Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 617K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

greek1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2022
Like
156
Πόντοι
1
Καλημέρα όποιος θέλει πληροφορίες για την κοπέλα μπορεί να μου στείλει μήνυμα.. ?

greek1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2022
Like
156
Πόντοι
1
Δώσε εδώ στο φόρουμ τις πληροφορίες να ξέρουμε όλοι.
Επίσης δε σε αφήνει να στηλεις προσωπικό μήνυμα γιατί πρέπει πρωτα να κάνεις 5 δημόσια σχόλια σε φορουμ
Σου στέλνω μήνυμα Λευτέρη καλημέρα

Tsirlipipi69420

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2021
Like
1
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς άμα το μπουρδέλο στην Χανιώπορτα είναι ανοικτό αυτή την περίοδο;

greek1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2022
Like
156
Πόντοι
1
Γειά σας συναγωνιστές.. Επειδή κάποιος φίλος από εδώ από το Forum μου έστειλε μήνυμα και με ρώτησε αν έχω το προσωπικό τηλέφωνο της Ρωσίδας γιατί σε αυτό που είχα το σήκωνε κάποιος και σου εξηγούσε που είναι το μέρος για να πας... εχθές της έκανα μία επίσκεψη για μια μεσημεριανή εκτόνωση και της πήρα το προσωπικό της τηλέφωνο... Επειδή δεν ξέρω αν μπορώ να το γράψω δημόσια όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα να του το δώσω ?

matrix..8444

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2022
Like
998
Πόντοι
81
Γνωρίζει κανείς άμα το μπουρδέλο στην Χανιώπορτα είναι ανοικτό αυτή την περίοδο;
62 μαρτύρων αριθμός 83 κατά καιρούς φέρνει καλά κομμάτια το τηλέφωνο τελειώνει 3485
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

62 μαρτύρων αριθμός 83 κατά καιρούς φέρνει καλά κομμάτια το τηλέφωνο τελειώνει 3485
Σπίτι ?

greek1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2022
Like
156
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές.... Ξέρει μήπως κάποιος αν υπάρχει ζευγάρι εδώ στο Ηράκλειο που να δέχεται άντρες που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία με ζευγάρι και αν ναι τι τιμές παίζουν.. Thanks

Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Γειά σας συναγωνιστές.. Επειδή κάποιος φίλος από εδώ από το Forum μου έστειλε μήνυμα και με ρώτησε αν έχω το προσωπικό τηλέφωνο της Ρωσίδας γιατί σε αυτό που είχα το σήκωνε κάποιος και σου εξηγούσε που είναι το μέρος για να πας... εχθές της έκανα μία επίσκεψη για μια μεσημεριανή εκτόνωση και της πήρα το προσωπικό της τηλέφωνο... Επειδή δεν ξέρω αν μπορώ να το γράψω δημόσια όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα να του το δώσω ?
Αν είναι εύκολο θα το εκτιμούσα .

greek1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2022
Like
156
Πόντοι
1
Αν είναι εύκολο θα το εκτιμούσα .
Φιλαράκι μου μάλλον πως είσαι καινούργιος στο Forum και δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα.. Μόλις συμπληρώσεις αν θυμάμαι καλά δέκα μηνύματα θα μπορείς να στείλει προσωπικό μήνυμα ή να σου στείλω εγώ.. Όταν τα συμπληρώσεις στείλω μου προσωπικό μήνυμα να σου δώσω λεπτομέρειες ?

Scorpio74

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2021
Like
42
Πόντοι
0
Γειά σας παιδιά πριν λίγες μέρες πήγα σε μια κοπέλα από Ρωσία στο Ηράκλειο πάρα πολύ καλή και άριστη επαγγελματίας καθαρή ευγενικη χαμογελαστή και κάνει τα πάντα την συστήνω ανεπιφύλακτα..... Όποιος θέλει πληροφορίες με χαρά μου να του δώσω
Θα ηθελα και εγω πληροφοριες για τη Ρωσιδα παρακαλω!

boston33

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Θα ηθελα κι εγω το τηλ της Ρωσιδας..

gaidouri

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2016
Like
785
Πόντοι
81
Γειά σας παιδιά πριν λίγες μέρες πήγα σε μια κοπέλα από Ρωσία στο Ηράκλειο πάρα πολύ καλή και άριστη επαγγελματίας καθαρή ευγενικη χαμογελαστή και κάνει τα πάντα την συστήνω ανεπιφύλακτα..... Όποιος θέλει πληροφορίες με χαρά μου να του δώσω
πληροφορίες σε μήνυμα παρακαλω?

greek1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2022
Like
156
Πόντοι
1
Συμπλήρωσε τα μηνύματα που χρειάζεται για να μπορεις να στείλεις μήνυμα μάλλον είσαι καινούργιος.. Όταν τα συμπληρώσεις και μπορείς να στείλεις μήνυμα στείλε μου να σου πω πληροφορίες συναγωνιστή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom