Νέα

Ήρθε η ώρα του Game of Thrones

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Moutro69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
16
Πόντοι
1
Μόνο 2 επεισόδια έμειναν έτσι δεν ειναι ? Και πότε θα πολεμήσουν τους νεκροζώντανους από τον βορά ?

vargburz

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
Μετά τον περσινό θρίαμβο με τα 12 βραβεία, οι υπεύθυνοι του Game Of Thrones, έστειλαν τις υποψηφιότητες τους για την φετινή χρονιά. Αυτές είναι οι πρώτες που ανακοινώθηκαν σύμφωνα με το Enteirtainment Weekly.

Β’ Ανδρικού: Peter Dinklage, Kit Harington, Nikolaj Coster-Waldau

Β’ Γυναικείου: Emilia Clarke, Lena Headey, Sophie Turner, Carice van Houten, Maisie Williams

Καλύτερο Guest: Max von Sydow

Σεναρίου: "Battle of the Bastards" (David Benioff and Dan Weiss).

Σκηνοθεσίας: "Battle of the Bastards" (Miguel Sapochnik), "Book of the Stranger" (Dan Sackheim), "Home" (Jeremy Podeswa), "No One" (Mark Mylod), "The Door" (Jack Bender).

Μοντάζ: "Battle of the Bastards", "Home", "Oathbreaker"

Κοστουμιών: "The Winds of Winter"

Οπτικών Εφέ: "The Battle of the Bastards"

Φωτογραφίας: "Home", "Oathbreaker", "The Door", "The Broken Man, "The Winds of Winter"

Σχεδιασμός Παραγωγής:  "Blood of My Blood", "The Broken Man", "No One"

Μοντάζ Ήχου: "The Door"

Μιξάζ: "The Battle of the Bastards"

Μαλλιά και Μακιγιάζ: "The Door", "Battle of the Bastards"

Όπως καταλαβαίνετε, στο ένατο επεισόδιο, το Battle of the Bastards, μάλλον θα γίνει μακελειό!!!!!!!!!!!!!!! Τα βραβεία θα δοθούν στις 18 Σεπτεμβρίου. Παρουσιαστής θα είναι ο Jimmy Kimmel.

Zo83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2014
Κριτικές
4
Like
125
Πόντοι
280
Ελπιζουμε σε επεισοδιαρα το 9ο,τα τελευταια 3 ηταν βαρετα. Αυτοι βεβαια ειναι ικανοι να μας δειξουν τον Ραμσευ να τους ξεκανει ολους με τελευταια σκηνη να καθεται στο θρονο με τους δρακους να ειναι υπασπιστες του, γυρω του .

vargburz

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
Επιβεβαιωθήκαμε λοιπόν οτι αυτο το επεισόδιο "Battle of the bastards",θα ειναι το πιο θεαματικο και ακριβό.Και επιβεβαιωθήκαμε οτι και οι γυναίκες χαρακτήρες  έχουν cojones

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
εκτος απο το θανατο του ρικον, ολο το αλλο επισοδειο πολυ προβλεψιμο ουτε μια ανατροπη. μεχρι και ο θανατος του σιχαμενου.

παιδικο σεναριο, ουδεμια σχεση με grr martin

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
εκτος απο το θανατο του ρικον, ολο το αλλο επισοδειο πολυ προβλεψιμο ουτε μια ανατροπη. μεχρι και ο θανατος του σιχαμενου.

παιδικο σεναριο, ουδεμια σχεση με grr martin

Παντα θα υπαρχουν αυτοι που δεν θα ειναι με τιποτα ευχαριστημενοι και παντα θα εχουν κατι αρνητικο να πουν. Αν ομως γινοταν ανατροπη στο σκηνικο και ο Ραμσει κερδιζε και σκοτωνε τον Τζον θα ελεγες "αναστησανε τον Τζον για να τον σκοτωσουν" "τωρα δε θα μαθουμε ποτε την ιστορια του Τζον" "αυτη η Σανσα ειναι η πιο ατυχη γυναικα στο game of thrones" και αλλα τετοια. Τι θα πει ηταν προβλεψιμο φιλε μου??? δηλαδη οι περισοτεροι δε περιμεναμε οτι με τον εναν η τον αλλο τροπο θα κερδισει ο Τζον με τη Σανσα??? Εμενα καθολου προβλεψιμο δε μου φανηκε και με τιποτα δεν περιμενα οτι θα πεθανει ετσι ο Ραμσει (τα μπουνιδια που του εσκασε ο Τζον ηταν σκετη απολαυση)!!! Εμενα η 6η σεζον δεν ειναι η αγαπημενη μου αλλα σιγουρα ειναι παρα πολυ καλη, δεν εχει τοσες μαχες γιατι επρεπε να εξηγησουνε καποιες θεωριες που ειχαν αφησει να αιωρουντε τις προηγουμενες σεζον!!! Αυτη τη στιγμη ειναι η τοπ σειρα που κυκλοφορει και ολο και περισοτεροι τη παρακολουθουν!!!

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Παντα θα υπαρχουν αυτοι που δεν θα ειναι με τιποτα ευχαριστημενοι και παντα θα εχουν κατι αρνητικο να πουν. Αν ομως γινοταν ανατροπη στο σκηνικο και ο Ραμσει κερδιζε και σκοτωνε τον Τζον θα ελεγες "αναστησανε τον Τζον για να τον σκοτωσουν" "τωρα δε θα μαθουμε ποτε την ιστορια του Τζον" "αυτη η Σανσα ειναι η πιο ατυχη γυναικα στο game of thrones" και αλλα τετοια. Τι θα πει ηταν προβλεψιμο φιλε μου??? δηλαδη οι περισοτεροι δε περιμεναμε οτι με τον εναν η τον αλλο τροπο θα κερδισει ο Τζον με τη Σανσα??? Εμενα καθολου προβλεψιμο δε μου φανηκε και με τιποτα δεν περιμενα οτι θα πεθανει ετσι ο Ραμσει (τα μπουνιδια που του εσκασε ο Τζον ηταν σκετη απολαυση)!!! Εμενα η 6η σεζον δεν ειναι η αγαπημενη μου αλλα σιγουρα ειναι παρα πολυ καλη, δεν εχει τοσες μαχες γιατι επρεπε να εξηγησουνε καποιες θεωριες που ειχαν αφησει να αιωρουντε τις προηγουμενες σεζον!!! Αυτη τη στιγμη ειναι η τοπ σειρα που κυκλοφορει και ολο και περισοτεροι τη παρακολουθουν!!!
δε μπαινω σε λεπτομεριες και ο καθενας εχει τις αποψεις του

θα σου πω ενα πραγμα μονο. το 99,9% απο αυτους που ειδαν το επισοδειο θα ειναι κατενθουσιασμενοι ειμαι σιγουρος. ξερεις γιατι; γιατι ειδαν αυτο που ήθελαν, αυτο που περιμεναν.

ο grr martin ειναι στο νο1 και τον ακολουθουν τοσοι πολλοι, ακριβως επειδη στα βιβλια του μπορει να θελεις πολλα αλλα συνηθως γινεται αυτο που δεν θα ηθελες ή αυτο που δε σου εχει περασει απο το μυαλο οτι μπορει να συμβει

τσαγια

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6

θα σου πω ενα πραγμα μονο. το 99,9% απο αυτους που ειδαν το επισοδειο θα ειναι κατενθουσιασμενοι ειμαι σιγουρος. ξερεις γιατι; γιατι ειδαν αυτο που ήθελαν, αυτο που περιμεναν.

ο grr martin ειναι στο νο1 και τον ακολουθουν τοσοι πολλοι, ακριβως επειδη στα βιβλια του μπορει να θελεις πολλα αλλα συνηθως γινεται αυτο που δεν θα ηθελες ή αυτο που δε σου εχει περασει απο το μυαλο οτι μπορει να συμβει

τσαγια

ναι φιλε μου εννοειτε ο καθενας με τις αποψεις του, απλα για παραδειγμα εμενα που ηταν ο αγαπημενος μου ο Τζον και να μην τον ειχαν αναστησει δεν θα ειχα παραπονο γιατι απο την αρχη ηταν μια σειρα που δεν ηξερες τι να περιμενεις. Απο την αλλη ομως δε πιστευω οτι και ο Μαρτιν θα ειχε κανει κατι διαφορετικα στο συγκεκριμενο επεισοδιο γιατι δεν θα ειχε και νοημα, να κερδισει ο Ραμσει οκ και μετα τι??? ο Ραμσει θα σταματουσε τους οδοιπορους??? ο Ραμσει θα ενωνε παλι το βορρα?? οχι αρα δεν ειχε και νοημα να κερδισει αυτη τη μαχη η να συνεχισει να ζει!!! Απο εκει και περα ο καθενας με τα γουστα του αλλοι προτιμουν τα βιβλια αλλοι τη σειρα, γουστα ειναι αυτα οπως και με τις γκομενες!!!  :)

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
ναι φιλε μου εννοειτε ο καθενας με τις αποψεις του, απλα για παραδειγμα εμενα που ηταν ο αγαπημενος μου ο Τζον και να μην τον ειχαν αναστησει δεν θα ειχα παραπονο γιατι απο την αρχη ηταν μια σειρα που δεν ηξερες τι να περιμενεις. Απο την αλλη ομως δε πιστευω οτι και ο Μαρτιν θα ειχε κανει κατι διαφορετικα στο συγκεκριμενο επεισοδιο γιατι δεν θα ειχε και νοημα, να κερδισει ο Ραμσει οκ και μετα τι??? ο Ραμσει θα σταματουσε τους οδοιπορους??? ο Ραμσει θα ενωνε παλι το βορρα?? οχι αρα δεν ειχε και νοημα να κερδισει αυτη τη μαχη η να συνεχισει να ζει!!! Απο εκει και περα ο καθενας με τα γουστα του αλλοι προτιμουν τα βιβλια αλλοι τη σειρα, γουστα ειναι αυτα οπως και με τις γκομενες!!!  :)
το τι θα εχει κανει ο μαρτιν θα το δουμε, αλλωστε η συγκεκριμενη μαχη μπορει να μην βρισκεται καν στο 6 βιβλιο και γενικοτερα να μην υπαρξει ποτε, πραγμα που ειναι και το πιο πιθανο.

το μονο σιγουρο ειναι οτι σε ολες τις κρισιμες στιγμες ο τυπος βγαζει παντα ενα λαγο απο το καπελο του και σε αφηνει αφωνο. αρα σιγουρα δεν θα το ειχε αντιμετωπησει τοσο απλοικα, να εισαι σιγουρος για αυτο  :hi:

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
Σαν τις πουτανες !

αν δεν γουστάρετε γιατι τη βλέπετε τη σειρα ?

ενταξει ... εμενα με καυλωνει αφανταστα !
και η καλισι με τους ντοθρακι
και ο γιαννης ο χιονιας ευτυχως νικησε ...
εδώ που τα λεμε ... οι ιδιοι που γκρινιάζετε τωρα ... θα γκρινιάζατε αν πεθανε ο χιονιας ...

Αστα διακα ...
αν δεν σας κανει η πουτανα μην την ξαναπαρετε ...
TV Junkie ... χθες πεχτηκε το επισοδειο και σημερα το ειδατε και εχετε και σχολια αρνητικα ...
ΑΣΕ ΡΕ ...

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
ΑΑ και που ειστε ...
ολοι εσεις οι θαυμαστες το Μαρτιν
για πειτε μου ένα βιβλιο του ?

ακομα νομιζεται ότι τα βιλια του λεγονται Game of thrones Se 01, Game of Thrones Se 02 κτλ κτλ ...

Αστα διακα ...

(ναι ξερω τι κανεις τωρα ... ανοίγεις το google για να δεις πως λεγονται τα βιβλια του μαρτιν ... κωλοψαρο)

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Σαν τις πουτανες !

εδώ που τα λεμε ... οι ιδιοι που γκρινιάζετε τωρα ... θα γκρινιάζατε αν πεθανε ο χιονιας ...

Αστα διακα ...
TV Junkie ... χθες πεχτηκε το επισοδειο και σημερα το ειδατε και εχετε και σχολια αρνητικα ...
ΑΣΕ ΡΕ ...
την αλλη φορα οπου πριν γραψω κατι θυμισε μου να σου ζητησω την αδεια

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
66
Πόντοι
16

τσαγια

Συγγνώμη, δεν έχω διαβάσει τα βιβλία και δεν ξέρω, αλλά όταν το 99,9% περίμενε το ίδιο με το ράμσευ να πάθει και ο τζόφρι, στα βιβλία δεν τον ξέκανε ο Μάρτιν;

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
το τι θα εχει κανει ο μαρτιν θα το δουμε, αλλωστε η συγκεκριμενη μαχη μπορει να μην βρισκεται καν στο 6 βιβλιο και γενικοτερα να μην υπαρξει ποτε, πραγμα που ειναι και το πιο πιθανο.

το μονο σιγουρο ειναι οτι σε ολες τις κρισιμες στιγμες ο τυπος βγαζει παντα ενα λαγο απο το καπελο του και σε αφηνει αφωνο. αρα σιγουρα δεν θα το ειχε αντιμετωπησει τοσο απλοικα, να εισαι σιγουρος για αυτο  :hi:

Νταξει ναι σιγουρα οι πρωτες σεζον που ειχε εμπλακει αρκετα ο Μαρτιν ηταν πιο συνταρακτικες, αλλα οχι παντα με τη καλη εννοια!! Δε με χαλαει και τοσο καμια φορα να κερδιζουν και οι καλοι σε αυτη τη σειρα  :P τεσπα ειπαμε αποψεις... προσωπικα αν και ειμαι βιβλιοφαγος τα συγκεκριμενα δεν τα εχω διαβασει οποτε δεν εχω αποψη πανω στο θεμα!!!

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
την αλλη φορα οπου πριν γραψω κατι θυμισε μου να σου ζητησω την αδεια

Φιλαρακι ... !
Εδώ είναι δημοσιος χωρος ... αν γραφεις δημοσια να περιμενεις και κριτικη !
Δεν είναι προσωπικο ... ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις ..
αλλα όπως εσυ λες τις παπαριες σου, ετσι και εγω λεω τις δικες μου ....
αν δεν γουστάρεις, γραψε στο τελος ((μην με κριτικαρετε γιατι είμαι ευαίσθητος))  :jerking:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Συγγνώμη, δεν έχω διαβάσει τα βιβλία και δεν ξέρω, αλλά όταν το 99,9% περίμενε το ίδιο με το ράμσευ να πάθει και ο τζόφρι, στα βιβλία δεν τον ξέκανε ο Μάρτιν;
ναι αδερφε, αλλα την χρονικη στιγμη κατα την οποια πεθανε ο τζοφρι δεν το περιμενε ουδεις. ηταν τελειως μη αναμενομενο και εκτος λογικης σκεψης

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
Σαν τις πουτανες !

Αστα διακα ...
ΑΣΕ ΡΕ ...
ΧΩΣΤΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ....ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ "ΠΙΑΣΕΙΣ" ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΕΓΙΝΕ ΦΡΙΣΚΙΣ!!!!!

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Φιλαρακι ... !
Εδώ είναι δημοσιος χωρος ... αν γραφεις δημοσια να περιμενεις και κριτικη !
Δεν είναι προσωπικο ... ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις ..
αλλα όπως εσυ λες τις παπαριες σου, ετσι και εγω λεω τις δικες μου ....
αν δεν γουστάρεις, γραψε στο τελος ((μην με κριτικαρετε γιατι είμαι ευαίσθητος))  :jerking:
να μου κανεις οση κριτικη θελεις, αλλα οχι με επιθετικο στυλ και βρισιες

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
Νταξει ναι σιγουρα οι πρωτες σεζον που ειχε εμπλακει αρκετα ο Μαρτιν ηταν πιο συνταρακτικες, αλλα οχι παντα με τη καλη εννοια!! Δε με χαλαει και τοσο καμια φορα να κερδιζουν και οι καλοι σε αυτη τη σειρα  :P τεσπα ειπαμε αποψεις... προσωπικα αν και ειμαι βιβλιοφαγος τα συγκεκριμενα δεν τα εχω διαβασει οποτε δεν εχω αποψη πανω στο θεμα!!!
Εχω την εντυπωση ότι κανεις δεν εχεις διαβασει τα βιβλια από εμας που γραφουμε εδώ ...
ισως αν τα είχαμε διαβασει να ξενερώναμε φουλ !
καπως ετσι την πατησα με τον αρχοντα τον δακτυλιδιών ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom