το προβληματάκι σου πάντως σίγουρα το έχεις ......όπισθεν ...παπάρια ....Ρέμος ..γράψε περισσότερα... θα σού βρούμε λύση ..ζοριστηκαμε; μηπως εβλεπες στον αντ1 κανα κωστανταρα; αλλα καναλι κοιτουσες;;;;; ζοριστηκαμε..... χιουμορ οι γριες που εχουνε
και 3 τα παπαρια μου 8
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηρακλής/Ομάδα ποδοσφαίρου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_is_satan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 573
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
thessalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
εχεις πλακακαλα ντε σας θυξαμε τον αντρα τον πολλα βαρη τον ελα να με .... θεσσαλε ολοι ολοι 100 ειστε γνωριζεστε εκει μεσα δωσε μου πληροφοριες για τον τελειωμενο σας εχω να του βαλω μια μεγαλη συριγγα
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ναι οντως επιπεδο ειναι αυτο; εσεις ειστε της τεχνης και των γραμματων γαλλικα και πιανο, ολοι οι φιλοσοφιμενοι ηρα ειναι με πιπα και μπερε... καλα για τον μπερε δεν ορκιζομαι κιολαςτο προβληματάκι σου πάντως σίγουρα το έχεις ......όπισθεν ...παπάρια ....Ρέμος ..γράψε περισσότερα... θα σού βρούμε λύση ..
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ο ψαρακας; ουλιτιδα;εχεις πλακα
ρε μεγάλε ....δύο γκόλ έβγαλε ο Σηφάκης στο μηδέν μηδέν ...δύο γκόλ...και το άλλο που δεν χάνεται εξεπαφής στο δύο δύο ....μπάλα δεν ακουμπήσατε στο β ημίχρονο ...Εσυ ησουν το πρεζονι μηπως και τα'βλεπες θολα?2 κλασσικες ευκαιριες ειχατε,2 ειχαμε,φασεις γιναν και στις 2 εστιες,η φαση του πρωτου δικου σας ηρθε καπακι μετα τη μεγαλη μας ευκαιρια,το δευτερο σας ηλθε απο το πουθενα,ουτε στον παπα!
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
εσεις εκτος απο την ευκαιρια του ψηλου που δε χανεται τι αλλο κανατε στο β' ρε μεγαλε?Αν ημασταν καλοι και στο β' τωρα θα ειχατε κηδεια.Και φυσικα μιλαμε για ενα ματς που δε θαπρεπε να εχει καν αρχισει,0-2,5 αγωνιστικες και αντε γεια...ρε μεγάλε ....δύο γκόλ έβγαλε ο Σηφάκης στο μηδέν μηδέν ...δύο γκόλ...και το άλλο που δεν χάνεται εξεπαφής στο δύο δύο ....μπάλα δεν ακουμπήσατε στο β ημίχρονο ...
από Γαλλικά νομίζω κι εσύ κάτι κάνεις ....ναι οντως επιπεδο ειναι αυτο; εσεις ειστε της τεχνης και των γραμματων γαλλικα και πιανο, ολοι οι φιλοσοφιμενοι ηρα ειναι με πιπα και μπερε... καλα για τον μπερε δεν ορκιζομαι κιολας
σε αυτό έχεις δίκιο... δεν μπορεί ο κάθε ένας να μπαίνει στο γήπεδο.......εσεις εκτος απο την ευκαιρια του ψηλου που δε χανεται τι αλλο κανατε στο β' ρε μεγαλε?Αν ημασταν καλοι και στο β' τωρα θα ειχατε κηδεια.Και φυσικα μιλαμε για ενα ματς που δε θαπρεπε να εχει καν αρχισει,0-2,5 αγωνιστικες και αντε γεια...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αν γινοταν στο 70' θα ειχε διακοπει,επειδη εγινε στα 30" δε τρεχει τιποτα,γαμω το πρωταθλημα μου...σε αυτό έχεις δίκιο... δεν μπορεί ο κάθε ένας να μπαίνει στο γήπεδο.......
πάλι μην είσαι σίγουρος ......θυμήσου σε άλλα γήπεδα παλαιότερα ...ακόμα και στο δικό σου ...γαμώ το πρωτάθλημά μου ...Αν γινοταν στο 70' θα ειχε διακοπει,επειδη εγινε στα 30" δε τρεχει τιποτα,γαμω το πρωταθλημα μου...
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
σφιγγω μπουλονια με κανα γαλλικο κλειδιαπό Γαλλικά νομίζω κι εσύ κάτι κάνεις ....
thessalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
μη σπαμαρετε στο θρεντ μαςσφιγγω μπουλονια με κανα γαλλικο κλειδι
εργατικό παιδί ...σφιγγω μπουλονια με κανα γαλλικο κλειδι
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ρε αρχηγε δεν βαρεθηκες το παραμυθι;να σε δω με τα γιαννενα τι θα κανεις;πηδαει ο Πυρρος πηδαει
πάλι τα ίδια ....ε βέβαια !!!Αν δεν έχεις ομάδα με αυτά θα ασχολείσαι !!πηδαει ο Πυρρος πηδαει
Επισκέπτης
πηδαει ο Πυρρος πηδαει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις