Νέα

Irina Shayk

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 386
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
[youtube=700,500]
]

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
και αυτη ηθοποιος θελει να γινει  :grin:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
και αυτη ηθοποιος θελει να γινει  :grin:

Τύπε δεν φταίνε αυτές, οι μαλάκες οι παραγωγοί φταίνε.

Σκέφτονται ως εξης:

Θέλω μια μουνάρα να κάνει την Θεα Αφροδίτη (π.χ) ποια θα βάλω; Ένα μοντέλο θα δείξω και λίγο βυζάκι τσακ, θα διαφημιστεί η ταινία και το όνομα+βυζάκι της μοντέλας θα φέρει έξτρα πυρφόρους και καπως έτσι καταλλήγουν ηθοποιοί.

Από την άλλη αυτές σκέφτονται ως εξης:

Φράγκα έχω, φήμη έχω τι άλλο διαθέτω; Τίποτα, ποια είναι η καλύτερη δουλειά για εμένα; Η ηθοποιός-ομορφη γλάστρα σε ταινίες όπου θα με γαμάει ο πρωταγωνιστής και θα λεω 2 σειρές σε όλη την ταινία ή τραγουδιάρες ή παρουσιαστριες. Το τραγούδι θέλει φωνή στο εξωτερικό τουλάχιστον, γιατί εδώ γεμίσαμε άφωνες που δείχνουν τον κώλο τους μόνο. Οπότε κάπως έτσι καταλλήγουν ηθοποιοί ή παρουσιάστριες.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εγώ θέλω να δω τι βιασμό της ιστορίας θα δούμε πάλι στην ταινία

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
doc102251265_310519739
Μουνάρα δεν λέω αλλά έχει πολύ μεγάλη λεκάνη και πλατύ κώλο. Η μέση της αρχιζει από τα βυζιά της  :S

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τύπε δεν φταίνε αυτές, οι μαλάκες οι παραγωγοί φταίνε.

Σκέφτονται ως εξης:

Θέλω μια μουνάρα να κάνει την Θεα Αφροδίτη (π.χ) ποια θα βάλω; Ένα μοντέλο θα δείξω και λίγο βυζάκι τσακ, θα διαφημιστεί η ταινία και το όνομα+βυζάκι της μοντέλας θα φέρει έξτρα πυρφόρους και καπως έτσι καταλλήγουν ηθοποιοί.

Από την άλλη αυτές σκέφτονται ως εξης:

Φράγκα έχω, φήμη έχω τι άλλο διαθέτω; Τίποτα, ποια είναι η καλύτερη δουλειά για εμένα; Η ηθοποιός-ομορφη γλάστρα σε ταινίες όπου θα με γαμάει ο πρωταγωνιστής και θα λεω 2 σειρές σε όλη την ταινία ή τραγουδιάρες ή παρουσιαστριες. Το τραγούδι θέλει φωνή στο εξωτερικό τουλάχιστον, γιατί εδώ γεμίσαμε άφωνες που δείχνουν τον κώλο τους μόνο. Οπότε κάπως έτσι καταλλήγουν ηθοποιοί ή παρουσιάστριες.

οι αμερικανοι ειναι τεμπεληδες στο θεμα της παραγωγης φανταστικου σινεμα....η θα παρουν ετοιμο το σεναριο απο κανα βιβλιο/κομικ epic fantasy η θα παρουν την μυθολογια/ιστορια καποιας χωρας και θα της γαμησουν τα πρεκια....Οι σεναριογραφοι τους δεν μπορουν ουτε μιση εμπνευσμενη παραγραφο να γραψουνε μονοι τους μαλλον....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom