You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηράκλειο μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 615K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (5 μέλη και 46 επισκέπτες)
Παιδιά γεια σας. ειμαι καινουργιος στο site αλλα και καινουργιος στο ηρακλειο.Θα ηθελα αν μπορουσε καποιος να μου πει πιο ειναι κατα την γνωμη του το καλυτερο σπιτι για να το επισκεφτω? εκτος αν υπαρχει και κατι πιο καλο απο σπιτι! Ευχαριστω πολυ!
Παίδες, νέος και εγώ στο χώρο... Μπορείτε να στείλετε 1-2 κινητά σε pm γιατί όλο σε γραφεία γνωριμιών πέφτω στις Κτητικές Αγγελίες...
Επίσης, αν μπορεί κάποιος "παλιός" να μας πεί τι κινείται τώρα γιατι κάποιες απο τις πληροφορίες σε προηγούμενα μυνήματα είναι πια άκυρες!
Επίσης, αν μπορεί κάποιος "παλιός" να μας πεί τι κινείται τώρα γιατι κάποιες απο τις πληροφορίες σε προηγούμενα μυνήματα είναι πια άκυρες!
Αν μας πεις φιλε μου,ποιός εννοεις οτι ειναι ο τσατσος......Ego pedia piga stou tsatsou xthes ke itan mia gria ke mou lei ''h kopela ine h stela xanthia lepti. Alla den exi erthi akoma '' ke efiga.
Exi pai kanis apo ki na mas pi
XATZIPANAGIO
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά όποιοσ μπορει ασ μου στείλει με pm τώρα ενα τηλεφωνο να πάρω μια κοπέλα στο σπίτι.ευχαριστω και περιμενω
και που μπορω να την βρω φιλε μου? και τι εννοεις με το 40?Ηράκλειοpadia paizei mia poli kali boylgara me to 40 25 eton kai gamiete kal
AntifitCondom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 117
- Like
- 2.067
- Πόντοι
- 8.360
Η Ελίνα είναι ξανά στο γνωστό μερος και προσφέρει τις υπηρεσίες της.
Ρε παιδιά ξέρει κανείς απο αυτές που παίζανε παλιότερα στις κριτικές αγγελίες ποιες ισχύουν ακόμα;
Ρε παιδιά ξέρει κανείς απο αυτές που παίζανε παλιότερα στις κριτικές αγγελίες ποιες ισχύουν ακόμα;
AntifitCondom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 117
- Like
- 2.067
- Πόντοι
- 8.360
αμα βρείτε στείλτε μου και μέναέχουμε κανα αριθμό της βουλγάρας?
Μήπως να έπαιρνα κι εγω το νούμερο με pm??αμα βρείτε στείλτε μου και μένα
Ευχαριστώ
Mipos na eperna ki ego to noumero?
An exete th kslosynh steilete kai se mena me pm
καλα εχεις 26 ποστ ακομα να μαθεις οτι γραφουμε με ελληνικους χαρακτηρες..?
πολυ κινηση στο νημα του Ηρακλειου.. εχω χασει επισοδεια .. παω για διαβασμα... ;)
Διαγραμμένο μέλος 8900
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2006
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Και σε μένα παρακαλώ