iris19babydoll
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα σας! Μωρακια συγγνωμη που δεν απανταω στα pm σας αλλα δεν μου επιτρεπεται ακομα :-* :-*
Κατι θα γινει γ αυτο εντος των ημερων! ;)Ωραία μέχρι να απαντήσεις στα π.μ σου δεν βάζεις και καμιά άλλη φώτο να σε καμαρώσουμε..
Γνησια Ελληνιδα Φοιτητρια 19 χρονων και βγαζεις την φατσα σου έτσι στην φορα? Πρεπει να εχεις πολυ θαρος και θρασος
Οσο για τα 120 χωρις Anal παρα πολλα, συγκρινονται με τις τιμες των γραφειων παρολο που εσυ εισαι ανεξαρτητη.
Καλες δουλειες...
Πολύ σωστή παρατήρηση - απάντηση του φίλου Κύκλωπα.
Ρε παιδια γιατι τοση κακια και κακομοιρια
ας ειναι απο οπου θελει ,ας ζηταει οσα νομιζει ,ας ειναι καλη κακη μετρια
ομορφη ασχημη αν θελεις τα χωνεις και εχεις αποψη αν οχι το προσπερνας
αν ελεγε 50 θα κανατε ουρες ελεος ο ελληνας και σε μονιμη βαση οτι δεν θελει η δεν μπορει
να προσπαθει να το θαψει ,αναρωτησου γιατι φθασαμε σαν λαος εκει που ειμαστε.
Τώρα ποια ει ναι αργά ας συνεχίσει αυτό που κάνει..Ρε σεις δεν ειναι ουτε θαρρος ουτε θρασος δεν της ειχε περασει καν απο το μυαλο τι βλακεια κανει να βαζει προσωπο.Σε τετοια ηλικια δυσκολα το σκεφτεσαι.
Ρε παιδια γιατι τοση κακια και κακομοιρια
ας ειναι απο οπου θελει ,ας ζηταει οσα νομιζει ,ας ειναι καλη κακη μετρια
ομορφη ασχημη αν θελεις τα χωνεις και εχεις αποψη αν οχι το προσπερνας
αν ελεγε 50 θα κανατε ουρες ελεος ο ελληνας και σε μονιμη βαση οτι δεν θελει η δεν μπορει
να προσπαθει να το θαψει ,αναρωτησου γιατι φθασαμε σαν λαος εκει που ειμαστε.
..παλι ψεμματα εισαι εσυ?...Φίλε κάνεις λάθος.
Και μία Porche δεν μπορώ να αγοράσω αλλά δεν την θάβω.
Αν βάλω Αγγελία σημερα σε blog για ενοικίαση 3αρι στα Πατήσια για 500 ευρώ (γιατί φίλε μου έτσι γουστάρω και τιμολογώ, γούστο μου καπέλο μου) οι πιο πολλοί απλά θα αγνοήσουν την αγγελία μου, κάποιοι όμως θα σχολιάσουν από κάτω "πας καλά ? με τόσα νοικιάζεις στο μαρούσι", "που ζεις ρε φίλε, δεν ξέρεις πόσο πάνε τα νοίκια" ... κτλ κτλ. Από την στιγμή που η αγγελία μου είναι σε blog και έχω την άποψη μου για το πόσο αξίζει το διαμέρισμα μου πρέπει να δέχομαι και τη θετική ή αρνητική άποψη και των άλλων. Αλλιώς θα το έβαζα στην Χρυσή Ευκαιρία και θα έπαιρνε όποιος ήθελε χωρίς σχόλια.
Άποψη λοιπόν φίλε μου έχεις αν έχεις γνώση του χώρου. Εγώ ας πούμε δεν έχω άποψη για την τιμή των κρασιών και ότι και να μου πούνε δεν θα ξέρω αν είναι ακριβό ή φτηνό, vfm ή ευκαιρία γιατί δεν έχω ιδέα για την αγορά του κρασιού. Στα callgirl κάτι σκαμπάζω όπως όλοι όσοι ασχολούμαστε.
Αν τα χώσεις, αν πάρεις μια μέρα άδεια και κατέβεις ως τα Πατήσια να δεις το τριάρι, δεν έχεις απλά άποψη, κάνεις και κριτική.
..παλι ψεμματα εισαι εσυ?...
ετσι!..ειπα και γω....Λέμε τώρα.... κουβέντα να γίνεται...
ετσι!..ειπα και γω....
Δεύτερη καλή κρητική άπω τους δίπλα,για το κορίτσι.....2Χ2.
Αυτό σημαινει ότι αν όχι όλες άλλα η ποιο πολλές κρητικές τους είναι fake?Οι δίπλα τύπε είναι απροκάλυπτα σάιτ νταβατζήδων με αρχινταβατζή τον Ανμίν τους, τον Γιάννη το χοντρό.
Αυτό σημαινει ότι αν όχι όλες άλλα η ποιο πολλές κρητικές τους είναι fake?
Ολα τα γνωριζεις εσυ τύπεΑυτό σημαίνει αυτό που είπα!
Ο χοντρός πλησιάζει ΟΛΕΣ τις ανεξάρτητες και τους ζητάει να τους παράσχει "προστασία" με πολλά ανταλάγματα...
Ολα τα γνωριζεις εσυ τύπε
Αυτό σημαίνει αυτό που είπα!
Ο χοντρός πλησιάζει ΟΛΕΣ τις ανεξάρτητες και τους ζητάει να τους παράσχει "προστασία" με πολλά ανταλάγματα...