Νέα

Ηρακλής/Ομάδα ποδοσφαίρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_is_satan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 573
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τί θα γίνει τελικά με τον Ηρακλή;

• Θα πέσει στη Β΄ Εθνική και θα πάρει το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής 2007-08.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Θα πέσει στη Β΄ Εθνική και θα ξανανέβει κουτσά στραβά σε 1-2 χρόνια το πο

Ψήφοι: 1 20,0%
  • Θα πέσει στη Β΄ Εθνική και θα μείνει εκεί για πολλά χρόνια (όπως κάποτε

Ψήφοι: 3 60,0%
  • Θα γλιτώσει τον υποβιβασμό φέτος και μάλλον θα πέσει του χρόνου.

• Θα γλιτώσει τον υποβιβασμό φέτος και του χρόνου θα πάει πολύ καλύτερ

Ψήφοι: 1 20,0%
  • Θα γλιτώσει τον υποβιβασμό φέτος και του χρόνου θα πάρει το Πρωτάθλη

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Μα ο άνθρωπος δεν ήθελε να ασχοληθεί με την μπάλα από την αρχή... να την σπάσει στον Σωκράτη σε πολλά επίπεδα ήθελε...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Μα ο άνθρωπος δεν ήθελε να ασχοληθεί με την μπάλα από την αρχή... να την σπάσει στον Σωκράτη σε πολλά επίπεδα ήθελε...
ναι αλλα επαιξε με τον ηρακλη και τωρα εχει γινει αλεκος

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Όπως και ο Κυριακού με τον Πανελλήνιο... δεν τους νοιάζει φίλε ούτε ιστορία, ούτε φίλαθλοι...

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
Τι γίνεται; Αρκετά τσαμπουκαλίδηκη την είδα την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής και υποθέτω πως μάλλον θέλουν να σας ρίξουν...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Χρειάζεται τσαμπουκάς πλέον φίλε... τέλος τα καλά παιδιά!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Το φιλικό του Ηρακλή με την Κατάνια δεν τελείωσε ποτέ. Ένα βίαιο χτύπημα του Μπαριέντος στον Κανακούδη ήταν η αφρομή και η γενική σύρραξη δεν άργησε να έρθει. Μετά την αποβολή του Αργεντίνου, κάποιοι οπαδοί της ιταλικής ομάδας διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητήμε αποτέλεσμα να διακόψει οριστικά τον αγώνα. Οι κυανόλευκοι γνώρισαν την ήττα με 1-0, αλλά πραγματοποίησαν την καλύτερη εμφάνισή τους στα φιλικά που έχουν δώσει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Μπουμπένκο: «Η υπομονή έχει τα όρια της»

Στο μεταξύ αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιόζεφ Μπουμπένκο αμέσως μετά τον αγώνα: «Έχω, ως άνθρωπος, ως άντρας και ως προπονητής τεράστια υπομονή, αλλά και αυτή έχει όρια. Τέσσερις εβδομάδες πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό έχουμε πρόβλημα στις θέσεις του τερματοφύλακα, των στόπερ και του αντικαταστάτη του Γιάκομπ και δεν κάνουμε κινήσεις για αυτά τα θέματα. Αντί για αυτές τις θέσεις δοκιμάζουμε παίκτες στον χώρο του κέντρου. Τον Κυριαζή δεν τον ξέρω, ούτε ποιος τον έφερε, ούτε με αφορά ο παίκτης. Λένε ότι ο Μπουμπένκο και ο Καπαγιαννίδης κάνουν κακές μεταγραφές. Είμαι Σλοβάκος και δεν έχω ούτε έναν Σλοβάκο στην ομάδα. Αν μου βρείτε έναν φθηνό Μαϊκόν να τον πάρουμε. Εισηγήθηκα παίκτες, αλλά προφανώς δεν υπάρχουν χρήματα για να τους αποκτήσουμε. Ο Σκέντερ μας ικανοποίησε, αλλά δεν τον πήραν. Έχουμε πολλά προβλήματα. Το αρχικό ξενοδοχείο ήταν απαράδεκτο για τα δεδομένα επαγγελματικής ομάδας. Βρέθηκε άλλο αλλά είναι 40 λεπτά μακριά από το γήπεδο και κάνουμε αποθεραπεία στο λεωφορείο», ήταν κάποια από τα λόγια του Σλοβάκου τεχνικού.

Πλήγμα με Αλετσένβου!

Στο μεταξύ πολύ σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Άμπραχαμ Αλετσένβου. Ο Νιγηριανός αμυντικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Διαγνώσθηκε ότι υπέστη κάταγμα περόνης στο πόδι και η εκτίμηση είναι ότι θα τεθεί εκτός μάχης για τους επόμενους τρεις μήνες.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:pipa2:

Επισκέπτης
Kορυφαιο βιντεο απο την πρωτη προπονηση της ομαδας του Ηρακλη για τη σεζον 2012-13.
Σφουγκαρι οπαδος του Ηρακλη τα λεει με τον ξεδοντιαρη προπονητη της ομαδας :tooth:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
:2funny: :2funny: :2funny: καλα εκεί που βγάζει από την τσάντα το σταυρό λιώνω...

Επισκέπτης
Yποσχομαι στο λαο του bourdela οτι θα το ψαξω το θεμα γιατι εχει πολυ ενδιαφερον.
Απο οτι εχω καταλαβει ο προπονητης ειναι καποιος εκλεκτος απο τον κεντρικο συνδεσμο οπαδων του Ηρακλη,σιγουρα κατεβαζει τα τσιπουρα δυο-δυο.
Stay tuned..... :2funny:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παρε τον εναν χτυπα τον αλλον

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Yποσχομαι στο λαο του bourdela οτι θα το ψαξω το θεμα γιατι εχει πολυ ενδιαφερον.
Απο οτι εχω καταλαβει ο προπονητης ειναι καποιος εκλεκτος απο τον κεντρικο συνδεσμο οπαδων του Ηρακλη,σιγουρα κατεβαζει τα τσιπουρα δυο-δυο.
Stay tuned..... :2funny:
Κορυφή ο τύπος!
Καλά σε αυτές τις κατηγορίες,πέφτει "ΤΟ" γέλιο........
Όπως τα λέει είναι,μπάινουν κάτι γκολ 20 μέτρα οφ σάιντ,κάτι πέναλτυ από το κέντρο,γενικώς η ομορφιά του ελληνικού αθλητισμού που βγάζει ταλέντα!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Λίγο να μπεί πιό μέσα παίζει και δεξιός μέσος στα κρυφά!
Με 12 ο Ηρακλής άνετα!
Ά ρε Διαμαντή,το ψυχιατρείο σε καλεί,Διαμαντή,Διαμαντή!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
και στην Α και στην Β
τραγουδαω κι ειμαι πιττα