baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
με μαστικουα σε κοβω να τη βγαζεις?προφυλακτικα μαστιχα εχει?Αυτο δε το ξερω! Πρεπει να κανω ερευνα…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο aremovic???
με μαστικουα σε κοβω να τη βγαζεις?προφυλακτικα μαστιχα εχει?Αυτο δε το ξερω! Πρεπει να κανω ερευνα…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο aremovic???
Κατσε να μαθουμε για την Υβοννη τοτεπροσεχε τι λες γιατι εχω την υποψια οτι ο τροβαδουρος ειναι ο αντωνης.
Προς το παρον τη βγαζω με αντισηπτικο-μαστιχα! Προφυλαχτικα και να χει αχρειαστα ειναι!με μαστικουα σε κοβω να τη βγαζεις?προφυλακτικα μαστιχα εχει?
Πουστοτουρκε γαμιεσαιΟμαδα τραβεστι με 10 ΑΦΜ! Δε ξεχναμε κωλογριες…
παρολιγο και θα γινοταν ο μανος λοιζος της μυκονου για το λοκ νταουν ο αντωνης.Κατσε να μαθουμε για την Υβοννη τοτε
Και ο κολλητός μουΚαι Ιεροκλης
Ε οχι και τουρκος! Και γω τον γαμαω τον τουρκο γαμω το κωλαρο του κατσαμπη!Πουστοτουρκε γαμιεσαι
εντξει λεωφορειο συμπληρωνουν.Και ο κολλητός μου
Ποιος απ τους προαναφερθεντες ειναι ο κολλητος σου?(Δυσκολο να υπαρχει κι αλλος γι αυτο το λεω)Και ο κολλητός μου
Ο γαμνιας σου ! Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣΤι είσαι ρε καμμένε
Αγωνιστηςπαρολιγο και θα γινοταν ο μανος λοιζος της μυκονου για το λοκ νταουν ο αντωνης.
Αφου ολο στη δ εθνικη εισαι και ολο αλλαζεις αφμ… που να σε βρω να σε ξεμουνιασω;Όλο με τον κωλο με γαμας ομως
Πουστοτουρκοι ειναιΠολλοί Ηρακλείδης βέβαια είναι κρυφοπαοκια δυστυχώς
Τι λες φίλος. Παλιά αυτά. Πλέον οι πιο αντί Τούρκοι είμαστε εμείςΠολλοί Ηρακλείδης βέβαια είναι κρυφοπαοκια δυστυχώς
Ρε χαιβανα. Δεν τραβάς τα αρχιδια σουΠουστοτουρκοι ειναι