Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Πω ρε μαγκες τι εγινε; Φαση καραβανεας, δεν αντελήφθην τί συνέβη!
δεν νομιζω οτι εχει τελειωσει η σειρα ......ως τωρα αλλοι χανουν και αλλοι κερδιζουν εναλλαξ.....αλλωστε στην τελικη αυτη ειναι η μαγεια της !!!!!!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.....Ρωτα και κανα Σταρκ να σε πειΝταξει ναι σιγουρα οι πρωτες σεζον που ειχε εμπλακει αρκετα ο Μαρτιν ηταν πιο συνταρακτικες, αλλα οχι παντα με τη καλη εννοια!! Δε με χαλαει και τοσο καμια φορα να κερδιζουν και οι καλοι σε αυτη τη σειρα τεσπα ειπαμε αποψεις... προσωπικα αν και ειμαι βιβλιοφαγος τα συγκεκριμενα δεν τα εχω διαβασει οποτε δεν εχω αποψη πανω στο θεμα!!!
μη παιρνεις και ορκο για αυτα που γραφειςΕχω την εντυπωση ότι κανεις δεν εχεις διαβασει τα βιβλια από εμας που γραφουμε εδώ ...
ισως αν τα είχαμε διαβασει να ξενερώναμε φουλ !
καπως ετσι την πατησα με τον αρχοντα τον δακτυλιδιών ...
δεν νομιζω οτι εχει τελειωσει η σειρα ......ως τωρα αλλοι χανουν και αλλοι κερδιζουν εναλλαξ.....αλλωστε στην τελικη αυτη ειναι η μαγεια της !!!!!!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.....Ρωτα και κανα Σταρκ να σε πει
ΧΩΣΤΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ....ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ "ΠΙΑΣΕΙΣ" ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΕΓΙΝΕ ΦΡΙΣΚΙΣ!!!!!
δυο ερωτησεις
πρωτον, σας αρεσε το χαμογελο της σανσα στο τελος;
δευτερον, γιατι δεν ειπε η σανσα τιποτα στον τζον για το αιρι, κρυφο του κραταγε; ρισκαρε δηλαδη τη ζωη του τζον;
για το 2ο, και ποτε το εμαθε τα ξημερωματα;; τελευταια στιγμη; κατα την διαρκεια της μαχης και προλαβε και πηγε και τον βρηκε; αφου αυτη ηταν μαζι με τον τζον το προηγουμενο βραδυ.1) Μου αρεσε που τα σκυλια σκιζανε τον Ραμσει, οσο για το χαμογελο με αυτα που τραβηξε μεχρι τωρα δεν αποκλειεται να γινει χειροτερη απο τον Ραμσει!!!
2) Μα δεν ηταν σιγουρη οτι θα ερθει ο Μικροδαχτυλος γι'αυτο και δεν ειπε τιποτα, ενα κορακι εστειλε (αν και ηξερε οτι θα ερθει η βοηθεια αφου ο ιδιος της προτεινε το στρατο του σε προηγουμενο επεισοδιο), επισης ο Τζον σαν περηφανος που ειναι θα αρνιοτανε καθε βοηθεια απο τον ανρθωπο που προδωσε τον πατερα του!!!
για το 2ο, και ποτε το εμαθε τα ξημερωματα;; τελευταια στιγμη; κατα την διαρκεια της μαχης και προλαβε και πηγε και τον βρηκε; αφου αυτη ηταν μαζι με τον τζον το προηγουμενο βραδυ.
πλακα κανουμε τωρα;
δηλαδη για σενα ειναι ολα τελεια; αν ναι οκ παμε παρακατωΑν ψαχνεις λογικη σε μια σειρα φαντασιας φιλε μου, τοτε σορρυ αλλα δεν θα βρεις. Αν το παμε ετσι ολοι οι πρωταγωνιστες (με εξαιρεση τον Ταιγουιν Λανιστερ) θα επρεπε να εχουν χεστει πανω τους γιατι δεν τους δειχνει ποτε να χεζουν... εγω νομιζα οτι εκανες δυο ερωτησεις για να κανεις κουβεντα για τη "σειρα" εσυ προφανως ψαχνεις δικαιολογιες για να την κραξεις!!! Οκ σ΄αρεσουν τα βιβλια παμε παρακατω.
δηλαδη για σενα ειναι ολα τελεια; αν ναι οκ παμε παρακατω
δηλαδη αν ενας γραψει το ποσο ωραιο ειναι ενα επισοδειο δεν επαναλαμβανεται;Ρε φιλε γιατι τα βιβλια ειναι ολα τελεια??? δηλαδη ενας που τα εχει διαβασει ολα δεν θα εχει κι αυτος τα παραπονα του!!! Μιλαμε ομως σαν μεγαλυτερο ποσοστο της σειρας μεχρι τωρα με αριστα το 10 θα εβαζα 9,5 τοσο καλη ειναι η σειρα και γι'αυτο μπορω να παραβλεψω καποια λαθακια!!! Εσυ δεν εισαι τοσο ευχαριστημενος οκ δικαιωμα σου, οπως δικαιωμα σου ειναι να γραψεις και τα παραπονα σου αλλα πλεον επαναλαμβανεσαι. Αρα για να σου απαντησω ναι ειναι ολα (σχεδον) τελεια!!!
να σου θυμισω οτι δεν εισαι υποχρεωμενος να διαβαζεις αυτα που γραφω1. Ναι.
2. Μαλλον επειδη ο Σνοου δε θα συμφωνουσε με το να χωσει ο αλλος τη μυτη του.
3. Εισαι μιρλας και το κουραζεις..