καλή επιτυχία .....πάντως κάθε χρόνο όλο και κάποια πιτσιρίκια προωθούνται ...Καλημερα συναγωνηστη χαρας την υπομονη σου και το κουραγιο σου
γίνεται καλή δουλειά στις Ακαδημίες......εύγε ...
καλή επιτυχία .....πάντως κάθε χρόνο όλο και κάποια πιτσιρίκια προωθούνται ...Καλημερα συναγωνηστη χαρας την υπομονη σου και το κουραγιο σου
ΠΑΡΩΝαντε να μαζευτουμε οι ηρακλειδεις να κανουμε ενα προσκλητηριο αν και δεν μας κοβω παρα πολλους εδω...
"παικτικά"...Και γαμώ τα επιρρήματα!!!!Αυτός ο Ντάλα Μπόνα ....θυμιζει καθόλου Σινιόρι .....Δέν εννοώ παικτικά ...αλλά περίπτωση Ιταλού ΤΟΥΡΊΣΤΑ ....??
ΠΑΡΩΝ, καρντάσια!Κωλόγρια εδώ και...50 χρόνια!Είμαι 55...Από 5 ετών με τράβαγε ο γέρος στα γήπεδα!Εχω πιει την πίκρα με το..μπουρί!!!Ας είναι...Μαγκιά μας! 1000 χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ!
Λες να γινετε απαρτια και να μαζευτειτε εδω και οι 299?ΠΑΡΩΝ, καρντάσια!Κωλόγρια εδώ και...50 χρόνια!Είμαι 55...Από 5 ετών με τράβαγε ο γέρος στα γήπεδα!Εχω πιει την πίκρα με το..μπουρί!!!Ας είναι...Μαγκιά μας! 1000 χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ!
Αν κρινω απο το αβαταρ,εχεις απολυτο δικαιο...Ειμαστε πολύ. Απλά δεν είμαστε τόσο εκδηλωτικοί σαν τους άλλους. Εμείς έχουμε επίπεδο!
....ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ...Λες να γινετε απαρτια και να μαζευτειτε εδω και οι 299?
Προνομοιούχος .....έζησες τον μεγάλο τελικό στην Ν.Φιλαδέλφεια .....με τον Ολυμπιακό και τον Χατζηπανάγο να μαγεύειΠΑΡΩΝ, καρντάσια!Κωλόγρια εδώ και...50 χρόνια!Είμαι 55...Από 5 ετών με τράβαγε ο γέρος στα γήπεδα!Εχω πιει την πίκρα με το..μπουρί!!!Ας είναι...Μαγκιά μας! 1000 χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ!
έζησες και την ομαδάρα ,του 80 , η μπάλα που έβλεπες και έβλεπα ,και το θέαμα Χατζηπαναγή ....δεν την έχει παίξει καμμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα .....ΠΑΡΩΝ, καρντάσια!Κωλόγρια εδώ και...50 χρόνια!Είμαι 55...Από 5 ετών με τράβαγε ο γέρος στα γήπεδα!Εχω πιει την πίκρα με το..μπουρί!!!Ας είναι...Μαγκιά μας! 1000 χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ!
φυσικα και εχουμε επιπεδο μαγκα συναγωνιστη και κοιτα και το δικο μου αβαταρ σημερα εσυ που το αμφισβητησες φιλε αγκνιους....καλλιτεχνικη φωτογραφια...η ομαδα εχει φετος καλες δυνατοτητες και πρεπει να την στηριξουμε ξανα...Ειμαστε πολύ. Απλά δεν είμαστε τόσο εκδηλωτικοί σαν τους άλλους. Εμείς έχουμε επίπεδο!
που το αμφισβητησα ρε φιλε?Ισα ισα που το επαινεσα,τετοια επιπεδα χρειαζομαστε...φυσικα και εχουμε επιπεδο μαγκα συναγωνιστη και κοιτα και το δικο μου αβαταρ σημερα εσυ που το αμφισβητησες φιλε αγκνιους....καλλιτεχνικη φωτογραφια...η ομαδα εχει φετος καλες δυνατοτητες και πρεπει να την στηριξουμε ξανα...
ναι ρε πλακα κανω.....που το αμφισβητησα ρε φιλε?Ισα ισα που το επαινεσα,τετοια επιπεδα χρειαζομαστε...
Το Καυτατζογλειο ανεκαθεν φημιζοταν για το επιπεδο του κοσμου,κοινως επηζε το ματι απο τα μ...ια,αφου ειχα αρχισει να γινομαι θαμωνας να φανταστεις,ακομα θυμαμαι ενα ματς (νομιζω με Εδεσσα) στην Β',που εβρεξε καμια 12αρια γκολ,ολοι κοιτουσαν τον Βασια κι εγω τις διπλανες μου...ναι ρε πλακα κανω.....