Jimmy_Belarike
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Like
- 898
- Πόντοι
- 86
Και στηθος τελειο!!!(Ψευτικο/αληθινο στα @@ μου!!)Τι κωλαρα εχει το κοριτσι ρε μαγκες
Οποιος την πηδαει καλοπερναει...
Και στηθος τελειο!!!(Ψευτικο/αληθινο στα @@ μου!!)Τι κωλαρα εχει το κοριτσι ρε μαγκες
Οποιος την πηδαει καλοπερναει...
πριν αναδειχθεί playmate 2011 η ηρώ λεγάκη είχε έναν πιο σημαντικό τίτλο στο ενεργητικό της
Είχε στεφθεί star πορτο ράφτη
Επειδή γνωρίζω για το έντονο ενδιαφέρον που δείχνετε στις εκπάγλου κάλλους νεαρέςΕντυπωσιάστηκα!
Επειδή γνωρίζω για το έντονο ενδιαφέρον που δείχνετε στις εκπάγλου κάλλους νεαρές
ήθελα να σας πληροφορήσω κατα τα δέοντα η ημετέρα μετριότης
μουνιλα...κρεατίλα
μεν την πληρώνεις για να την αποκτήσεις δεκρεατίλα
σωστός, σκέψου όμως ότι οι τύπισσες κινούνται στο star system, μέσα από τις δουλειές τους έρχονται σε επαφή με ανάλογο κόσμο, πηγαίνουν στα ανάλογα μαγαζιά κτλ, οπότε είναι και λίγο δύσκολο τελικά να γνωριστεί με κάποιον πιο λαϊκό τύπο που βγαίνει πχ στου ψυρρή και στα εξάρχεια ;)πουταναρια....κ ολως τυχαιως μετα παντρευονται μονο διασημο - πλουσιο - επιχειρηματια...
σιχαθηκα τη ζωη μου μ' αυτα και μ'αυτα..περιοδικα,τηλεοραση,αταλαντοι,ερασιτεχνες,λαμογια...
[video][video]http://www.youtube.com/watch?v=YsViNZ4XTew/youtube[/video]]
ΣΑΠΙΛΑ ΡΕ!!
απο τότε που έφυγε ο κιθάρας άρχισες και γράφεις σαν άνθρωποςσωστός, σκέψου όμως ότι οι τύπισσες κινούνται στο star system, μέσα από τις δουλειές τους έρχονται σε επαφή με ανάλογο κόσμο, πηγαίνουν στα ανάλογα μαγαζιά κτλ, οπότε είναι και λίγο δύσκολο τελικά να γνωριστεί με κάποιον πιο λαϊκό τύπο που βγαίνει πχ στου ψυρρή και στα εξάρχεια ;)
και κακά τα ψέματα και εμείς αν είχαμε την δυνατότητα να γνωρίσουμε μια κόρη εφοπλιστή και την γουστάραμε δεν θα την κάναμε πέρα επειδή θα ήταν πλούσια το καβάτζωμα τεκμαίρεται όμως το τεκμήριο είναι μαχητό, δεν αποκλείεται νομίζω να παίζει έρωτας και σε αυτές τις περιπτώσεις που μοιραία συνδυάζεται με το ωφέλιμο
πού είναι να με καμαρώσειαπο τότε που έφυγε ο κιθάρας άρχισες και γράφεις σαν άνθρωπος
He will be back
και κακά τα ψέματα και εμείς αν είχαμε την δυνατότητα να γνωρίσουμε μια κόρη εφοπλιστή και την γουστάραμε δεν θα την κάναμε πέρα επειδή θα ήταν πλούσια
για την ώρα αυτήν έχουμε πρόχειρη αν σας κάνει