Νέα

Ήρθε η ώρα του Game of Thrones

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Πω ρε μαγκες τι εγινε; Φαση καραβανεας, δεν αντελήφθην τί συνέβη!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
Νταξει ναι σιγουρα οι πρωτες σεζον που ειχε εμπλακει αρκετα ο Μαρτιν ηταν πιο συνταρακτικες, αλλα οχι παντα με τη καλη εννοια!! Δε με χαλαει και τοσο καμια φορα να κερδιζουν και οι καλοι σε αυτη τη σειρα  :P τεσπα ειπαμε αποψεις... προσωπικα αν και ειμαι βιβλιοφαγος τα συγκεκριμενα δεν τα εχω διαβασει οποτε δεν εχω αποψη πανω στο θεμα!!!
δεν νομιζω οτι εχει τελειωσει η σειρα ......ως τωρα αλλοι χανουν και αλλοι κερδιζουν εναλλαξ.....αλλωστε στην τελικη αυτη ειναι η μαγεια της !!!!!!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.....Ρωτα και κανα Σταρκ να σε πει  :sunglasses:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
φιλε dskoul, δε τα διαβασα και χεστηκα κιολας!

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Εχω την εντυπωση ότι κανεις δεν εχεις διαβασει τα βιβλια από εμας που γραφουμε εδώ ...
ισως αν τα είχαμε διαβασει να ξενερώναμε φουλ !
καπως ετσι την πατησα με τον αρχοντα τον δακτυλιδιών ...
μη παιρνεις και ορκο για αυτα που γραφεις

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
δεν νομιζω οτι εχει τελειωσει η σειρα ......ως τωρα αλλοι χανουν και αλλοι κερδιζουν εναλλαξ.....αλλωστε στην τελικη αυτη ειναι η μαγεια της !!!!!!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.....Ρωτα και κανα Σταρκ να σε πει  :sunglasses:

:2funny: :2funny: :2funny: μιλαμε παντα με βαση οσα εχουμε δει μεχρι τωρα!!!

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
ΧΩΣΤΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ....ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ "ΠΙΑΣΕΙΣ" ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΕΓΙΝΕ ΦΡΙΣΚΙΣ!!!!!

ΦΡΙΣΚΙΣ !!!
κλαιωωωωωωωωωωωωω χαχαχαχα !!!

*************Spoiler*************
Εκει που χανανε την μαχη .. λεω ΟΧΙ ΠΑΛΙ !! ...
τρεις ολόκληρες σεζον θελω να πεθανει αυτό το μουλικο ...

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Τι σημασια εχει ρε μαγκες αν τα διαβασαμε.. τωρα οσα γινονται δεν εχουν διαβαστει απο κανενα! Οποτε Keep Calm and kill the motherfucker Ramsay!

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Επισης για οσους παραπονιουνται για σποιλερς.. Στ΄αρχιιιιιδια μας! Πρεπει να εισαι πολλά κανταρια μαλακας για να μην εχεις δει το επεισοδιο και να μπεις σε νημα GoT!

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
τωρα το είδα...
ΓΑΜΑΤΟ επεισόδιο

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
δυο ερωτησεις

πρωτον, σας αρεσε το χαμογελο της σανσα στο τελος;

δευτερον, γιατι δεν ειπε η σανσα τιποτα στον τζον για το αιρι, κρυφο του κραταγε; ρισκαρε δηλαδη τη ζωη του τζον;  :huh:

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
δυο ερωτησεις

πρωτον, σας αρεσε το χαμογελο της σανσα στο τελος;

δευτερον, γιατι δεν ειπε η σανσα τιποτα στον τζον για το αιρι, κρυφο του κραταγε; ρισκαρε δηλαδη τη ζωη του τζον;  :huh:

1) Μου αρεσε που τα σκυλια σκιζανε τον Ραμσει, οσο για το χαμογελο με αυτα που τραβηξε μεχρι τωρα δεν αποκλειεται να γινει χειροτερη απο τον Ραμσει!!!

2) Μα δεν ηταν σιγουρη οτι θα ερθει ο Μικροδαχτυλος γι'αυτο και δεν ειπε τιποτα, ενα κορακι εστειλε (αν και ηξερε οτι θα ερθει η βοηθεια αφου ο ιδιος της προτεινε το στρατο του σε προηγουμενο επεισοδιο), επισης ο Τζον σαν περηφανος που ειναι θα αρνιοτανε καθε βοηθεια απο τον ανρθωπο που προδωσε τον πατερα του!!!

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
1) Μου αρεσε που τα σκυλια σκιζανε τον Ραμσει, οσο για το χαμογελο με αυτα που τραβηξε μεχρι τωρα δεν αποκλειεται να γινει χειροτερη απο τον Ραμσει!!!

