You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηράκλειο μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 624K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 117 άτομα (6 μέλη και 111 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Χλωμό.....
Ακολουθήσανε και τα άλλα μαγαζιά το παράδειγμα του κοντινού στο INTERMAX (35 Ευρό) ή ακόμα;
Χθες που ρωτησα ηταν 30 euro πισω απ το intermax
Dark_shadow
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
που είναι ο... "ΣΠΥΡΟΣ" οεο???
πείτε κάτι !!!!
πείτε κάτι !!!!
Χθες που ρωτησα ηταν 30 euro πισω απ το intermax
Μαλλον έπεσα σε δώρο Χριστουγέννων ;)
mparmpoutsala
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Που ειναι η Αλεξανδρα οεο??
Που χαθηκε ρε γμτ??
Ξερει κανεις κατι??
Χάθηκε το διαμάντι του Ηρακλείου ;
Σκατά, δεν πρόλαβα ακόμη να δοκιμάσω.
Dark_shadow
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έκτακτη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Αποφύγετε :
-> το "μαγαζί" απέναντι από το πάρκιν. Μιά μάπα μαυρούλα έχει. Δεν εχς τίποτα με το χρώμα, κάθε άλλο... Αλλά αυτή είναι μάπα.
-> αυτό στην 62, πίσω από τα πυροτεχνήματα. Είνα μια γιαγιά, που μοιάζει με τσατσά. Πήγα, με ρώτησε αν θα περάσω και της απάντησα "περίμενε να δω πρώτα την κοπέλα". Όταν μου είπε πως αυτή είναι η "κοπέλα", απόφάσισα να γίνω χορτοφάγος...
-> το ντουέτο της τοπικής αφημερίδας... 40αρες, ο χοντρός και ο λιγνός... ΜΑΚΡΥΑ
Τρέξτε :
-> πίσω από το ινερμάξ... ΤΕΛΕΙΟ! ΜΙΚΡΟ! ΨΗΛΟ! ΞΑΝΘΟ! το μειονέκτημα είναι οτι εχει πολύ κόσμο, αλλά αυτή δε βιάζεται. ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ!
-> στο στενάκι απέναντι από το πάρκιν. Καστανο με πιασιματάκια, τέλειο στήθος. Αν είναι πλαστικό, μπράβο στο μάστορα που το έφτιαξε... με κορόιδεψε!
ΥΓ :
πείτε μου για:
1) "Σπύρο"
2) Σπουδάστριες ΤΕΙ
Ευχαριστώ!
Αποφύγετε :
-> το "μαγαζί" απέναντι από το πάρκιν. Μιά μάπα μαυρούλα έχει. Δεν εχς τίποτα με το χρώμα, κάθε άλλο... Αλλά αυτή είναι μάπα.
-> αυτό στην 62, πίσω από τα πυροτεχνήματα. Είνα μια γιαγιά, που μοιάζει με τσατσά. Πήγα, με ρώτησε αν θα περάσω και της απάντησα "περίμενε να δω πρώτα την κοπέλα". Όταν μου είπε πως αυτή είναι η "κοπέλα", απόφάσισα να γίνω χορτοφάγος...
-> το ντουέτο της τοπικής αφημερίδας... 40αρες, ο χοντρός και ο λιγνός... ΜΑΚΡΥΑ
Τρέξτε :
-> πίσω από το ινερμάξ... ΤΕΛΕΙΟ! ΜΙΚΡΟ! ΨΗΛΟ! ΞΑΝΘΟ! το μειονέκτημα είναι οτι εχει πολύ κόσμο, αλλά αυτή δε βιάζεται. ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ!
-> στο στενάκι απέναντι από το πάρκιν. Καστανο με πιασιματάκια, τέλειο στήθος. Αν είναι πλαστικό, μπράβο στο μάστορα που το έφτιαξε... με κορόιδεψε!
ΥΓ :
πείτε μου για:
1) "Σπύρο"
2) Σπουδάστριες ΤΕΙ
Ευχαριστώ!
Dark_shadow
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά, ευχαριστώ για τα μπράβο που μου δίνεται, αλλά θα προτιμούσα καμιά πληροφορία σχετικά με αυτά που ρωτούσα...
Πολλά ζητάω?
Πολλά ζητάω?
asotos20
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 144
- Πόντοι
- 0
Δωστε στοιχεία για ΣΠΥΡΟΣ !!! Μάγκες έχει πέσει πολύ βρώμα για πιάτσα απο φοιτήτριες στα ΤΕΙ.. δώστε τα φώτα σας..!!! το καλοκαίρι παίζει πολύ πήδημα ΜΑΛΙΑ-ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ.. αλλά τώρα ξεραίλα.. έχω επιχειρήσει να βγώ Ρέθυμνο.. εκεί οι γκόμενες διψάνε.. αλλα δε συνιστώ να πάτε Σαββατο γιατι τοτε κατεβαίνουν όλοι οι ξυφομάχοι αγαμοι!
foumarologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2006
- Like
- 74
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα παιδες. Πισω απο το Intermax παιζει η Εμμανουελα, πολυ ωραιο μωρο κ κυριως με παρα πολυ ορεξη για δουλεια! Στηθος απο τα μεγαλα του Ηρακλειου κ σπανιοτατη συμμετοχη στο ''νταλαβερι''. Για μενα αξιζει τα 30 euro(καποια εποχη ειχε παει 35). Πληροφοριες για Σπυρο κτλ οποιος ξερει ας δωσει τα φωτα του!
Λοιπον για το Σπυρο τα εχουμε ξαναπει!!!!
70-90 ευρω.εχει δυο κατηγοριες και καλα ..οι ωραιες 90 και οι πιο γριες 70. αν του μιλησεις βεβαια θα σου πει το 90-> 70 κανει δηλαδη και εκπτωσεις! ειναι κωλομπαρο που εχει διπλα δωματια..πας στο μπαρ, διαλεγεις, κανονιζεις και πας διπλα..
70-90 ευρω.εχει δυο κατηγοριες και καλα ..οι ωραιες 90 και οι πιο γριες 70. αν του μιλησεις βεβαια θα σου πει το 90-> 70 κανει δηλαδη και εκπτωσεις! ειναι κωλομπαρο που εχει διπλα δωματια..πας στο μπαρ, διαλεγεις, κανονιζεις και πας διπλα..
Dark_shadow
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ασ προσφέρω κι εγώ κατι στην ενημερωση... Πήρα μια (τηλέφωνο) απο αγγελία... Δικος της χωρος κτλ... Παιδιά, δεν βλεπεται! Για να μην την πατησει αλλος (για να μην τρεχει, οχι για να μην την παρει, ετσι κι αλλιως δε θα του κανει κουκου) το τηλ τελειωνει σε ...825
ΥΓ -> Που ειναι ο Σπυρος ??? Please!
ΥΓ -> Που ειναι ο Σπυρος ??? Please!