Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 617K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (5 μέλη και 46 επισκέπτες)

kritikos2

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
εγω παιδες θα παω πρωτη φορα και θελω extra περιποιηση
αφτο πισς απο ιντερμαχ δεν εχω δει που ειναι αλα νομιζω καταλαβα . τορα για μενα τι προτινεται? δεν θελω ομος κατι τοθ στηλ μπενω καρφονω φευγω , να κανω το γλυφομουνι μοθ κε να κρατισει ι πιπα οστε να την εφχαριστιθω κατα προτιμιση χορις προφιλακτικο. αμα βρω αφτο ειμαι καλιμενος ισος να μιν χοσο και καθολου που λεει ο λογος

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κρητικός είσαι ή αλβανός;  :rolleyes:

remoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
0
εγω παιδες θα παω πρωτη φορα και θελω extra περιποιηση
αφτο πισς απο ιντερμαχ δεν εχω δει που ειναι αλα νομιζω καταλαβα . τορα για μενα τι προτινεται? δεν θελω ομος κατι τοθ στηλ μπενω καρφονω φευγω , να κανω το γλυφομουνι μοθ κε να κρατισει ι πιπα οστε να την εφχαριστιθω κατα προτιμιση χορις προφιλακτικο. αμα βρω αφτο ειμαι καλιμενος ισος να μιν χοσο και καθολου που λεει ο λογος

Ελά καημένε.....τίποτα δεν ζητάς και συ.......

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Μεγάλε μήπως δεν είσαι κρητικός???? :jerking:

herxxx

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εχθες στον Intermax έπαιζε μία μαύρη (Jamaica) με ξανθό ράστα μαλί.

Δεν δοκίμασα. Θα πάω και σήμερα να δω την άλλη βάρδια

herxxx

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τι έγινε ρε μάγκες το κλείσαμε στο Ηράκλειο το μαγαζί;

Καμιά νέα πληροφορία;

krhth

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια αθτο το aqua spa ποθ ειναι διπλα στην πυροσβεστικη ξερει κανεισ τι παιζει??? νορμαλ μαγαζι το βλεπω παντος.

επισης το μπουρδελακι διπλα στο tolis bar τι παιζει???

και τελος εκεινες οι 2 κοπελες που ειχαν αγγελια στην εφημεριδα και κανουν και ντουετακι τι εγειναν??? συνεχιζουν ακομα???

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Καλησπέρα συνάδερφοι, μετά απο μια βολτίτσα στα σπίτια του Ηρακλείου κατέθεσα Χανιώποτρα(Intermax). Εκει βρήκα την Κατερίνα, Ελληνίδα, πρωτάρα - σύμφωνα με την τσατσα. Ωραίο παιδάκι και με πολλή όρεξη για τη δουλειά...Η περιποίηση έχει και γλύψιμο αρ@/!δια και κολ/@#δα  όπως έκανε πριν πολύ καιρό η Σόνια (Δηλινά στο πάνω).Δυστυχώς για τους ξενύχτηδες κλείνει κι αυτό πλέον 12:00 όπως τα υπόλοιπα...

herxxx

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Στα υπόλοιπα τι παίζει; Για κάνε μια ανάλυση...

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Δυστυχως στα υπολοιπα οχι τιποτα σπουδαιο...Το πολυσυζητημενο διπλα στο μπαρ του Τολη ειναι πολυ καλο μεσα, καθαρο αλλα οι κοπελες του δε λενε πολλα. Ενα πρωι βρηκα εκει την Ελενιτσα (οσοι τη θυμουνται μεσα στην αγορα) ενω βραδυ ειναι μια ψιλο-μετρια. Αγ. Μηνα (απο την πλευρα του παρκινγκ) ειχα σταμπαρει ενα καλο αλλα χθες δεν ηταν εκει...Στα μπροστινα ουτε λογος αφου ηταν γεματα κοσμο τα καφενεια εκει. Δειλινα δεν ειδα- ειχε κοσμο στου Αλεξακη...Ξερει κανεις που πηγε μια ''δυνατη'' που δουλευε απεναντι απο κουλε? Ξενια νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος...

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
Αυτη που δουλευε απεναντι απο κουλε πολυ καλη την πιτσιρικα δεν λες? ονομα δεν θυμαμαι... εχει φυγει απο εκει?
εγω παντως την καλυτερη την ειχα πετυχει στον Αγ. Μηνα στο σπιτι με εισοδο απο τον πεζοδρομο με τα καφενεια...αλλα και αυτη εχει εξαφανιστει.
Πάντως στο tolis bar ξερω οτι σιγουρα μπορεις να φυγεις με γυναικα απο εκει αρκει να εχεις τον τροπο σου..
αυτα!!

herxxx

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σάββατο πέρασα από Intermax.

Μια μαύρη Τζαμαικανή. Δεν βιάζεται και κάνει φανταστική πίπα.

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Λογικα λεμε την ιδια. Το συγκεκριμενο σπιτι (κουλε) εχω να το δω πολυ καιρο ανοιχτο παντως, ισως φταινε τα μαγαζια που ανοιξαν εκει τριγυρω...Αγ. Μηνα μαλλον λες την Καιτη αλλα κ αυτη εχει εξαφανιστει. Τι παιζει στου Τολη? Ειναι κανονικο η φουλ κολομπαρο? Δωσε μας τα φωτα σου!

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
Λοιπον αν και λειπω απο Ηρακλειο λογω σπουδων στην Αθηνα μαθαινω νεα...ετσι λοιπον στου Τολη το οποιο ειναι κλασσικη περιπτωση κολόμπαρου πας και καλα για ποτακι με τις κυριες του εκει αλλα αν εχεις τις γνωριμιες με το αφεντικο ,εισαι πελατης δηλαδη ,εχεις σκασει καποια φραγκα και τα βρεις και με τις κοπελες  τοτε συνεχιζεις για αλλα..
Τωρα αν θες να γ@@@ σιγουρα πηγαινε στου γνωστου μανάβη-Σπυρος

KAVLAS75

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
:helpplea:Το σπιτι πισω απο το intermax,που ακριβως ειναι βρε παιδια?  :headbang:εχω ζαλισει το τετραγωνο να το βρω αλλα τπτ.
Ξερετε και τι ωρες ειναι ανοικτο? ;) ;)

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
:helpplea:Το σπιτι πισω απο το intermax,που ακριβως ειναι βρε παιδια?  :headbang:εχω ζαλισει το τετραγωνο να το βρω αλλα τπτ.
Ξερετε και τι ωρες ειναι ανοικτο? ;) ;)
Οπως μπαινεις στην Πλαστηρα απο Χανιωπορτα στο αριστερο σου χερι θα δεις ενα γωνιακο μαγαζι με μηχανακια. Ε, μπες σε κεινο το στενο κ προχωρα. Στο τελος του στενου θα το δεις διπλα σε ενα καφενειο(ανεβαινεις σκαλακια ).

tom639091

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πηγα στην Κατερινα πριν 3 μερες.Ειναι μουναρος!Κανει φανταστικη πιπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom