Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 617K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 496 άτομα (1 μέλη και 495 επισκέπτες)

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
πήρα τηλέφωνο σε αυτό με τις 2 κοπέλες

ας μου πη καποιος το τηλεφωνο

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
μπουδρέλο πίσω απ'το Intermax

ας μου καποιος που ειναι η Intermax  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ -ΟΔΟΣ

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
διαβασε και λιγο πιο πάνω αναφερει αναλυτικα ....!!

KAVLAS75

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Οπως μπαινεις στην Πλαστηρα απο Χανιωπορτα στο αριστερο σου χερι θα δεις ενα γωνιακο μαγαζι με μηχανακια. Ε, μπες σε κεινο το στενο κ προχωρα. Στο τελος του στενου θα το δεις διπλα σε ενα καφενειο(ανεβαινεις σκαλακια ).

Ευχαριστώ για την βοήθεια συνμπουρδελιάρηδες!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing:

zaharis99

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
33
Πόντοι
0
Παιδιά είμαι Ηράκλειο και ψάχνω για Cg. Ξέρετε εαν υπάρχει τίποτα ; ξέρετε κανένα τηλέφωνο; Μήπως ξέρετε κανένα καλό μπουρδέλο;Θέλω να βρω κάτι καλό και μετά να καταθέσω τις εντυπώσεις μου.Περιμένω νέα αλλά γρήγορα.

zaharis99

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
33
Πόντοι
0
Παιδιά στο Ηράκλειο είναι μάπα το καρπούζι.Πήγα σε όλα αλλά δεν μπήκα πουθενά.Όλο μαύρες είχε.Περιμένω για κανένα τηλέφωνο

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Παιδιά στο Ηράκλειο είναι μάπα το καρπούζι.Πήγα σε όλα αλλά δεν μπήκα πουθενά.Όλο μαύρες είχε.Περιμένω για κανένα τηλέφωνο

Φιλε μου στο Ηρακλειο τα πραγματα ειναι τραγικα...Πρεπει να παρακολουθεις απο κοντα τις ''εξελιξεις'' για να πετυχεις κατι καλο...Εγω ειδα το φως μου σαν φοιτητης στην Αθηνα οπου και του δωσα κ καταλαβε! Τωρα ομως υπομονη...Ψαξε Κρητικες Αγγελιες κατα καιρους εχει υλικο προσοχη ομως τα περισσοτερα ειναι μουφιες

foufoutos2

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ξέρει κανείς που έχει πάει η μαυρούκα από το σπίτι πίσω από το Intermax;

lefter_2006

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα καταρχην . ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο σαιτ , αν και το διαβαζω συχνα . Να μπω στο ζουμι κατευθειαν λοιπον . Πηγα την προηγουμενη εβδομαδα στο μπουρδελο που ειναι στο κεντρο του ηρακλειου , διπλα στα καφενεια ( δεν θυμαμαι την οδο τωρα ) , οχι σε αυτο που ειναι στο παρκινγκ απεναντι με τον κηπο , αλλα στο αλλο που ειναι παραδιπλα .
Μεσα λοιπον υπηρχε μια ρωσιδουλα 23 χρονων , Τατιανα αν θυμαμαι καλα . Ψηλη , λεπτουλα με μετριο βυζι και κωλο . Η τσατσα μου ειπε οτι κανει τα παντα και οτι ειναι αστερι , και για αυτο αποφασισα να την παρω . Ενα εχω να πω , ενα απο τα καλυτερα γαμισια σε μπουρδελο που εχω κανει . Τρομερη συμμετοχη , ελευθερα πιασιματα παντου , γλυψιματα , μεχρι και δακτυλο στο μουνι και στον κωλο . Κωλο δεν ειχε προβλημα να δωσει , αρκει να ηταν με καποτα . Επισης κατι που μου αρεσε ιδαιτερα ηταν οτι δεν βιαζοταν , ισως βεβαια φταιει οτι ειχα παει πρωινη σχετικα ωρα και δεν πηρχε ουτε αλλος πριν απο μενα , αλλα ουτε και μετα απο μενα .
Ενα ειναι το σιγουρο , οτι συντομα θα παω να ξανακαταθεσω τα 30 Ευρω που ζηταει , γιατι οπως ειπα , ηταν απο τα καλυτερα γαμισια που εχω κανει σε μπουρδελο του ηρακλειου . Τελικα αυτο το μπουρδελο εχω την αισθηση οτι φερνει τα καλυτερα κομματια στο Ηρακλειο  :dancing: ;) :rolleyes:

foibos2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα,και εγώ πρώτη φορα γράφω.μπορείς να με κατατοπίσεις ή καποιος άλλος αν μπορεί που ακριβώς βρίσκεται το μπουρδέλο αυτό γιατί δεν είμαι από ηράκλειο;

death6969

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά εγώ μένω πολύ κοντά σε αυτό στη χριστομιχαλη, περίπου 5 λεπτά, κάποια στιγμή θα πάω και θα σας πω τι λέει, ελπίζω μονο να μην πέσω στη γιαγιά :P

death6969

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε metalica,

Είναι γνωστό πως στην Χερσόνησσο και τα Μάλια γ...ας με ευκολία τουρίστριες, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας εδ.ω πέρα.

Τώρα όσον αφορά το μπουρδέλο πίσω από το Intermax έχει δύο πουτάνες που μοιράζονται τις ημέρες, δηλαδή την μία μέρα είναι η μία και την επόμενη η άλλη.

Τα ονόματα τους είναι Μαρία και Άντζελα. Η Μαρία είναι μαυρομάλλα και πολύ έκφυλη ενώ η Αντζελα είναι μικρή σε ηλικία με ξανθιές ανταύγες και δεν κάνει τα κόλπα της Μαρίας.

Η τιμή για όλα τα μπουρδέλα στο Ηράκλειο είναι 30 Ευρώ.

'Εχει κανείς πληροφορίες για τα μπουρδέλα στο Λιμάνι (2), αλλά και στου Αλεξάκη (2);
φιλε για το μπουρδέλο στου αλεξάκη, εκεί είδα την πιο ωραία πουτάνα που έχω δει ποτε μου με 30 euro, απίστευτη πραγματικά, αλλα μια άλλη φορα ήταν μια άστα να πάνε....στο λιμάνι το ένα έχει αραπίνα εδώ και πολύ καιρό, και το άλλο έχει μια 18χρόνοι αλλα μεχριτα χριστουγενα απ οτι ξερω

KAVLAS75

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
επισκεφθηκα το σπιτι απεναντι απο το παρκινγκ στο κεντρο του ηρακλειου.ολα τα λεφτα λεμε. :dancing: το ονομα αυτης ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ ,ελληνιδα (νομιζω. . μιλουσε πολυ καλα ελληνικα),υψος 1.80 κατι,ποδια ατελειωτα,μαλλι ξανθο,βλεμμα λαγνο,βυζι μετριο,περιποιηση αψογη.μακραν απο τα καλυτερα γαμησια σε σπιτι του ηρακλειου,την συνιστω ανεπιφυλαχτα. :dancing:

tom8796857

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια την Αλεξανδρα τη γαμησα πριν ενα μηνα.Η κοπελα ειναι θεομουνο.Πιπα φανταστηκη!Σωμα τελειο.

tom8796857

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Στο ιδιο μπουρδελο με την Αλεξαντρα δουλευει η Ανουλα.21 χρονων ωραιο βυζι.Χανει στην πιπα αλλα κανει καλο γαμησι και βογκαει ιδιως στο πισοκωλητο.Σωματακι ωραιο.

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
επισκεφθηκα το σπιτι απεναντι απο το παρκινγκ στο κεντρο του ηρακλειου.ολα τα λεφτα λεμε. :dancing:το ονομα αυτης ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ ,ελληνιδα (νομιζω. . μιλουσε πολυ καλα ελληνικα),υψος 1.80 κατι,ποδια ατελειωτα,μαλλι ξανθο,βλεμμα λαγνο,βυζι μετριο,περιποιηση αψογη.μακραν απο τα καλυτερα γαμησια σε σπιτι του ηρακλειου,την συνιστω ανεπιφυλαχτα. :dancing:

ποιο parking ρε παίδες, γιατί μου'ρχονται 2 που'ναι στο
"κέντρο" του Ηρακλείου. (αυτό πίσω από τα goodies και αυτό πίσω από το Αστόρια)

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
το ονομα αυτης ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ
ακριβη διευθυνση

KAVLAS75

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
ακλριβως διευθυνση δεν ξερω. :boobies: μπαινεις οδ.1821 μετα 1ο δρομο δεξια,προχωρας περι τα 100 μετρα (ουτε 100. . ) θα δεις αριστερα ενα παρκινγκ.ακριβως απεναντι ασπρος τοιχος πορτα μπλε (αν δεν κανω λαθος)  αντε και καλο βολι :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom