Χόρχε barales
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2020
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά, πληροφορίες για τη Ρωσίδα;
Εχει φυγει αλλα θα κατεβει συντομα ξανα κοντα στο Πασχα.Καλησπέρα Παίδες. Σαν να είχε πάρει το μάτι μου την προηγούμενη βδομάδα την Roza αλλά τώρα δεν την βλέπω πουθενά. Έμεινε λίγο αυτήν την φορά ή κάνω λάθος?
Η αλλη θα ηταν η Λιλυ. Συνηθως εναλλαξ δουλευουν.Πήγα προχθές αλλά δεν δούλευε εκείνη την ημέρα .Δεν είδα και την άλλη γιατί είχε πελάτη και βαριόμουν να περιμένω ..
Στη παραλιακη ειναι ακριβως.Μπουρδελα στο λιμάνι, εννοείτε αυτά στη Σκορδιλων; Είναι στο δρομάκι μεσα αμέσως μετά το μουσείο φυσικής ιστορίας;
Κι από δωΣου στέλνω μήνυμα Λευτέρη καλημέρα
Από όσο ξέρω είναι κλειστά μέχρι πριν λίγες μέρες που πέρασα δεν δούλευεκαλησπερα στους φιλους συναγωνιστες..1ημερα εδω ειμαι ενθουσιασμενος που υπαρχει κατι να λεμε την γνωμη μας και να βοηθαμε οσο μπορουμε ο ενας τον αλλο..μακαρι να φτιαξουν τα πραγαματα στο ηρακλειο καποια στιγμη..μηπως ξερετε αν υπαρχει τελικα αυτος ο παππους και που ειναι?ευχαριστω
Από όσο ξέρω είναι κλειστά μέχρι πριν λίγες μέρες που πέρασα δεν δούλευε
ευχαριστω για την ενημερωση συναγωνιστη αδερφε μου να εισαι καλαΑπό όσο ξέρω είναι κλειστά μέχρι πριν λίγες μέρες που πέρασα δεν δούλευε