Καλησπερα παιδες. Λοιπον χθες βολτα στην Εμμανουελα...Τα ιδια κ τα ιδια με τη διαφορα οτι η τσατσα -δηθεν εμπιστευτικα- μου ειπε οτι μεχρι τισ 20 του μηνα περιμενει καινουργια αφιξη, Ελληνοαμερικανιδα! Ειδωμεν...
Εχουμε κάτι νεο ???
Καλησπερα παιδες. Λοιπον χθες βολτα στην Εμμανουελα...Τα ιδια κ τα ιδια με τη διαφορα οτι η τσατσα -δηθεν εμπιστευτικα- μου ειπε οτι μεχρι τισ 20 του μηνα περιμενει καινουργια αφιξη, Ελληνοαμερικανιδα! Ειδωμεν...
Πάντως μάγκες αυτή η πιπίλα με την καινούργια πολλές φορές είναι και μούφα για να ξαναπάς. Η Ελενίτσα διαδίδει κάθε δύο εβδομάδες ότι θα έρεθει νέα κοπέλα και όταν πάει κάποιος του λέει ότι ήρθε για μία μέρα και μετά έφυγε !!!
Ποιά είναι η Ελενίτσα;Πάντως μάγκες αυτή η πιπίλα με την καινούργια πολλές φορές είναι και μούφα για να ξαναπάς. Η Ελενίτσα διαδίδει κάθε δύο εβδομάδες ότι θα έρεθει νέα κοπέλα και όταν πάει κάποιος του λέει ότι ήρθε για μία μέρα και μετά έφυγε !!!
κριμα μονο ΄σ'αυτο δεν εχω παει.
αν δεν γινομαι σπαστικος τιποτα καλο στο παρκινγκ?
δεν εχω ευχερεια για τσαρκα λογω συζηγου οποτε πρεπει να ειμαι προετοιμασενος
Έχουμε νέο! Ξανθό. Στήθος μέτριο! Θα έλεγα κάτι ανάμεσα σε Εμμανουέλα και Τατιάνα από εμφάνιση. Στο κρεβάτι όμως αρκετά καλή. Καλό στοματικό με τρίψιμο του πέους στα βυζιά και σε όλο το σώμα. Πολλά προστυχόλογα.Αρκετές στάσεις.Ελευθερία στα αγγίγματα. Ελπίζω όταν πιάσει τους πρώτους πελάτες να μην αρχίσει να χαλάει.Εχουμε κάτι νεο ???
Έχουμε νέο! Ξανθό. Στήθος μέτριο! Θα έλεγα κάτι ανάμεσα σε Εμμανουέλα και Τατιάνα από εμφάνιση. Στο κρεβάτι όμως αρκετά καλή. Καλό στοματικό με τρίψιμο του πέους στα βυζιά και σε όλο το σώμα. Πολλά προστυχόλογα.Αρκετές στάσεις.Ελευθερία στα αγγίγματα. Ελπίζω όταν πιάσει τους πρώτους πελάτες να μην αρχίσει να χαλάει.
Όνομα δε συγκράτησα δυστυχώς.
Από ότι μου είπε η τσατσά σύντομα θα έρθει και άλλη κοπέλα και θα μοιράζουν τις βάρδιες.
Α...ξέχασα να το γράψω. Μιλάω για την κοπέλα που πήρε τη θέση της Εμμανουέλας. Στο σπίτι στη Χανιόπορτα.Εθνικότητα Ελληνική.Σε ποιο σπιτι?Εθνικοτητα?
οταν λες ακυρη τι εννοεις? δηλαδη δεν αξιζει να πας?Καλησπερα αλανια. Σημερα επισκεψη να δω τι καπνο φουμαρει η αντικαταστατρια της Εμμανουελας. Λοιπον, Ελληνιδα απο Καλαματα, στηθος μετριοτατο ενω στο συνολο -σεβομενος τη γνωμη του συναγωνιστη- τη βγαζω ακυρη! Απο καμια 10 αρια ατομα που περασανε οσο μιλουσα με την τσατσα ολοι εφυγαν κ μονο εγω πληρωσα το αδικο 35αρι. Στη κουβεντα η τσατσα μου ειπε οτι ειναι προσωρινη ωστε να μην κλεισει το σπιτι εως οτου ερθει η πολλα υποσχομενη Ελληνοαμερικανιδα. Μαλιστα φευγοντας μου ειπε οτι δεν θα μας αφησει ετσι κ προσπαθει να ερθει καλυτερη οπως κανει παντα κτλ. Ειδωμεν...
Δεν είναι και εντελώς άκυρη , αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Είναι όμως κάτι διαφορετικό και μπορείς να το δοκιμάσεις για να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια!οταν λες ακυρη τι εννοεις? δηλαδη δεν αξιζει να πας?