panathas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδια καλα τα μπουρδελα αλλα χρειαζομαστε κ καμια αλλαγη που κ που.Καλα ολοκληρο Ηρακλειο κ δεν εχει ενα cg? οποιος γνωριζει κατι ας πει.
Εγω φιλε μου οταν ειχα κατεβει ηρακλειο για δουλειες με ειχαν παει το ενα βραδυ στου σπυρου και το αλλο σε ενα μαγαζι που το ελεγαν αν θυμαμαι καλα καν καν το τριτο βραδυ ηταν το αποκορυφωμα με πηγαν σε ενα στουντιο που ειχε πεντε μωρακια απο τσεχια ηταν το κατι αλλο αλλα το μαγαζι ειναι μεχρι τις εντεκα και αν δεν σε ξαρουν δεν ανοιγουν ολα ειναι θεμα κυκλωματος απο οτι μου ειπαν ολοι μεσα ηταν γνωστοι ηρακλειωτεςΤα γνωριζω καλα φιλε.Τουλαχιστον 100ευρω που λες εσυ,δεν χρειαζεται να δωσεις για να σου δωσει καποια πολυ καλη.Αμα παει καποιος ψαρωμενος, και 150 να του πει ο σπυρος,δεν θα μου κανει εντυπωση.Ο σπυρος ειναι ''παζαριας''.Το καλυτερο μωρο,με 80 το παιρνεις.Πηγαινε αργα το βραδυ,κατσε 1 ωρα στο μπαρ,και θα τις δεις ολες,κατα πασα πιθανοτητα..
Κατα τα αλλα τι εγινε ρε παιδια?καμια καλη αφιξη,υπαρχει στο ηρακλειο??
Καλησπερα παιδες. Σημερα επισκεψη στην αντικαταστατρια της Γκλορια. Το ονομα αυτης Βικτωρια...Τροφαντουλα με αρκετουτσικα αλλα οχι αποκρουστικα πιασηματακια κ ωραιο στηθος. Απο περιποιηση περνει αριστα αφου περασε κ την προκατοχο της! Το καλυτερο ηταν λιγο πριν βαλει την καποτα ενα πολυ καλο ισπανικο που με εστειλε αδιαβαστο...Α κ αρκετη περιποιηση του εργαλειου στην αρχη...Εγω τη συστηνω ανεπιφυλακτα αν πρωτος στοχος δεν ειναι η εμφανιση...Επιτελους κατι καινουργιο κ μαλιστα καλο!
Καιρός ήταν για κάτι νέο σε αυτή την πόλη...
μεσα στη βδομαδα θα βρεθω εν τάχει ηράκλειο, σν θέλετε γίνεται λιγο πιο κατατοπιστικοί στο που ειναι αυτα τα μερη μας κ προλαβω να κανω μια βολτα..
Πόσο το μαλλί ??