2) Μα δεν ηταν σιγουρη οτι θα ερθει ο Μικροδαχτυλος γι'αυτο και δεν ειπε τιποτα, ενα κορακι εστειλε (αν και ηξερε οτι θα ερθει η βοηθεια αφου ο ιδιος της προτεινε το στρατο του σε προηγουμενο επεισοδιο), επισης ο Τζον σαν περηφανος που ειναι θα αρνιοτανε καθε βοηθεια απο τον ανρθωπο που προδωσε τον πατερα του!!!
για το 2ο, και ποτε το εμαθε τα ξημερωματα;;  τελευταια στιγμη; κατα την διαρκεια της μαχης και προλαβε και πηγε και τον βρηκε; αφου αυτη ηταν μαζι με τον τζον το προηγουμενο βραδυ.

πλακα κανουμε τωρα; :2funny:

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
για το 2ο, και ποτε το εμαθε τα ξημερωματα;;  τελευταια στιγμη; κατα την διαρκεια της μαχης και προλαβε και πηγε και τον βρηκε; αφου αυτη ηταν μαζι με τον τζον το προηγουμενο βραδυ.

πλακα κανουμε τωρα; :2funny:

Αν ψαχνεις λογικη σε μια σειρα φαντασιας φιλε μου, τοτε σορρυ αλλα δεν θα βρεις. Αν το παμε ετσι ολοι οι πρωταγωνιστες (με εξαιρεση τον Ταιγουιν Λανιστερ) θα επρεπε να εχουν χεστει πανω τους γιατι δεν τους δειχνει ποτε να χεζουν... εγω νομιζα οτι εκανες δυο ερωτησεις για να κανεις κουβεντα για τη "σειρα" εσυ προφανως ψαχνεις δικαιολογιες για να την κραξεις!!! Οκ σ΄αρεσουν τα βιβλια παμε παρακατω.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Αν ψαχνεις λογικη σε μια σειρα φαντασιας φιλε μου, τοτε σορρυ αλλα δεν θα βρεις. Αν το παμε ετσι ολοι οι πρωταγωνιστες (με εξαιρεση τον Ταιγουιν Λανιστερ) θα επρεπε να εχουν χεστει πανω τους γιατι δεν τους δειχνει ποτε να χεζουν... εγω νομιζα οτι εκανες δυο ερωτησεις για να κανεις κουβεντα για τη "σειρα" εσυ προφανως ψαχνεις δικαιολογιες για να την κραξεις!!! Οκ σ΄αρεσουν τα βιβλια παμε παρακατω.
δηλαδη για σενα ειναι ολα τελεια; αν ναι οκ παμε παρακατω

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
δηλαδη για σενα ειναι ολα τελεια; αν ναι οκ παμε παρακατω

Ρε φιλε γιατι τα βιβλια ειναι ολα τελεια??? δηλαδη ενας που τα εχει διαβασει ολα δεν θα εχει κι αυτος τα παραπονα του!!! Μιλαμε ομως σαν μεγαλυτερο ποσοστο της σειρας μεχρι τωρα με αριστα το 10 θα εβαζα 9,5 τοσο καλη ειναι η σειρα και γι'αυτο μπορω να παραβλεψω καποια λαθακια!!! Εσυ δεν εισαι τοσο ευχαριστημενος οκ δικαιωμα σου, οπως δικαιωμα σου ειναι να γραψεις και τα παραπονα σου αλλα πλεον επαναλαμβανεσαι. Αρα για να σου απαντησω ναι ειναι ολα (σχεδον) τελεια!!!  :)

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Ρε φιλε γιατι τα βιβλια ειναι ολα τελεια??? δηλαδη ενας που τα εχει διαβασει ολα δεν θα εχει κι αυτος τα παραπονα του!!! Μιλαμε ομως σαν μεγαλυτερο ποσοστο της σειρας μεχρι τωρα με αριστα το 10 θα εβαζα 9,5 τοσο καλη ειναι η σειρα και γι'αυτο μπορω να παραβλεψω καποια λαθακια!!! Εσυ δεν εισαι τοσο ευχαριστημενος οκ δικαιωμα σου, οπως δικαιωμα σου ειναι να γραψεις και τα παραπονα σου αλλα πλεον επαναλαμβανεσαι. Αρα για να σου απαντησω ναι ειναι ολα (σχεδον) τελεια!!!  :)
δηλαδη αν ενας γραψει το ποσο ωραιο ειναι ενα επισοδειο δεν επαναλαμβανεται;

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
1. Ναι.
2. Μαλλον επειδη ο Σνοου δε θα συμφωνουσε με το να χωσει ο αλλος τη μυτη του.
3. Εισαι μιρλας και το κουραζεις..

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
1. Ναι.
2. Μαλλον επειδη ο Σνοου δε θα συμφωνουσε με το να χωσει ο αλλος τη μυτη του.
3. Εισαι μιρλας και το κουραζεις..
να σου θυμισω οτι δεν εισαι υποχρεωμενος να διαβαζεις αυτα που γραφω

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Ρε φιλε εδω μπαινουμε για να μιλησουμε για μια σειρα που μας αρεσει. Αν θες να μιζεριασεις, τόσα νήματα εχει το site.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Η κουβεντα του συγχωρεμενου "Πλεον ειμαι κομματι σου" μου εβαλε φωτιες. Λετε να εχουμε γεννητουρια; Αν και ετσι, δε νομιζω να το κρατησει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom