Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
γιατι η πεμπτη ειναι η μερα της βιζιτας
το θεμα ειναι το κονε
η το χεις η οχι
η πεμπτη ειναι ;)
γιατι η πεμπτη ειναι η μερα της βιζιτας
το θεμα ειναι το κονε
η το χεις η οχι
εσυ καταφερες να γαμησεις καμια απο κει ηη πεμπτη ειναι ;)
εσυ καταφερες να γαμησεις καμια απο κει η
τυπε πας οπους και θα τις δεις , θα καταλαβειςγιατι η πεμπτη ειναι η μερα της βιζιτας
το θεμα ειναι το κονε
η το χεις η οχι
τυπε πας οπους και θα τις δεις , θα καταλαβεις
εαν δεν εχεις το κονε , φροντισε να εχεις αρκετα για χαλασμα
αλλωστε το γραφεις και στην υπογραφη σου
ποιες ειναι αυτες;
ο ωνασης το λεγε αυτο ρε μαλεαλαθος υπογραφη εχει βαλει...το σωστο ειναι "Αν ειχα ολα τα λεφτα του κοσμου, τοτε οι γυναικες δεν θα ειχανε καμια αξια" ...
εχουμε κ εδω τετοιες τανες.Πρέπει πρώτα να γίνει το κονέ, μετά να βγεις μαζί της να σε δει και να γίνει μια γνωριμία και μετά ακολουθεί το σεξ. Δηλαδή οι προυποθέσεις είναι κονέ, γνωριμία, το να σε εγκρίνει για να πάει μαζί σου.
Με το να τηλεφωνήσει κάποιος σε μία τέτοια κοπέλα αυτή δεν θα δεχτεί να πάει στο σπίτι του. Πρέπει πρώτα να γίνει το κονέ, μετά να βγεις μαζί της να σε δει και να γίνει μια γνωριμία και μετά ακολουθεί το σεξ. Δηλαδή οι προυποθέσεις είναι κονέ, γνωριμία, το να σε εγκρίνει για να πάει μαζί σου.
κατεβα opus γλυφαδα μια πεμπτη βραδυ να σου λυθουνε ολες οι αποριες
Γιάννη Καπσόνη
Πέμπτη βράδυ για να βγω είναι δύσκολο και ειδικά Γλυφάδα λόγω απόστασης... Πάντως η Λεγάκη μου αρέσει εδώ και καιρό και θα με ενδιέφερε να την πετύχω κάπου.
Το πρόβλημα με της επώνυμες είναι ότι ποτέ δεν κλείνουν της δουλειές οι ίδιες. Πάντα μέσα από μάνατζερ η όπως αλλιώς λέγονται. Οπότε αυτά που θα πληρώσει κάποιος είναι 2-3 φορές επάνω από αυτά που θα πάρει η ίδια. Αυτά τα μου είπε ένας φίλος είναι άκυραΡώτησα κάπου ποιες είναι οι επώνυμες Ελληνίδες που είναι βίζιτες και μου είπαν ποιες είναι, τιμές, τις προυποθέσεις για να πάει κάποιος μαζί τους κ.α. Δεν την ξέρω προσωπικά την Λεγάκη. Κάποιος φίλος μου την ξέρει.
Όλοι και καλά ξέρετε τι χρειάζεται και πόσα παίρνει, αλλά κανείς σας δεν την έχει γαμήσει! Ο νοών νοείοτω! ;)
καλη;Προσωπικά επειδή έχω χαμηλό μπάτζετ λόγω βασικού μισθού δεν μπορώ να πάω με την κάθε Λεγάκη. Αλλά και να είχα τα λεφτά δεν έβαζα το χέρι στην τσέπη να βγάλω μερικά κατοστάρικα για αυτή και κάθε άλλη του συναφιού της.
Φίλος μου την ξέρει καιρό και έχει πάει μαζί της όπως και με άλλες επώνυμες βίζιτες.
Ηρω καυλακη επρεπε να την λεγανε , πραγματικα ειναι πολυ ωραιο καυλακι η Λεγακη