Νέα

Ηρώ Λεγάκη : νικήτρια Playmate 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.181
Πόντοι
12.756
Τι καθαρό ρε μύστη....μιλάς με άτομο που έχει γαμήσει μέσα στο +SODA......αλλά και UMATIC............με άλλους να ξερνάνε και να πίνουν κουμπιά στα 2 μέτρα........ :grin:

:rockon: :rockon: :rockon:

τι γινοταν εκει μεσα ρε παιχτη  :rockon: :rockon:  τι ωραια χρονια  :grin: :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:rockon: :rockon: :rockon:

τι γινοταν εκει μεσα ρε παιχτη  :rockon: :rockon:  τι ωραια χρονια  :grin: :grin:

Τι να γινόταν...έπεφτε κούμπωμα - χορός και μετά αν ήσουν στα κόλπα του μαγαζιού  ;) ,έσκιζες και καμιά χορεύτρια τύπου Στεφανίας...που ήταν και στο Paradizzio (Βάρκιζα)........ :zfuck:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.181
Πόντοι
12.756
Τι να γινόταν...έπεφτε κούμπωμα - χορός και μετά αν ήσουν στα κόλπα του μαγαζιού  ;) ,έσκιζες και καμιά χορεύτρια τύπου Στεφανίας...που ήταν και στο Paradizzio (Βάρκιζα)........ :zfuck:

Τα εχω υπ οψιν μου  ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.181
Πόντοι
12.756
Από Άλσος - TESSERA - ΒΕRLIN (Κολωνάκι).............UMATIC....κτλ ξέρεις? :rockon:

οχι τοσο , μονο berlin καποιες φορες ειχα παει , soda πηγαινα μετα απο king size , οταν εκλεινε πεταγομασταν απο εκει ...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
οχι τοσο , μονο berlin καποιες φορες ειχα παει , soda πηγαινα μετα απο king size , οταν εκλεινε πεταγομασταν απο εκει ...
Καλά θα τα πούμε πιο αναλυτικά άλλη φορά για MERCEDES - VENUE - PRIVILLEGE - HQ κτλ.............υπάρχει thread να μάθουν μπαλίτσα οι άσχετοι? :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.181
Πόντοι
12.756
Καλά θα τα πούμε πιο αναλυτικά άλλη φορά για MERCEDES - VENUE - PRIVILLEGE - HQ κτλ.............υπάρχει thread να μάθουν μπαλίτσα οι άσχετοι? :grin:

δεν υπαρχει γιατι ειναι πολλα πιτσιρικια εδω μεσα  :cheesy:  και καλα παιδια  :cheesy:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.077
Πόντοι
26.470
ξέχασες το king size και την Αυτοκίνηση ρε "κορμί"... :uglystupid:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
εχει πολλα , το Κινγκ το εγραψα εγω , εχει και το Φακτορυ , εχει και το Αμαζον , εχει και αλλα πολλα  ;)

Ασχετο μιας κι ειστε λίγο μικρότεροι αλλα το οριτζιναλ "Εργοστάσιο" το προλαβε κανεις ;;;

Οταν ειχα πει στο πατερα μου οτι για βραδυ βγαινουμε σε ενα παλιό εργοστασιο μου ειχε πει (περιπου) "αντι ν ανησυχείτε για την αποβιομηχανοποιηση της χωρας  εσεις πατε και διασκεδαζετε  στα κλειστα εργοστάσια "  :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny:

ΥΓ το γκάζι εγινε ποοοοοοοοοοοοοοοοοολυ αργότερα .

Υγ2 η γκόμενα για 100€/ ωρα μια χαρά είναι

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ασχετο μιας κι ειστε λίγο μικρότεροι αλλα το οριτζιναλ "Εργοστάσιο" το προλαβε κανεις ;;;

Οταν ειχα πει στο πατερα μου οτι για βραδυ βγαινουμε σε ενα παλιό εργοστασιο μου ειχε πει (περιπου) "αντι ν ανησυχείτε για την αποβιομηχανοποιηση της χωρας  εσεις πατε και διασκεδαζετε  στα κλειστα εργοστάσια "   :2funny: :2funny:   :2funny: :2funny:

Αν λες το Factory με τα κλουβιά και τους GO-GO dancers......ναι.....με DAVID πορτιέρη.....και DJ-Mickey......... :cum: :cum: :cum:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.181
Πόντοι
12.756

Οταν ειχα πει στο πατερα μου οτι για βραδυ βγαινουμε σε ενα παλιό εργοστασιο μου ειχε πει (περιπου) "αντι ν ανησυχείτε για την αποβιομηχανοποιηση της χωρας  εσεις πατε και διασκεδαζετε  στα κλειστα εργοστάσια "   :2funny: :2funny:   :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: εννοειτε στα τελευταια του το προλαβα  :rockon: :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.181
Πόντοι
12.756
Αν λες το Factory με τα κλουβιά και τους GO-GO dancers......ναι.....με DAVID πορτιέρη.....και DJ-Mickey......... :cum: :cum: :cum:

Εγω λεω το Φακτορυ που ηταν στην καθετη της Πανεπιστημιου , με dj Μικε  :rockon: :rockon:

Πιστευω να προλαβατε και το babies in toylands , Magna παρτυ και τετοια  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom