mparmpoutsala
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πρωτη φορα ακουω για μπουρδελα εκει.για πες λεπτομερειες
Parking έχει εκεί πίσω, μπουρδέλο δεν ξέρω,
για αυτό και ρώτησα
πρωτη φορα ακουω για μπουρδελα εκει.για πες λεπτομερειες
Όσο για το μπουδρέλο πίσω απ'το Intermax, είναι το καλύτερο που έχω δει μέχρι τώρα στο Ηράκλειο.Είναι καθαρό, είναι ανοιχτό μέχρι τις 4 το πρωί, για πολύ νυχτερινούς πηδήκουλες!!!, και αυτόν τον καιρό έχει 2 κορίτσια, άμα τα δείτε θα τα παίξετε. Εχω πάει 3 φορές, το βραδάκι κατά τις 10-11 εκεί, τις 2 φορές ήταν ίδια, την τρίτη ήταν μια άλλη. Πάντως δουλεύουν σίγουρα κι άλλες εκεί. Μπαίνεις μέσα, έρχονται οι πουτάνες μόνο με τα στρινγκ, χωρίς τίποτα άλλο!!!, σου κουνιούνται, χουφτώνεις ελεύθερα!!! και άμα θες γαμάς, το χουφτοματάκι σου πάντως το ρίχνεις!!! Για το πως είναι όμως τα κορίτσια στο κρεβάτι δεν ξέρω, δεν το δοκίμασα ακόμα. Πάντως όποιος ξέρει γι'αυτό το μπαρ με τα ¨κορίτσια¨ που έχει και δωμάτια δίπλα ας μου πει που είναι, γιατί μια απο αυτές τις μέρες θα πάω με έναν φίλο μου σε ένα από τα "σπιτάκια" και δεν θέλω να πάω τζάμπα στο Intermax αμά το άλλο είναι καλύτερο. Εγω το μόνο μπαρ με κορίτσια που ξέρω είναι ένα στην Θέρισσο, ένας γνωστός μου πήγε. Αλλά για να γαμήσεις εκεί θες 150-300 ευρό γιατί την παίρνεις την πουτάνα, τις κερνάς τα ποτά, πληρώνεις ένα ξενοδοχείο για να μείνετε, την πληρώνεις το πρωί και μετά τις δίνεις λεφτά για ταξί και φεύγει!!! Το μόνο καλό δηλαδή είναι ότι την κάνεις ότι θέλεις για όλο το βράδυ.
Φίλε metalica,
Είναι γνωστό πως στην Χερσόνησσο και τα Μάλια γ...ας με ευκολία τουρίστριες, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας εδ.ω πέρα.
Τώρα όσον αφορά το μπουρδέλο πίσω από το Intermax έχει δύο πουτάνες που μοιράζονται τις ημέρες, δηλαδή την μία μέρα είναι η μία και την επόμενη η άλλη.
Τα ονόματα τους είναι Μαρία και Άντζελα. Η Μαρία είναι μαυρομάλλα και πολύ έκφυλη ενώ η Αντζελα είναι μικρή σε ηλικία με ξανθιές ανταύγες και δεν κάνει τα κόλπα της Μαρίας.
Η τιμή για όλα τα μπουρδέλα στο Ηράκλειο είναι 30 Ευρώ.
'Εχει κανείς πληροφορίες για τα μπουρδέλα στο Λιμάνι (2), αλλά και στου Αλεξάκη (2);
Τερμα καλοκαιρινού πριν περάσεις την Χανιόπορτα πέρνεις το δρόμο αριστερά και πας παράλληλα με τα τοίχη,στα 100 μέτρα στο αριστερό σου χέρι είναι ένα γωνιακό καφενείο,μπένεις στο δρόμο που είναι το καφενείο και στα 20 μέτρα είναι το "μαγαζάκι",φυσικά έχει και το χαρακτηριστικό φώς...
Γεια σας και από μένα
Εγώ λέω να ανακεφαλαιώσουμε λίγο
1) 2 κλασικά μπουρδέλα στον άγιο Μηνα τα έχω επισκεφτεί πολλές φορες
2) στο λιμάνι 2 e και σε αυτά έχω ρίξει
3) στου αλεξάκη ξέρω ένα στο μαγαζί μετά πυροτεχνήματα από πίσω, το άλλο που είναι?
4) αυτό στο jumbo?? που είναι?? κάτι για αμμουδάρα ξέρετε??
Λεπτομέρειες αργότερα
αλλά και στου Αλεξάκη (2);
που ακριβως ειναι οδος ειμαι απο Ρεθυμνο
Τερμα καλοκαιρινού πριν περάσεις την Χανιόπορτα πέρνεις το δρόμο αριστερά και πας παράλληλα με τα τοίχη,στα 100 μέτρα στο αριστερό σου χέρι είναι ένα γωνιακό καφενείο,μπένεις στο δρόμο που είναι το καφενείο και στα 20 μέτρα είναι το "μαγαζάκι"
ΟΔΟΣ _ ΑΡΙΘΜΟ Περισσοτερες λεπτομερειες ειμαι απο αλλο νομο
Ας μου απαντήσει κι εμένα κάποιος... που είναι ο... "Σπύρος"