Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 615K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Akuros31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2021
Like
10
Πόντοι
0
Είναι εύκολο να μου στείλετε και μένα το τηλ της Ρωσίδας σας παρακαλώ!!!

chario

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα Παίδες. Σαν να είχε πάρει το μάτι μου την προηγούμενη βδομάδα την Roza αλλά τώρα δεν την βλέπω πουθενά. Έμεινε λίγο αυτήν την φορά ή κάνω λάθος? :think:

markos13

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
595
Πόντοι
86
Καλησπέρα Παίδες. Σαν να είχε πάρει το μάτι μου την προηγούμενη βδομάδα την Roza αλλά τώρα δεν την βλέπω πουθενά. Έμεινε λίγο αυτήν την φορά ή κάνω λάθος? :think:
Εχει φυγει αλλα θα κατεβει συντομα ξανα κοντα στο Πασχα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γνωριζει κανεις αν η Εμμανουελα ειναι ακομα στο λιμανι στο αριστερο? Τη εχει παρει κανεις προσφατα?

ASPIRE(2)

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.498
Πόντοι
4.656
Πήγα προχθές αλλά δεν δούλευε εκείνη την ημέρα .Δεν είδα και την άλλη γιατί είχε πελάτη και βαριόμουν να περιμένω ..

markos13

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
595
Πόντοι
86
Πήγα προχθές αλλά δεν δούλευε εκείνη την ημέρα .Δεν είδα και την άλλη γιατί είχε πελάτη και βαριόμουν να περιμένω ..
Η αλλη θα ηταν η Λιλυ. Συνηθως εναλλαξ δουλευουν.

ASPIRE(2)

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.498
Πόντοι
4.656
Δεν ρώτησα καν . Έπρεπε να περιμένω ήταν και άλλος ένας και ρώτησε αν δουλεύει η Εμμανουέλα . Του απάντησε όχι και έφυγα

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
361
Πόντοι
21
Ξέρετε τι κοπέλα έχει στην Αϊνικολιωτη;
Πλέον υπάρχουν μόνο τα 4 μπουρδελς της λίστας του bou; Πριν μερικά χρόνια είχε 6 νομίζω

GiannisFoithths

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες, τι παίζει στο Ηράκλειο αυτή την περίοδο; Δεν μπορώ να βρω τίποτα στο internet που να αξίζει, μπορεί να δώσει κάποιος τα φώτα του;

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
361
Πόντοι
21
Μπουρδελα στο λιμάνι, εννοείτε αυτά στη Σκορδιλων; Είναι στο δρομάκι μεσα αμέσως μετά το μουσείο φυσικής ιστορίας;

markos13

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
595
Πόντοι
86
Στη Σκορδυλων εχουμε τη γνωστη βαρδια Λιλυ Εμμανουελας ή εσπασε? Ρωταω γιατι εχω να παω κανα 3 μηνο...

Manwlis93

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2022
Like
172
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλα!! Εκτός από το γνωστό σπίτι στην παραλιακη και της Ξενιας παιξει κάτι άλλο στο Ηράκλειο??

giwrgaras21

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2022
Like
28
Πόντοι
0
καλησπερα στους φιλους συναγωνιστες..1ημερα εδω ειμαι ενθουσιασμενος που υπαρχει κατι να λεμε την γνωμη μας και να βοηθαμε οσο μπορουμε ο ενας τον αλλο..μακαρι να φτιαξουν τα πραγαματα στο ηρακλειο καποια στιγμη..μηπως ξερετε αν υπαρχει τελικα αυτος ο παππους και που ειναι?ευχαριστω

greek1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2022
Like
156
Πόντοι
1
καλησπερα στους φιλους συναγωνιστες..1ημερα εδω ειμαι ενθουσιασμενος που υπαρχει κατι να λεμε την γνωμη μας και να βοηθαμε οσο μπορουμε ο ενας τον αλλο..μακαρι να φτιαξουν τα πραγαματα στο ηρακλειο καποια στιγμη..μηπως ξερετε αν υπαρχει τελικα αυτος ο παππους και που ειναι?ευχαριστω
Από όσο ξέρω είναι κλειστά μέχρι πριν λίγες μέρες που πέρασα δεν δούλευε

giwrgaras21

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2022
Like
28
Πόντοι
0

ευχαριστω για την ενημερωση συναγωνιστη αδερφε μου να εισαι καλα

mikrossss_7

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Τηλεφωνο Ρωσσίδας και απο εδώ αδέρφια οποιος μπορει

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.155
Πόντοι
3.846
Πήγα χτες το βράδυ Στροφή. Μία skinny, μία χοντρή και η μία με κανονικό σώμα που έπαιζε μόνο ποτά (όνομα Ελένη). Ήπια το ποτό μου και αποχώρησα. Στη 1 ώρα περίπου που έκατσα παρατήρησα ότι μπήκαν 3 παρέες με συνολικά περίπου 10-12 άτομα που σαν κι εμένα ήπιαν ένα ποτό και έφυγαν. Μα καλά τόσα τσακάλια έχει το Ηράκλειο δε μπορεί να μην έχει προσέξει κάποιος το κενό στην αγορά. Τόσο καλή αστυνομία έχουμε πια; Μέχρι πριν μερικά χρόνια υπήρχαν επιλογές, τώρα τίποτα απολύτως ,ενώ η ζήτηση πρέπει να έχει αυξηθεί. Ανεξήγητο.

Apo 9-6-2017

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Φίλοι μου έχω το εξής πρόβλημα που το έχουν και άλλοι ντόπιοι, το μπουρδέλο στην Σκορδιλών είναι πολύ καλό με τις κοπέλες που δουλεύουν εκεί, αλλά για να πας πρέπει να σε δει η μισή παραλιακή και σχεδόν όλοι όσοι κάνουν την βόλτα τους στον όρμο του Δερματά, στην Χανιώπορτα μέχρι και πριν λίγο καιρό που είχα περάσει είναι κλειστό. Ρωτάω, υπάρχει κάτι άλλο με λιγότερη η καθόλου έκθεση στα αδιάκριτα μάτια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom