giwrgaras21
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2022
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
καλησπερα συναγωνιστες ξερει κανεις αν εχει κατι καλο στο μπουρδελο στην 62 μαρτυρων..ευχαριστω
Δώσε μας και εμάς ρε φιλαράκιΓειά σας συναγωνιστές.. Επειδή κάποιος φίλος από εδώ από το Forum μου έστειλε μήνυμα και με ρώτησε αν έχω το προσωπικό τηλέφωνο της Ρωσίδας γιατί σε αυτό που είχα το σήκωνε κάποιος και σου εξηγούσε που είναι το μέρος για να πας... εχθές της έκανα μία επίσκεψη για μια μεσημεριανή εκτόνωση και της πήρα το προσωπικό της τηλέφωνο... Επειδή δεν ξέρω αν μπορώ να το γράψω δημόσια όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα να του το δώσω ?
Παίδες αξίζει κανένα μπουρδέλο για επίσκεψη;
Στην παραλιακή ξανθό γύρω στα 30 από Μολδαβία ..πολύ δυνατό....σφριγηλη επιδερμίδα σφιχτή και πολύ ωραία ρογα για πιπιλισμα..φοβερή εξυπηρέτηση...πολύ αισθησιακό πήδημα...το προτείνω ανεπιφύλακταΠαίδες Καλησπερα τα σπιτάκια στην παραλιακή τα βλέπω κλειστά .
Έχει κάποιος κάποια ενημέρωση η διακοπές κάνουν και αυτά λόγω Αυγούστου ;;
Παίδες Καλησπερα τα σπιτάκια στην παραλιακή τα βλέπω κλειστά .
Έχει κάποιος κάποια ενημέρωση η διακοπές κάνουν και αυτά λόγω Αυγούστου ;;
Καλημέρα ηδονομάχοι, γνωρίζει κανείς αν ο παππούς στην Αμμουδάρα υπάρχει ακόμα; Είναι ανοιχτός;
Παιδια μπορεις καποιος καλος ανθρωπος να με ενημερωσει κι εμενα τι γινεται με το Ηρακλειο; Ψαχνω νεαρή κοπελα να ερθει στο σπιτι ή να παω εγώ κάπου. Στειλτε pm αδερφια!
Αν βρίσκονταν σε άλλο σημείο το συγκεκριμένο σπίτι, θα είχε ουρά... Με ραντεβού θα δούλευε!Τσάρκα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου 2022 στο Ηράκλειο:
1η στάση: Παππούς, η είσοδος χτισμένη με μπλόκους, πιθανών σφραγίστηκε από την αστυνομία.
2η στάση: Aλεξανδρουπόλεως 15, παρούσα μια milf με περιττά κιλάκια και όνομα Μαρίνα στα 30 ευρώ,δεν μπήκα.
3η στάση : Γραμβούσης 14, κλειστό - λογικά δεν λειτουργεί πλέον.
4η στάση : Αϊνικολιώτη 9, κλειστό.
5η στάση : Σκορδιλών 43, στην βάρδια η Λίλλη από την Μολδαβία,στα 30 ευρώ, πέρασα:
Στα του αγώνα, πολύ καλό στοματικό, με πολύ καλή διάθεση και πολύ καλή στο social,ευκ΄ίνητη στο sex και περιποιητική με την γλώσσα της, ίσως ότι καλύτερο παίζει αυτή την στιγμή στο Ηράκλειο με 30 ευρώ.