εσύ γιατί χτυπάς την κεφάλα σου?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηρακλής/Ομάδα ποδοσφαίρου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_is_satan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 573
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Να βρείτε ποιο μοσχάρι έγραψε πάνω στο Λευκό Πύργο και να του αδειάσετε ένα σπρέυ στον πάτο
Τι έγραψαν??
Τι έγραψαν??
ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εγω πεδια μαζι σασ .. ο ηρακλησ ηνε ιστορικη ομαδαδες ποια ομαδα της πολης μας οταν παλευε στις τελευταιες θεσεις,οπως κανει ο ΗΡΑΚΛΗΣ εδω και 3 χρονια, εχει αρνητικο ρεκορ εισητηριων.και παλευε 1 χρονια,οχι 3. ποσες φορες εχεις ερθει καυτα και εισαι τοσο σιγουρος? με την ομαδα να καρκινοβατει τα τελευταια 3 χρονια,οι 10-15 χιλιαδες που μαζευομασταν μια χαρα ειναι.
καφριλα,δεν το συζηταω,αλλα αν αρχισουμε τις συγκρισεις με καφριλες αλλων οπαδων θα μας παρει μερες.ουτε παιδακια δειραμε ουτε μαγαζια σπασαμε. δεκτον ομως,λαθος ηταν,αν βρω τον ενοχο θα στον φερω να τον αναλαβειςΝα βρείτε ποιο μοσχάρι έγραψε πάνω στο Λευκό Πύργο και να του αδειάσετε ένα σπρέυ στον πάτο
Επισκέπτης
+1 Petrosyn. Ζώο κανονικά...
η μαλακία έχει πολλά χρώματα αδελφέκαφριλα,δεν το συζηταω,αλλα αν αρχισουμε τις συγκρισεις με καφριλες αλλων οπαδων θα μας παρει μερες.ουτε παιδακια δειραμε ουτε μαγαζια σπασαμε. δεκτον ομως,λαθος ηταν,αν βρω τον ενοχο θα στον φερω να τον αναλαβεις
Επισκέπτης
η μαλακία έχει πολλά χρώματα αδελφέ
Τι έγραψαν τελικά ρε παπάρα??
φωτό στην προηγούμενη σελίδα μωρή γαλιάντραΤι έγραψαν τελικά ρε παπάρα??
Επισκέπτης
φωτό στην προηγούμενη σελίδα μωρή γαλιάντρα
Και γιατί φωνάζεις ρε?
Ανορθόγραφο είναι??
οχι αλλά ο μαλάκας έπρεπε να το γράψει πάνω από την πόρτα για να φαίνεται καλύτεραΚαι γιατί φωνάζεις ρε?
Ανορθόγραφο είναι??
Επισκέπτης
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
Πασχαλίδης παρακαλώ, έγινε το βλαχάκι Ρέμος...ρεμω μπινε
Stefanos83
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Είμαι άρρωστος Παναθηναϊκος και συνδεσμίτης. Το να πέσει ο Ηρακλής όμως το θεωρώ ύψιστη μαλακία. Το πρωτάθλημα καθίσταται αυτόματα μακράν φτωχότερο. Τη μία χρονιά ήταν για φούντο κανονικά και με τον νόμο αλλά το έστησε με την Ξανθούλα και πέρσι έκαναν αλλαξοκωλιές. Ωστόσο, ο Ηρακλής είναι ιστορικότατο σωματείο και δυσκολοκατάβλητη ομάδα ακόμα και τώρα που είναι σχεδόν κλινικά νεκρή. Χώρια που στην ομάδα αυτή έπαιξε και ο μεγαλύτερος έλληνας ποδοσφαιριστής και είχε ακόμα και πρόσφατα για coach μία από τις πλέον αγαπημένες μου, ροκ και cult φιγούρες των γηπέδων.
Το ελ. πρωτάθλημα δεν αντέχει να βλέπει ομάδες τέτοιου βεληνεκούς στα χαμηλά στρώματα. Θα έπρεπε να υπήρχε κλειστό συμφωνητικό για τουλάχιστον 12/18. Παναθηναϊκός, gay, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Πανιώνιος, Ηρακλής, ΠΑΣ, Λάρισα, Άρης, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, μία ομάδα του Βόλου (μαλάκες σταματήστε να τρώγεστε), μία ομάδα της Κρήτης (ΟΦΗ καριόλη, να διαλυθείς). Τι να κάνω τον Θρασύβουλα, τον θίασο του κομπότη, την γυμνή βασίλισσα του βορρά, τους πανηγυρτζίδες στα λιοντάρια των Σερρών και τις λοιπές ψευτο-ομάδες που είτε μαζεύουν κόσμο στα up τους είτε στο άθλιο γήπεδο βρίσκονται τρεις και κούκουτς..
Το ελ. πρωτάθλημα δεν αντέχει να βλέπει ομάδες τέτοιου βεληνεκούς στα χαμηλά στρώματα. Θα έπρεπε να υπήρχε κλειστό συμφωνητικό για τουλάχιστον 12/18. Παναθηναϊκός, gay, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Πανιώνιος, Ηρακλής, ΠΑΣ, Λάρισα, Άρης, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, μία ομάδα του Βόλου (μαλάκες σταματήστε να τρώγεστε), μία ομάδα της Κρήτης (ΟΦΗ καριόλη, να διαλυθείς). Τι να κάνω τον Θρασύβουλα, τον θίασο του κομπότη, την γυμνή βασίλισσα του βορρά, τους πανηγυρτζίδες στα λιοντάρια των Σερρών και τις λοιπές ψευτο-ομάδες που είτε μαζεύουν κόσμο στα up τους είτε στο άθλιο γήπεδο βρίσκονται τρεις και κούκουτς..
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
άρρωστε, και φυσικά θέλεις τις γριές μιας και κάθε φορά περνάς περπατώντας από εκεί, ξέχασες να αναφέρεις μια ομάδα, αυτή που σου έχει κόψει δύο πρωταθλήματα...Είμαι άρρωστος Παναθηναϊκος και συνδεσμίτης. Το να πέσει ο Ηρακλής όμως το θεωρώ ύψιστη μαλακία. ................
Το ελ. πρωτάθλημα δεν αντέχει να βλέπει ομάδες τέτοιου βεληνεκούς στα χαμηλά στρώματα. Θα έπρεπε να υπήρχε κλειστό συμφωνητικό για τουλάχιστον 12/18. Παναθηναϊκός, gay, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Πανιώνιος, Ηρακλής, ΠΑΣ, Λάρισα, Άρης, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, μία ομάδα του Βόλου (μαλάκες σταματήστε να τρώγεστε), μία ομάδα της Κρήτης (ΟΦΗ καριόλη, να διαλυθείς).
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Ότι και να κάνουν δεν πέφτουμε... Και έχετε χάρη μερικοί που μόλις βρήκα το θέμα αυτό. Αλλά δεν πέφτουμε. Και μερικοί της πόλης χαρείτε τώρα γιατί δεν θα πέσουμε και να δείτε χαρές που θα κάνουμε... Βγάζουν πλέον γλώσσα όλοι.
Στατιστικά να αναφέρω. Ρεκόρ εισιτηρίων Θεσσαλονίκης το 1976 Ηρακλής-Παναθηναϊκός με 46 χιλιάδες και κάτι εισιτήρια με τοπικό "ντέρμπι" παρά δίπλα ΠΑΟΚ-Άρης. Και ναι δεν έρχεται τόσος κόσμος πλεόν στο γήπεδο γιατί πιάσαν έναν καναπέ και το παίζουν προπονητές σάλας! Και αυτό γίνεται σε πολλές ομάδες και όχι μόνο στον ΗΡΑΚΛΗ! Επίσης τους έχει κουράσει η σαπίλα του πρωταθλήματος, της διαιτησίας και της παράγκας και το ότι δεν βλέπουν πλέον μπάλα αξιώσεων. Τι να δω; Μια φάση τώρα και μια στο 68' και μια στο 90'; Δεν πληρώνει και δεν πάει. Αλλά όταν κάποιος νιώθει στο πετσί του την αδικία ναι θα βγει στο δρόμο...
Στατιστικά να αναφέρω. Ρεκόρ εισιτηρίων Θεσσαλονίκης το 1976 Ηρακλής-Παναθηναϊκός με 46 χιλιάδες και κάτι εισιτήρια με τοπικό "ντέρμπι" παρά δίπλα ΠΑΟΚ-Άρης. Και ναι δεν έρχεται τόσος κόσμος πλεόν στο γήπεδο γιατί πιάσαν έναν καναπέ και το παίζουν προπονητές σάλας! Και αυτό γίνεται σε πολλές ομάδες και όχι μόνο στον ΗΡΑΚΛΗ! Επίσης τους έχει κουράσει η σαπίλα του πρωταθλήματος, της διαιτησίας και της παράγκας και το ότι δεν βλέπουν πλέον μπάλα αξιώσεων. Τι να δω; Μια φάση τώρα και μια στο 68' και μια στο 90'; Δεν πληρώνει και δεν πάει. Αλλά όταν κάποιος νιώθει στο πετσί του την αδικία ναι θα βγει στο δρόμο...
Mortismortis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.992
Επειδή δεν είμαι αδιάβαστος θα σου πω ότι φέτος πήγατε 4.000 στην Καβάλα, όταν παίζατε την παραμονή σας στην Ξάνθη πήγατε με ντου κοντά στις 3.000 και μπήκατε στο γήπεδο, αλλά όταν παίζεται στο Καυταντζόγλειο μαζεύεστε δεν μαζεύεστε 4.000.δες ποια ομαδα της πολης μας οταν παλευε στις τελευταιες θεσεις,οπως κανει ο ΗΡΑΚΛΗΣ εδω και 3 χρονια, εχει αρνητικο ρεκορ εισητηριων.και παλευε 1 χρονια,οχι 3. ποσες φορες εχεις ερθει καυτα και εισαι τοσο σιγουρος? με την ομαδα να καρκινοβατει τα τελευταια 3 χρονια,οι 10-15 χιλιαδες που μαζευομασταν μια χαρα ειναι.
Εδώ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό φέτος, που κερδίσατε, είχατε κάπου 10.000 κόσμο. Σε πληροφορώ πως κοντά στους 3.000 είχαν έρθει με προσκλήσεις!!!! Δηλαδή τσαμπατζήδες....Οι 2.000 κάτι προσκλήσεις ήταν από τον ερασιτέχνη.
Αλλά γενικά ακόμα και όταν βγήκαμε Ευρώπη με τον Κωφίδη προπονητή, πάλι τρεις και ο κούκος πηγαίνατε στο γήπεδο.
Είστε "περίεργος" λαός. Στα δύσκολα συμπειρώνεσται. Σε νορμάλ φάσεις αδιαφορείτε. Οταν προτοανέβαλε την ΠΑΕ ο Ρέμος για πες μου πόσοι αγόρασαν διαρκείας για να βοηθήσουν την ομάδα τους; Ούτε 3.000 δεν πούλησε.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Επειδή δεν είμαι αδιάβαστος
Αδιάβαστο σε πιάνω... δες λίγο τον συνολικό Μ.Ο. εισιτηρίων τις τρεις αυτές χρονιές και πες μου αν αυξάνονται...
Ναι συσπειρωνόμαστε στα δύσκολα. Ηρακλής γίνεσαι και γεννιέσαι για τα δύσκολα. Αν ήθελες τίτλους ας γινόσουν γαύρος. Αλλά είσαι Ηρακλής. Είσαι ο περήφανος, ο μπεσαλής και ο παντελονάτος της πόλης και δεν σε νοιάζει... Και ναι αδιαφορούμε στα καλά γιατί μπορούμε να καθόμαστε στον καναπέ και εγώ να βγάζω τα κάστανα από την φωτιά δτην Θ10 με την φωνή μου και την τρέλα μου... Και μόνο 7000 είχα με το σκουλίκι φέτος 2η αγωνιστική στο πέταλο ΜΟΝΟ!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις