Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 617K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 520 άτομα (0 μέλη και 520 επισκέπτες)

Stelios(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Νέος στο Ηράκλειο λόγο διορισμού, να συμβάλω και εγώ λιγάκι. Αρχικά προσπάθησα από αγγελίες (Κρητικές Αγγελίες) για CG.
Κάλεσα στο τηλέφωνο μία χαρακτηριστική (Γνωριμίες -> Νέα κοπέλα... Ελληνίδα.... Γεναιόδωρο κύριο κλπ), θα υην βρείτε σίγουρα και απο εκεί αρχίζουν τα κουλά.
1) Την πρώτη φορά που την καλώ μου ζητάει να την ξανακαλέσω την επόμενη, καθώς ήταν κλεισμένη και μου ξεκαθαρίζει ότι παίρνει 100 Εuro για μια φορά (όχι μια ώρα).
2) Την επόμενη την ξανακαλώ την ώρα που μου είπε, έχει κλειστό το κινητό και με τα πολλά την βρίσκω στο τηλ ένα δίωρο αργότερα. Μου ξεκαθαρίζει και πάλι ότι παίρνει 100 Ευρω για μια φορά.
3) Στις ερωτήσεις μου για την εμφάνιση της, σχεδον ενοχλείται ("δεν έχει σημασία πως είμαι" και τέτοια) κα με το ζόρι μου λέει ότι είναι 25 ετών και καλύγραμμη (γουρούνι στο σακί δηλαδή).
4) Κάνει μαλακισμένα σχόλια για τους άντρες και το IQ τους κλπ (Για τον προηγούμενο πελάτη)
5) Δεν θέλει να βρεθούμε σε χώρο μου αλλά ούτε και σε δικό της, αλλά μου δίνει ραντεβού σε ένα άσχετο σημείο στο κέντρο του Ηρακλείου (ώρα αιχμής) για να πάμε μαζί σε κάποιο ξενοδοχείο.
5) Πάω στο προκαθορισμένο σημείο την προκαθορισμένη ώρα και παρκάρω περίπου 100 μέτρα πιο μπροστά με αλαρμ (Εκεί βρήκα)
6) Της τηλεφωνό και αρνείται να έρθει αυτά τα 100 μέτρα γιατί είμαι λέιε "μακριά". Το σημείο ραντεβού το βλέπω στον πίσω καθρέπτη μου. Για τέτοια απόσταση μιλάμε.
7) Δίνω τόπο στην οργή και της λέω ότι κάνω ένα γύρο για να επιστρέψω. Οσοι ξέρουν από Ηράκλειο γνωρίζουν ότι αυτό λόγω μονοδρόμων παίρνει κάποιο χρόνο.
8) Σε 10' είμαι πάλι στο σημείο του ραντεβού και την καλώ. Μου λέει ότι άργησα και για αυτό νόμιζε ότι την έστεισα και έφυγε!!! Στην παρατήρηση μου για τους μονοδρόμους μου είπε ότι έπρεπε να κινηθώ ανάποδα και δεν πειράζει!!! και ότι τέλος πάντων μου κάνει την χάρη και θα γυρίσει στο σημείο του ραντεβού.
Εκεί δεν άντεξα άλλο, την διαολόστειλα και πήγα και έφυγα. Ε όχι και να παρακαλάω την κάθε πουτάνα για να την πληρώσω!!!!

Η γνώμη μου ΜΑΚΡΙΑ γιατί υποψιάζομε ότι αντίστοιχα μαλακισμένα θα συμπεριφέρετε και στο κρεβάτι.

Μετά πήγα στο μπουρδελάκι απέναντι από το παρκινκ όπου ήταν ένα μελαχρινό καλούτσικο και ηρέμησα. Ευγενική και η τσατσά, όμως πολύ χάλια ο χόρος βρε παιδιά.

ΑΝ ξέρει κάποιος κάνα τηλ. με CG ας βοηθήσει βρε παιδιά και μένα τον νέο στην πόλη σας.

Τέλος ας μου στείλει κάποιος και που είναι το Bar του Σπύρου...

Να πώ την αμαρτία μου χθές πέρασα και μπροστά από το Αμαζόνες όμως βρε παιδιά μόνος μου κόλωσα να μπώ λόγο των κακών εμπειριών από Αθήνα όπου σε τέτοιους χώρους μπορεί να πάρεις ένα ποτό, να κεράσεις και ένα-δυο την γκόμενα και μετά να σου βγάλουν ένα λογαριασμό 500 Euro. Από αυτό το μαγαζί έχει κανεις εμπειρία? είναι νορμάλ κατάσταση ή θα με γδάρουνε?
Με ποιον πρέπει να "κανονίσω"? με τις κοπέλες ή με τον Barman?

nikoskreta67

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Like
34
Πόντοι
0
παρε 1 ταχι και πεσ του να σε παει στου Σπυρου.
Για Αμαζονεσ ,δεν τρωσ την 1 φορα, εχει 3-5 Μαυρεσ απο Νιγηρια οι 2 καλεσ.

deathstar64

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δωστε στοιχεία για ΣΠΥΡΟΣ !!! Μάγκες έχει πέσει πολύ βρώμα για πιάτσα απο φοιτήτριες στα ΤΕΙ.. δώστε τα φώτα σας..!!!  το καλοκαίρι παίζει πολύ πήδημα ΜΑΛΙΑ-ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ.. αλλά τώρα ξεραίλα.. έχω επιχειρήσει να βγώ Ρέθυμνο.. εκεί οι γκόμενες διψάνε.. αλλα δε συνιστώ να πάτε Σαββατο γιατι τοτε κατεβαίνουν όλοι οι ξυφομάχοι αγαμοι!

Χαχαχαχαχαχα!! Αυτή η βρώμα για τις φοιτήτριες από ΤΕΙ που πηδιούνται αβερτα-κουβέρτα υπάρχει (και θα υπάρχει!) από τότε που ήμουν φοιτητής στο Ηράκλειο, ήτοι 99-03! χαχαχχαχα :cheesy:
ʼπειρες φορές είχαμε ανεβεί βράδια με φίλους με αυτήν την προοπτική αλλά μάπα το καρπούζι. χαχα

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Νέος στο Ηράκλειο λόγο διορισμού, να συμβάλω και εγώ λιγάκι. Αρχικά προσπάθησα από αγγελίες (Κρητικές Αγγελίες) για CG.
Κάλεσα στο τηλέφωνο μία χαρακτηριστική (Γνωριμίες -> Νέα κοπέλα... Ελληνίδα.... Γεναιόδωρο κύριο κλπ), θα υην βρείτε σίγουρα και απο εκεί αρχίζουν τα κουλά.
1) Την πρώτη φορά που την καλώ μου ζητάει να την ξανακαλέσω την επόμενη, καθώς ήταν κλεισμένη και μου ξεκαθαρίζει ότι παίρνει 100 Εuro για μια φορά (όχι μια ώρα).
2) Την επόμενη την ξανακαλώ την ώρα που μου είπε, έχει κλειστό το κινητό και με τα πολλά την βρίσκω στο τηλ ένα δίωρο αργότερα. Μου ξεκαθαρίζει και πάλι ότι παίρνει 100 Ευρω για μια φορά.
3) Στις ερωτήσεις μου για την εμφάνιση της, σχεδον ενοχλείται ("δεν έχει σημασία πως είμαι" και τέτοια) κα με το ζόρι μου λέει ότι είναι 25 ετών και καλύγραμμη (γουρούνι στο σακί δηλαδή).
4) Κάνει μαλακισμένα σχόλια για τους άντρες και το IQ τους κλπ (Για τον προηγούμενο πελάτη)
5) Δεν θέλει να βρεθούμε σε χώρο μου αλλά ούτε και σε δικό της, αλλά μου δίνει ραντεβού σε ένα άσχετο σημείο στο κέντρο του Ηρακλείου (ώρα αιχμής) για να πάμε μαζί σε κάποιο ξενοδοχείο.
5) Πάω στο προκαθορισμένο σημείο την προκαθορισμένη ώρα και παρκάρω περίπου 100 μέτρα πιο μπροστά με αλαρμ (Εκεί βρήκα)
6) Της τηλεφωνό και αρνείται να έρθει αυτά τα 100 μέτρα γιατί είμαι λέιε "μακριά". Το σημείο ραντεβού το βλέπω στον πίσω καθρέπτη μου. Για τέτοια απόσταση μιλάμε.
7) Δίνω τόπο στην οργή και της λέω ότι κάνω ένα γύρο για να επιστρέψω. Οσοι ξέρουν από Ηράκλειο γνωρίζουν ότι αυτό λόγω μονοδρόμων παίρνει κάποιο χρόνο.
8) Σε 10' είμαι πάλι στο σημείο του ραντεβού και την καλώ. Μου λέει ότι άργησα και για αυτό νόμιζε ότι την έστεισα και έφυγε!!! Στην παρατήρηση μου για τους μονοδρόμους μου είπε ότι έπρεπε να κινηθώ ανάποδα και δεν πειράζει!!! και ότι τέλος πάντων μου κάνει την χάρη και θα γυρίσει στο σημείο του ραντεβού.
Εκεί δεν άντεξα άλλο, την διαολόστειλα και πήγα και έφυγα. Ε όχι και να παρακαλάω την κάθε πουτάνα για να την πληρώσω!!!!

Η γνώμη μου ΜΑΚΡΙΑ γιατί υποψιάζομε ότι αντίστοιχα μαλακισμένα θα συμπεριφέρετε και στο κρεβάτι.

Μετά πήγα στο μπουρδελάκι απέναντι από το παρκινκ όπου ήταν ένα μελαχρινό καλούτσικο και ηρέμησα. Ευγενική και η τσατσά, όμως πολύ χάλια ο χόρος βρε παιδιά.

ΑΝ ξέρει κάποιος κάνα τηλ. με CG ας βοηθήσει βρε παιδιά και μένα τον νέο στην πόλη σας.

Τέλος ας μου στείλει κάποιος και που είναι το Bar του Σπύρου...

Να πώ την αμαρτία μου χθές πέρασα και μπροστά από το Αμαζόνες όμως βρε παιδιά μόνος μου κόλωσα να μπώ λόγο των κακών εμπειριών από Αθήνα όπου σε τέτοιους χώρους μπορεί να πάρεις ένα ποτό, να κεράσεις και ένα-δυο την γκόμενα και μετά να σου βγάλουν ένα λογαριασμό 500 Euro. Από αυτό το μαγαζί έχει κανεις εμπειρία? είναι νορμάλ κατάσταση ή θα με γδάρουνε?
Με ποιον πρέπει να "κανονίσω"? με τις κοπέλες ή με τον Barman?

Και πολύ υπομονή έκανες με την τύπισα ρε φίλε.
Από την αρχή έδειχνε πως είχε μηδέν(0) επαγγελματισμό.
Έλεος γαμώ τις κομπλεξικές μου μέσα.

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Χαχαχαχαχαχα!! Αυτή η βρώμα για τις φοιτήτριες από ΤΕΙ που πηδιούνται αβερτα-κουβέρτα υπάρχει (και θα υπάρχει!) από τότε που ήμουν φοιτητής στο Ηράκλειο, ήτοι 99-03! χαχαχχαχα :cheesy:
ʼπειρες φορές είχαμε ανεβεί βράδια με φίλους με αυτήν την προοπτική αλλά μάπα το καρπούζι. χαχα

Υπάρχει και ανάλογη βρώμα για τις γιατρίνες, αλλά δεν ξέρω ούτε
αν είναι αλήθεια ούτε που έχουν πιάτσα :P

xamilontonon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
1
Φιλοι καλημερα σκεφτομαι για ηρακλειο να παω. Πεζει ακομα κατι καλο πισω απο το Intermax? Πιές ωρες ειναι καλήτερα να πας??

Stelios(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Πίσω από Intermax προχθές έπαιζε μια μαύρη 21 ετών, η Στέλλα, αρκετά καλή στο κρεβάτι και κορμάρα. Ο μόνος ενδοιασμός μου για αυτές τις κοπέλες είναι τα τραγικά ποσοστά AIDS στις χώρες τους (Νιγηρία κλπ) για αυτό είμαι και πολύ κουμπωμένος μαζί τους (ακόμα και διπλό προφυλακτικό). Θεωρητικά βέβαια οι κοπέλες που δουλεύουν σε οίκους ανοχής εξετάζονται κατά καιρούς, είσαι όμως σίγουρος ότι το σπίτι δεν "λαδώνει" τις αρχές ώστε να μη δηλώνει κάποιες κοπέλες? Πάντως η κοπέλα είναι δύναμη...

zaharis99

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
33
Πόντοι
0
Παιδιά είμαι Ηράκλειο.Η Εμμανουέλα τι ωρα πιάνει δουλειά.Αύριο το πρωί θα είναι ανοικτά?Ξέρει κανεί τίποτα καλό αυτή την ώρα για να πάρω στο ξενοδοχείο ή να πάω κάπου για να βρώ?

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Καλησπερα. Χθεσ μετα κ απο συντομη βολτα εχω τα εξης : Πισω απο intermax
η Εμμανουελα (ο ''δυναμιτης'' αυτον τον καιρο στο Ηρακλειο) με πολυ κοσμο να περιμενη στη σειρα και διπλα στου τολη η Ελενιτσα ''εκτακτως'' οπως ελεγε για λιγες μερες...Θυμηθικα τα σχολικα χρονια κ μετα απο 10 περιπου χρονια θκατεθεσα εκει..Καλα τα παει αν η ηλικια της επιτρεπει σε καποιον να κανει δουλεια. Οποιος ξερει για Σπυρο εστω με πμ!

KAVLAS75

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Πισω απο intermax
η Εμμανουελα (ο ''δυναμιτης'' αυτον τον καιρο στο Ηρακλειο)
+10000000000000000000
πιστευω ειναι οτι καλυτερο εχει παρουσιαστει στο ηρακλειο μεχρι τωρα.την επισκεφτηκα τις προαλλες και επαθα πλακα...
πρωτη εντυπωση? εμεινα με το στομα ανοιχτο.... :P :P :P
στο κρεβατι?απαιχτη!!!!!  :dancing: :dancing: :dancing:
κορμι με τελειες αναλογιες,βυζαρες :boobies: :boobies:,κωλαρα,συμμετοχη στο κρεβατι με ουρλιαχτα!!! :booty:τσιμπουκακι στα ορθια,δαχτυλακι στο κουλουρακι κτλ κτλ κτλ
Σιγουρα θα την ξαναεπισκεφτω και την συνιστω ανεπιφυλακτα.

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
που ακρβως ειναι  η  Εμμανουελα  και η  Ελενιτσα  
ακριβη διευθυνση αν ξερει καποιος σε pm

Καλησπερα. Χθεσ μετα κ απο συντομη βολτα εχω τα εξης : Πισω απο intermax
η Εμμανουελα (ο ''δυναμιτης'' αυτον τον καιρο στο Ηρακλειο) με πολυ κοσμο να περιμενη στη σειρα και διπλα στου τολη η Ελενιτσα ''εκτακτως'' οπως ελεγε για λιγες μερες...Θυμηθικα τα σχολικα χρονια κ μετα απο 10 περιπου χρονια θκατεθεσα εκει..Καλα τα παει αν η ηλικια της επιτρεπει σε καποιον να κανει δουλεια. Οποιος ξερει για Σπυρο εστω με πμ!

