Νέα

Ηρακλής/Ομάδα ποδοσφαίρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_is_satan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 573
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί θα γίνει τελικά με τον Ηρακλή;

• Θα πέσει στη Β΄ Εθνική και θα πάρει το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής 2007-08.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Θα πέσει στη Β΄ Εθνική και θα ξανανέβει κουτσά στραβά σε 1-2 χρόνια το πο

Ψήφοι: 1 20,0%
  • Θα πέσει στη Β΄ Εθνική και θα μείνει εκεί για πολλά χρόνια (όπως κάποτε

Ψήφοι: 3 60,0%
  • Θα γλιτώσει τον υποβιβασμό φέτος και μάλλον θα πέσει του χρόνου.

• Θα γλιτώσει τον υποβιβασμό φέτος και του χρόνου θα πάει πολύ καλύτερ

Ψήφοι: 1 20,0%
  • Θα γλιτώσει τον υποβιβασμό φέτος και του χρόνου θα πάρει το Πρωτάθλη

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
ζοριστηκαμε; μηπως εβλεπες στον αντ1 κανα κωστανταρα; αλλα καναλι κοιτουσες;;;;; ζοριστηκαμε.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: χιουμορ οι γριες που εχουνε
και 3 τα παπαρια μου 8
το προβληματάκι σου πάντως σίγουρα το έχεις ......όπισθεν ...παπάρια ....Ρέμος ..γράψε περισσότερα... θα σού βρούμε λύση ..

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
καλα ντε σας θυξαμε τον αντρα τον πολλα βαρη τον ελα να με  :2on1: .... θεσσαλε ολοι ολοι 100 ειστε γνωριζεστε εκει μεσα  δωσε μου πληροφοριες για τον τελειωμενο σας εχω να του βαλω μια μεγαλη συριγγα

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
μην μασατε ηρακλαρα για παντα...ο τζι ελ πεθανε αλλα η αγαπη για την ομαδα μενει και συνεχιζεται ο αγωνας ;)

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
καλα ντε σας θυξαμε τον αντρα τον πολλα βαρη τον ελα να με  :2on1: .... θεσσαλε ολοι ολοι 100 ειστε γνωριζεστε εκει μεσα  δωσε μου πληροφοριες για τον τελειωμενο σας εχω να του βαλω μια μεγαλη συριγγα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχεις πλακα

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
το προβληματάκι σου πάντως σίγουρα το έχεις ......όπισθεν ...παπάρια ....Ρέμος ..γράψε περισσότερα... θα σού βρούμε λύση ..
ναι οντως επιπεδο ειναι αυτο; εσεις ειστε της τεχνης και των γραμματων γαλλικα και πιανο, ολοι οι φιλοσοφιμενοι ηρα ειναι με πιπα και μπερε... καλα για τον μπερε δεν ορκιζομαι κιολας

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Εσυ ησουν το πρεζονι μηπως και τα'βλεπες θολα?2 κλασσικες ευκαιριες ειχατε,2 ειχαμε,φασεις γιναν και στις 2 εστιες,η φαση του πρωτου δικου σας ηρθε καπακι μετα τη μεγαλη μας ευκαιρια,το δευτερο σας ηλθε απο το πουθενα,ουτε στον παπα!
ρε μεγάλε ....δύο γκόλ έβγαλε ο Σηφάκης στο μηδέν μηδέν ...δύο γκόλ...και το άλλο που δεν χάνεται εξεπαφής στο δύο δύο ....μπάλα  δεν ακουμπήσατε στο β ημίχρονο ...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ρε μεγάλε ....δύο γκόλ έβγαλε ο Σηφάκης στο μηδέν μηδέν ...δύο γκόλ...και το άλλο που δεν χάνεται εξεπαφής στο δύο δύο ....μπάλα  δεν ακουμπήσατε στο β ημίχρονο ...
εσεις εκτος απο την ευκαιρια του ψηλου που δε χανεται τι αλλο κανατε στο β' ρε μεγαλε?Αν ημασταν καλοι και στο β' τωρα θα ειχατε κηδεια.Και φυσικα μιλαμε για ενα ματς που δε θαπρεπε να εχει καν αρχισει,0-2,5 αγωνιστικες και αντε γεια...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
ναι οντως επιπεδο ειναι αυτο; εσεις ειστε της τεχνης και των γραμματων γαλλικα και πιανο, ολοι οι φιλοσοφιμενοι ηρα ειναι με πιπα και μπερε... καλα για τον μπερε δεν ορκιζομαι κιολας
από Γαλλικά νομίζω κι εσύ κάτι κάνεις ....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
εσεις εκτος απο την ευκαιρια του ψηλου που δε χανεται τι αλλο κανατε στο β' ρε μεγαλε?Αν ημασταν καλοι και στο β' τωρα θα ειχατε κηδεια.Και φυσικα μιλαμε για ενα ματς που δε θαπρεπε να εχει καν αρχισει,0-2,5 αγωνιστικες και αντε γεια...
σε αυτό έχεις δίκιο... δεν μπορεί ο κάθε ένας  να μπαίνει στο γήπεδο.......

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Αν γινοταν στο 70' θα ειχε διακοπει,επειδη εγινε στα 30" δε τρεχει τιποτα,γαμω το πρωταθλημα μου...
πάλι μην είσαι σίγουρος ......θυμήσου σε άλλα γήπεδα παλαιότερα ...ακόμα και στο δικό σου ...γαμώ το πρωτάθλημά μου ...

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
πηδαει ο Πυρρος πηδαει

Συνημμένα