kwstas_oeo
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στην εξοδο της πολης , που μπαινεις εθνικη για Χερσονησο στη στροφη ακριβως , προχθες το απογευμα υπηρχε μια νεαρα, για να τσεκαρει καποιος και να ενημερωσει.
ρε παιδια μηπως ξερετε τι ωρα κλεινουν τα μπουρδελακια στο ηρακλειο?
κλεινουν 00.00 αντε το πολυ 01.00 το πρωΐ.
Στη Χανιώπορτα το εχω πετυχει ανοικτό και 3 ωρα το πρωΐ............ 35€
Για αυτο το λογο οτι ειναι να κανεις να το κανεις νωρις.
ο Σπύρος (φαλακρό ερπετό ) είναι ανοικτά ότι ώρα θέλεις.............αλλά 90 €... λάρες ο μ@λ@κ-ςςςςςςςςςςςςς
euxaristw gia tis plirofories...o spuros twra pou einai??paizei tpt kalo sta gnwsta magazia
Νασαι καλα ρε φιλε με τα νεα του Σπυρου (καραφλο ερπετο , οπως ωραια λεει ενας συναγωνιστης παραπανω).Αν τα εχεις αξιζουν τα μικρα του Σπυρου παντα. wolfakis7 πηγες καθολου στο λαμουρ μια και ειχες βγει τσαρκα στα περιξ? Παιζει παλι φραπεδια η και μπριζολα οπως ακουγεται? Τα εχω βαρεθει αυτα τα στριπ, λαμουρ και νταιαμοντς, πολλα σου τρωνε μεχρι να βγαλεις κατι. Και για να μη ξεχνιομαστε ηταν καμμια καλη βιζαρου στον Πιπη?
δηλαδη ο σπυρος ειναι ανοκτος και τα πρωινα?!spyros....11.30 το πρωι....μονο 2 ενα 90 ενα 60 (το πρωτο ρουμανια 22-24 το δευτερο 50+) δεν ειχαμε δηλαδη εναλλακτικη γιατι κοιμοντουσαν τα λοιπα!δεκτικο, και σφιχτο!!! καλη αρχη μου