KAVLAS75

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Εμμανουελα :χανιοπορτα στο στενο του μωραιτη (αντιπροσωπεια piaggio)
Eλενιτσα :χριστομιχαλη ξυλουρη παραδιπλα στο bar του τολη

Stelios(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Πήρα και εγώ λοιπόν Εμμανουέλα και πράγματι για οίκο ανοχής η κοπέλα είναι κορυφή στο πρόγραμμα ακόμα και για τα δεδομένα της Αθήνας. Περιγραφή έχουν δώσει πολλοί, οπότε να προσθέσω απλώς ότι δηλώνει 23 (και κάπου τόσο πρέπει να είναι) και Θεσσαλονικιά.
Τέλος και προς μεγάλη μου λύπη ξεκαθάρισε ότι δεν κάνει ραντεβού εκτός του οίκου. Κάποιος της έχει σφυρίξει και για το site καθώς με ρώταγε αν διάβασα για το σπίτι στο internet κλπ.
Αυτό που δεν πιστεύω έιναι ότι σε πόλη 200000 δεν μπορεί κανεις να βρει κανείς ένα call girl. Που θα πάει όμως. Κάπου θα βρεθεί κάποια άκρη  :headbang:

l@lakhs

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια τι ωρες δουλευει η Εμμανουέλα ?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Καλησπέρα και από τον νέο, συναγωνιστές.Την τετάρτη θα πάω Ηράκλειο και θα επισκεφτώ Εμμανουέλλα να δω και εγώ τι λέει το κομμάτι.Ελπίζω να το βρω.Εγώ ήξερα από το Ηράκειο μόνο τα 2 μπουρδέλα δίπλα από το <<Magazi>>.ʼντε να μαθαίνουμε από εδώ.

Για τιμές,να πάρεις κοπέλα για τη βραδιά από κωλόμπαρα στο Ηράκλειο ξέρει κανείς?

godpanos

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι από Χανιά , που και που έρχομαι Ηράκλειο , Μήπως μπορείτε να μου κάνει κάποιος μία λίστα με τους οίκους ανοχής του Ηρακλείου και χρήσιμες οδηγίες για το πως θα πάω εκεί ? Καθώς ακόμα και το τι θα συναντήσω εκεί ? Από Ηράκλειο δεν ξέρω και πολλά, αλά πιστεύω ότι θα βγάλω άκρη . Ευχαριστώ προκαταβολικά το πουλί μου θα σας ευγνωμονεί !!

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εμμανουελα :χανιοπορτα στο στενο του μωραιτη (αντιπροσωπεια piaggio)
Eλενιτσα :χριστομιχαλη ξυλουρη παραδιπλα στο bar του τολη

Ρε παίδες, έχει κανά κόκκινο λαμπάκι από έξω ή μπα;
Δεν βάζετε καμιά φότο της πρόσοψης του σπιτιού από κινητό; :grin:

Heaven_and_Hell

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλτατε, πατριώτη και συναγωνιστή, θα περάσω σε λίγο και αύριο θα σου στείλω φώτο. Ελπίζω δηλαδή.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Συναγωνιστες καλησπερα,
Εχει παει κανεις μα αυτη τη πιτσιρικα (19 ετων) που ειχε αγγελια στις Κρητικες Αγγελιες?
Τι ρολο τραβαει αυτη η πανσιον, ξερει κανεις?

Stelios(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Πήρα μερικές φορές τηλ. αλλά πάντα ή μίλαγε ή ήταν κλειστό.
Για πια πανσιόν μιλας????
Κάτι άκουσα ότι παίζει και πάνω στα τοίχοι της πόλης μετά την δύση του ήλιου. Παντως εγώ μόνος μου εκει πάνω βράδυ δεν ανεβαίνω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom