Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 618K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (2 μέλη και 63 επισκέπτες)

mix

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
0
γεια  σας παιδια ..εχτες βραδακι περασα απο Αγιο μηνα  να δω αν ειχε ερθει καμια καινουρια γιατι η Γκλωρια εδω και 3 βδομαδες  ειναι στη χωρα της [οπως μου ειχε πει..] Οταν ειδα τη Τατιανα εφυγα πατητος !! βαρεθηκαμε με αυτη τη Τατιανα ουτε γυναικα μας νανε ! μετα  περασα απεναντι στο παρκιν ηταν η Αντα ενα κοντοπουτανακι απο τη ρουμανια μουπε ειναι κανα μηνα εκει δε σε εντυπωσιαζει με τη πρωτη ματια  αλλα παιδια  ουτε βιασυνες  το τσιμπουκι της ηταν τελιο, κατι σπανιο να σου τηχενι. μιλαμε γεια πολυ ρουφηγμα και γλειψιμο ,την πηρα στα τεσσερα. κανει ενα σπασιμο της μεσης και το ωραιο σχημα του μουνι της μου ερχεται μπροστα σαν το γλυκο στο πιατο  ξερει καλά να ικανοποιήσει το πελάτη . αξίζει να την τίμησω ξανά!

Εγγρ.
17 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε κοστη20 σου συνηστω να παρεις μια ρουμανα ψηλη αδυνατη πολλη καλη στις παρτουζες.Κατευθειαν στα βαθεια φιλε και χωρις σωσιβιο, ορμα.

Εγγρ.
17 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
προσωπικα εχω διαθεσει μια περουσια στα μπαρ εντος και εκτος των τοιχων και σπανια προεκυψε κατι αξιολογο...
τωρα με την οικονομικη κριση ειναι πιο ελαστικες αλλα και παλι δεν υπαρχει σεβασμος .. κοινος θελουν να εισπραξουν χωρις να αποδωσουν αυτο που αξιζει να παρουμε βαση προσφορας...
ελπιζω καποια στιγμη να βαλουν νερο στο κρασι τους γιατι στο τελος θα μεινουν μονες στο μπαρ να κερναει η μια την αλλη... ;)
σωστος ο φιλος ετσι ειναι

Εγγρ.
17 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρα παιδες, ειπα να μπω κι εγω στην παρεα. Εχει παει κανεις στο Σπυρο ρε παιδια τελευταια?
Ξερει κανεις αν εχει καμμια βυζαρου πουθενα, πεθαναμε στις αβυζες. 
φιλε στου σπυρου εχει μια ξανθια βυζαρου αλλα χωρις γουστα.Δεν αφηνει να αγγιζουν τα μεγαλα της στηθη>>>>>>>>

Εγγρ.
17 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
επισκεφθηκα την κυρια με το περιβοητο μασσαζ ,μην ειμαστε αχαριστοι , για τις υπηρεσιες που προσφερει ειναι πολλοι αψογοι για εμενα βεβαια και την συνηστω ανεπιφυλαχτα 
φιλε μανολη69 εχεις λεπτομερειες για αυτην την κυρια.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εγγρ.
17 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
κυριοι ψυχραιμια.Εγω ειμαι απο Ηρακλειο αλλα μενω Ρεθυμνο διοτι τυνχανω γαμπρος εδω.Ενα πραγμα θα δηλωσω με σιγουρια.Κατα 99 τοις εκατο ειμαι πελατης στο σπυρο και επιλεγω εγω τα κομματια που κατα καιρους φερνει.Οσες φορες τουλαχιστον εγω εχω παει,λιγες φορες μου εχει βγει φολα.Τελευταια επισκεψη πριν 2 εβδομαδες με ενα φοβερο διδυμο,αλλα ρε παιδια αυτα κοστιζουν 180 € οι δυο.

elamesa

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
36
Πόντοι
16
γεια  σας παιδια ..εχτες βραδακι περασα απο Αγιο μηνα  να δω αν ειχε ερθει καμια καινουρια γιατι η Γκλωρια εδω και 3 βδομαδες  ειναι στη χωρα της [οπως μου ειχε πει..] Οταν ειδα τη Τατιανα εφυγα πατητος !! βαρεθηκαμε με αυτη τη Τατιανα ουτε γυναικα μας νανε ! μετα  περασα απεναντι στο παρκιν ηταν η Αντα ενα κοντοπουτανακι απο τη ρουμανια μουπε ειναι κανα μηνα εκει δε σε εντυπωσιαζει με τη πρωτη ματια  αλλα παιδια  ουτε βιασυνες  το τσιμπουκι της ηταν τελιο, κατι σπανιο να σου τηχενι. μιλαμε γεια πολυ ρουφηγμα και γλειψιμο ,την πηρα στα τεσσερα. κανει ενα σπασιμο της μεσης και το ωραιο σχημα του μουνι της μου ερχεται μπροστα σαν το γλυκο στο πιατο  ξερει καλά να ικανοποιήσει το πελάτη . αξίζει να την τίμησω ξανά!
η εν λογο ειναι πολυ καλη!

cazzone

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν... άκουσα για μασατζού μέσα στο Ηράκλειο, Ελληνίδα (που δηλώνει Αλβανίδα), η οποία κάνει μασάζ και άλλα... Ισχύει κάτι; Αν ναί πείτε και στείλτε τηλ. σε pm...

Πάμε δυνατά παιδιά...  :boobies:

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Λοιπόν... άκουσα για μασατζού μέσα στο Ηράκλειο, Ελληνίδα (που δηλώνει Αλβανίδα), η οποία κάνει μασάζ και άλλα... Ισχύει κάτι; Αν ναί πείτε και στείλτε τηλ. σε pm...

Πάμε δυνατά παιδιά...  :boobies:

Μπορω να προτεινω κατι ;; Επειδη απ'οτι λετε δεν υπαρχει και πολυ κινηση στο Ηρακλειο, μπειτε σε δυο τρια λεωφορεια και καντε μια καταδρομικη προς τα δω που εχουμε πηξει απο μασαζερι. Μυριστηκαν χρημα και ανοιγει ενα καινουριο καθε εβδομαδα  :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Φιλε Κωστη20 ακουσε με,για πρωτη φορα για να μην ξενερωσης και παλι διαλεξε καποια μιλφ κανε την αρχη και ασε τις μικρες για μετα,η μεγαλη θα σε αντιμετωπιση διαφορετικα κατι παραπανω ξερη απο τις πιτσιρικες,και οπως γραφη συναγωνιστης παραπανω παιξε εναν φραπε πρωτα ειναι λαθος γιατι μπορη και παλι η να μην σηκωθη  η να σηκωθη και να πεση γρηγορα,γι 'αυτο πηγαινε οπως σου λεω και ας χυσης στο λεπτο την επομενη θα ειναι καλυτερα

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Φιλε Κωστη20 ακουσε με,για πρωτη φορα για να μην ξενερωσης και παλι διαλεξε καποια μιλφ κανε την αρχη και ασε τις μικρες για μετα,η μεγαλη θα σε αντιμετωπιση διαφορετικα κατι παραπανω ξερη απο τις πιτσιρικες,και οπως γραφη συναγωνιστης παραπανω παιξε εναν φραπε πρωτα ειναι λαθος γιατι μπορη και παλι η να μην σηκωθη  η να σηκωθη και να πεση γρηγορα,γι 'αυτο πηγαινε οπως σου λεω και ας χυσης στο λεπτο την επομενη θα ειναι καλυτερα
Άστο,το μηνυμα του κοστης ειναι πριν τριάμιση χρονια   :2funny: :grin:

Τωρα για τον καζανοβα:Εγώ όποτε ''ψωνιζω'' απο σπυρο,όλο σε φωλες πεφτω  :headbang: :headbang: .
Αν αναφερεσαι σε μια ρουμανα ψηλη με πολυ ωραιο στηθος(2,5αρι μου φαινεται...) και στραβα δοντια την εχω παρει,ενταξει απο σωμα καλη ειναι,αλλά οχι κατι το ιδιαιτερο συνολικα κατα τη γνωμη μου...
Εχω παρει κατα καιρους απο σπυρο και μόνο την πρωτη φορα πριν απο 2-3 χρονια,αξιζε......

Ήταν τοτε ενα απιστευτο μελανουρι με μπλε ματαρες,γυρω 19 χρονων,που χωρις να κανει πολλα στο κρεβατι μου αρεσε παρα πολυ.Εσταζε καβλα  :-*

Μην σπευσετε να ρωτησετε αν ειναι ακομα εκει  :grin: ,εχει φυγει πανω απο 1 χρονο.....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αν αναφερεσαι σε μια ρουμανα ψηλη με πολυ ωραιο στηθος(2,5αρι μου φαινεται...) και στραβα δοντια την εχω παρει,ενταξει απο σωμα καλη ειναι,αλλά οχι κατι το ιδιαιτερο συνολικα κατα τη γνωμη μου...
Οχι φιλε ειμαι πολυ μακρια δεν γνωριζω

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
αν μπορει καποιος φιλος με πμ να μου δωσει το τηλ απο το μασαζ στις γουβες!ευχαριστω

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
κυριοι ψυχραιμια.Εγω ειμαι απο Ηρακλειο αλλα μενω Ρεθυμνο διοτι τυνχανω γαμπρος εδω.Ενα πραγμα θα δηλωσω με σιγουρια.Κατα 99 τοις εκατο ειμαι πελατης στο σπυρο και επιλεγω εγω τα κομματια που κατα καιρους φερνει.Οσες φορες τουλαχιστον εγω εχω παει,λιγες φορες μου εχει βγει φολα.Τελευταια επισκεψη πριν 2 εβδομαδες με ενα φοβερο διδυμο,αλλα ρε παιδια αυτα κοστιζουν 180 € οι δυο.

φιλε μιας και ειμαι πατριδα για λιγο δωσε μου ινφο που ειναι κτλ με πμ παντοτε..ευχαριστω

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
λοιπον στο ντελο που ειναι στην καθετο της 1821 απεναντι απο το παρκινγκ...

1ον: η τσατσα ευγενικοτατη με λεει " καλησπερα,καλως ηλθατε, η κοπελα μολις εκανε μπανιο ειναι Ελληνιδα, το προγραμμα ειναι το μπλα-μπλα.."
2ον: ερχεται η τανα η οποια ειναι αγενεστατη και ψηλομυτα, αρκετα μεγαλη 35+, με κοιλιτσα, πεσμενα βυζια αλλα μεγαλα να πω του στραβου το δικιο...

αυτα...ως επι το πλειστον...οπως και παλιοτερα ειχα ριξει μαυρο στο ντελο αυτο, ριχνω και τωρα..μαυρο δαγκωτο..και να γαμιεται μονη της η μλκ...

Υ.Γ. αυτη η τανα πρεπει να δουλευε μονη της γιατι μου ειπαν οτι εχει γνωστη φατσα στο αυτοφωρο...

αν μπορει καποιος να μου πει για του σπυρου κ για την εμμανουελα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom