Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 617K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδες κ καλη χρονια να εχουμε! Πρωτη ''επισκεψη'' της χρονιας ηταν χθες στην Πλαστηρα (πισω απο το Intermax) για αλλη μια φορα. Δε ξερω αν ετυχε, παντως πηρε ανετοτατα 0! Σε αντιθεση με την καλη του φημη  η κοπελα μεσα ισα που ειπε γεια, κοιταζε το ρολοι της, ξυνοταν, ισως αν καθυστερουσα κιαλο να επλεκε κ κανενα πουλοβερακι...Συμμετοχη μηδεν κ φυσικα ουτε λογος να αλλαξει σταση...Α, πλεον εφτασε κ αυτο 35 euro...   

KAVLAS75

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Στη πλαστηρα ειχα συναντησει μια κοντουλα με γυαλακια,πολυ αδυνατη και αν κρινω απο την περιγραφη που εκανες μαλλον ειναι η ιδια. >:( >:( Λες και της ειπανε να κανει καταναγκαστικα εργα βρε παιδακι μου. . . . Πολυ βαρεμαρα αδερφε μου. . .
Κριμα γιατι σαν χωρος νομιζω ειναι πολυ καλος !!!

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
μπαινεις οδ.1821 μετα 1ο δρομο δεξια,προχωρας περι τα 100 μετρα (ουτε 100. . ) θα δεις αριστερα ενα παρκινγκ.ακριβως απεναντι ασπρος τοιχος πορτα μπλε

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΟΣ 1821  Η
ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ

kavliaris2006

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά καλησπέρα είναι η πρώτη φορά που γράφω αν και φανατικώς αναγνώστης του site στο θέμα τώρα, τα Χριστούγεννα που είχα κατέβει ηράκλειο είχα πάει με κάτι φίλους στον Σπυρο που είναι γνωστό οτι γαμάς αλλά απογοητεύτηκα από την ποιότητα των  κοριτσιών η μια χειρότερη από την άλλη. όσο αναφορά cg  τα μαγαζιά  τα οποία ξέρω είναι ο γνωστός Τόλης , η Αμαζόνες και με κάθε επιφύλαξη το LOVE STORY που είναι πίσω από την  μερσεντές  στην 62 μαρτύρων. Σε όλα αυτά βέβαια πρέπει να πάς να πιεις ποτό με την κοπέλα και μετά  κανονίζεις είτε με την ίδια να σου δώσει το τηλ της για να βρεθήτε κάποια άλλη μέρα η με το αφεντικό. Τέλος  εάν θυμάμαι            καλά πρέπει να μπορείς να  πάρεις γκόμενες και από το L amour το στριπτιζάδικο στην Αλικαρνασσό στο δρόμο προς Βιομηχανική. αυτά και Καλές επιτυχίες

KAVLAS75

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
1821=
1)ισια πανω απο την πλατεια λιονταριων...
2)δεξιος παραλληλος της αγορας
3)στα φαναρια της δικαιοσυνης αριστερα
:cool2: :cool2:
αν δεν καταλαβεις και μ'αυτα πηγαινε στο driveme.gr

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
επισκεφθηκα το σπιτι απεναντι απο το παρκινγκ στο κεντρο του ηρακλειου.ολα τα λεφτα λεμε.  το ονομα αυτης ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ ,ελληνιδα (νομιζω. . μιλουσε πολυ καλα ελληνικα),υψος 1.80 κατι,ποδια ατελειωτα,μαλλι ξανθο,βλεμμα λαγνο,βυζι μετριο,περιποιηση αψογη.μακραν απο τα καλυτερα γαμησια σε σπιτι του ηρακλειου,την συνιστω ανεπιφυλαχτα
===============================================
Στο ιδιο μπουρδελο με την Αλεξαντρα δουλευει η Ανουλα.21 χρονων ωραιο βυζι.Χανει στην πιπα αλλα κανει καλο γαμησι και βογκαει ιδιως στο πισοκωλητο. Σωματακι ωραιο
================================================
ακλριβως διευθυνση δεν ξερω.  μπαινεις οδ.1821 μετα 1ο δρομο δεξια,προχωρας περι τα 100 μετρα (ουτε 100. . ) θα δεις αριστερα ενα παρκινγκ.ακριβως απεναντι ασπρος τοιχος πορτα μπλε (αν δεν κανω λαθος)  αντε και καλο βολι
===============================================
μπαινεις οδ.1821 μετα 1ο δρομο δεξια,προχωρας περι τα 100 μετρα (ουτε 100. . ) θα δεις αριστερα ενα παρκινγκ.ακ ριβως απεναντι ασπρος τοιχος πορτα μπλε =================================================
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΟΣ 1821  Η
ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ
==================================================
1)ισια πανω απο την πλατεια λιονταριων..
2)δεξιος παραλληλος της αγορας
3)στα φαναρια της δικαιοσυνης αριστερα
αν δεν καταλαβεις και μ'αυτα πηγαινε στο driveme.gr

Πιστευω  ενταξει η αυτοψια θα διξει και πια ειναι η ταριφα

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Είναι μπουρδέλο κανονικό η πάς με ραντεβού? Πέρνεις τηλ δηλαδή?

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
απο οτι καταλαβαινω απο τα διαφορα αναφερομενα απο διαφορους ειναι κανονικο  ;;;;;;;.

Dark_shadow

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καλή χρονια και από εμενα...

Ας βοηθήσουμε λίγο στις πληροφορίες (συγκεντρωτικά):
Μπουρδέλα:
1) Απέναντι από το parking : τον τελευταίο καιρό καλο! Παλιότερα είχε μια γιαγιά. Τώρα έχει μια καλή δίμετρη
2) πριν φτάσεις στο parking, στον δεξιά πεζόδρομο. Πολύ καλή ξανθιά και μικρή
3) Intermax από πίσω. Έχει πέσει πολύ η ποιότητα τελευταία. Δε μπορώ να πω για κάποια, γιατί αλλάζουν συχνά
4-5) στο κουλέ απέναντι 2 κολλητές πόρτες... πολύ κόσμο στις διπλα καφετεριες και συνήθως είναι κλειστά
6) Διπλα από το Τόλης μπαρ. καινούριο και αρκετά καλο... μονο το βραδυ... τη μέρα έχει συνήθως γιαγιά

Κωλόμπαρα - στριπτιζάδικα που τον ρίχνεις:
1) ρίτσα... προσοχή, σφάζει στην τιμή αν είσαι πιωμένος και παίρνει παζάρια
2) Αμαζόνες... Τέρμα 1821
3) Love Story
4) Τόλης Bar

aaaa... Πείτε μου σας παρακαλώ για τον "Σπύρο" τι εστί?

edit_antisthenis: γράφε σε παρακαλώ ελληνικά και όχι greeklish.

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Όσο για το μπουδρέλο πίσω απ'το Intermax, είναι το καλύτερο που έχω δει μέχρι τώρα στο Ηράκλειο.Είναι καθαρό, είναι ανοιχτό μέχρι τις 4 το πρωί, για πολύ νυχτερινούς πηδήκουλες!!!, και αυτόν τον καιρό έχει 2 κορίτσια, άμα τα δείτε θα τα παίξετε. Εχω πάει 3 φορές, το βραδάκι κατά τις 10-11 εκεί, τις 2 φορές ήταν ίδια, την τρίτη ήταν μια άλλη. Πάντως δουλεύουν σίγουρα κι άλλες εκεί. Μπαίνεις μέσα, έρχονται οι πουτάνες μόνο με τα στρινγκ, χωρίς τίποτα άλλο!!!, σου κουνιούνται, χουφτώνεις ελεύθερα!!! και άμα θες γαμάς, το χουφτοματάκι σου πάντως το ρίχνεις!!! Για το πως είναι όμως τα κορίτσια στο κρεβάτι δεν ξέρω, δεν το δοκίμασα ακόμα. Πάντως όποιος ξέρει γι'αυτό το μπαρ με τα ¨κορίτσια¨ που έχει και δωμάτια δίπλα ας μου πει που είναι, γιατί μια απο αυτές τις μέρες θα πάω με έναν φίλο μου σε ένα από τα "σπιτάκια" και δεν θέλω να πάω τζάμπα στο Intermax αμά το άλλο είναι καλύτερο. Εγω το μόνο μπαρ με κορίτσια που ξέρω είναι ένα στην Θέρισσο, ένας γνωστός μου πήγε. Αλλά για να γαμήσεις εκεί θες 150-300 ευρό γιατί την παίρνεις την πουτάνα, τις κερνάς τα ποτά, πληρώνεις ένα ξενοδοχείο για να μείνετε, την πληρώνεις το πρωί και μετά τις δίνεις λεφτά για ταξί και φεύγει!!! Το μόνο καλό δηλαδή είναι ότι την κάνεις ότι θέλεις για όλο το βράδυ.

μπουδρέλο πίσω απ'το Intermax
που ακριβως ειναι ειμαι απο Ρεθυμνο και δεν ξερω

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Φίλε metalica,

Είναι γνωστό πως στην Χερσόνησσο και τα Μάλια γ...ας με ευκολία τουρίστριες, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας εδ.ω πέρα.

Τώρα όσον αφορά το μπουρδέλο πίσω από το Intermax έχει δύο πουτάνες που μοιράζονται τις ημέρες, δηλαδή την μία μέρα είναι η μία και την επόμενη η άλλη.

Τα ονόματα τους είναι Μαρία και Άντζελα. Η Μαρία είναι μαυρομάλλα και πολύ έκφυλη ενώ η Αντζελα είναι μικρή σε ηλικία με ξανθιές ανταύγες και δεν κάνει τα κόλπα της Μαρίας.

Η τιμή για όλα τα μπουρδέλα στο Ηράκλειο είναι 30 Ευρώ.

'Εχει κανείς πληροφορίες για τα μπουρδέλα στο Λιμάνι (2), αλλά και στου Αλεξάκη (2);

αλλά και στου Αλεξάκη (2);
που ακριβως ειναι οδος ειμαι απο Ρεθυμνο

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Τερμα καλοκαιρινού πριν περάσεις την Χανιόπορτα πέρνεις το δρόμο αριστερά και πας παράλληλα με τα τοίχη,στα 100 μέτρα στο αριστερό σου χέρι είναι ένα γωνιακό καφενείο,μπένεις στο δρόμο που είναι το καφενείο και στα 20 μέτρα είναι το "μαγαζάκι",φυσικά έχει και το χαρακτηριστικό φώς...

Τερμα καλοκαιρινού πριν περάσεις την Χανιόπορτα πέρνεις το δρόμο αριστερά και πας παράλληλα με τα τοίχη,στα 100 μέτρα στο αριστερό σου χέρι είναι ένα γωνιακό καφενείο,μπένεις στο δρόμο που είναι το καφενείο και στα 20 μέτρα είναι το "μαγαζάκι"
ΟΔΟΣ _ ΑΡΙΘΜΟ Περισσοτερες λεπτομερειες ειμαι απο αλλο νομο

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Γεια σας και από μένα
Εγώ λέω να ανακεφαλαιώσουμε λίγο
1) 2 κλασικά μπουρδέλα στον άγιο Μηνα τα έχω επισκεφτεί πολλές φορες
2) στο λιμάνι 2 e και σε αυτά έχω ρίξει
3) στου αλεξάκη ξέρω ένα στο μαγαζί μετά πυροτεχνήματα από πίσω, το άλλο που είναι?

4) αυτό στο jumbo?? που είναι?? κάτι για αμμουδάρα ξέρετε??

Λεπτομέρειες αργότερα

2 κλασικά μπουρδέλα στον άγιο Μηνα τα έχω επισκεφτεί πολλές φορες
πιο πολες λεπτομερειες για το που ειναι ειμαι απο αλλο νομο

KAVLAS75

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Είναι στην 62 Μαρτύρων στο ρεύμα της ανόδου, ενδιαμεσα του σουβλατζιδικου του Αλεξακη και πριν το μαγαζι με ανταλλακτικα αυτικινητου.(μεσα σε σοκακι) αντε και καλο βολι. . .  . :dancing: :dancing: :dancing:

Dark_shadow

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ας μου απαντήσει κι εμένα κάποιος... που είναι ο... "Σπύρος"

Επισκέπτης
Τερμα καλοκαιρινού πριν περάσεις την Χανιόπορτα πέρνεις το δρόμο αριστερά και πας παράλληλα με τα τοίχη,στα 100 μέτρα στο αριστερό σου χέρι είναι ένα γωνιακό καφενείο,μπένεις στο δρόμο που είναι το καφενείο και στα 20 μέτρα είναι το "μαγαζάκι"
ΟΔΟΣ _ ΑΡΙΘΜΟ Περισσοτερες λεπτομερειες ειμαι απο αλλο νομο

Πολυ ευκολο για να το βρεις ειναι ανοικτη η πορτα και στον πρωτο οροφο πατας το κουδουνι και σου ανοιγη η τσατσα.
Ειναι μεσα μια αραπινα παιδια την ειδα βραδυ και φοβηθηκα το βαλα στα ποδια...

KAVLAS75

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Δυο σχολια
Α) πολυ αραπια εχει πεσει τελευταιως στο ηρακλειο  :headbang: :( :
Β) που ειναι η αλεξαντρα οεο???? :cool2:

Stories