You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηράκλειο μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 617K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)
greek1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2022
- Like
- 156
- Πόντοι
- 1
Σου στέλνω μήνυμα Λευτέρη καλημέραΔώσε εδώ στο φόρουμ τις πληροφορίες να ξέρουμε όλοι.
Επίσης δε σε αφήνει να στηλεις προσωπικό μήνυμα γιατί πρέπει πρωτα να κάνεις 5 δημόσια σχόλια σε φορουμ
Tsirlipipi69420
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Γνωρίζει κανείς άμα το μπουρδέλο στην Χανιώπορτα είναι ανοικτό αυτή την περίοδο;
greek1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2022
- Like
- 156
- Πόντοι
- 1
Γειά σας συναγωνιστές.. Επειδή κάποιος φίλος από εδώ από το Forum μου έστειλε μήνυμα και με ρώτησε αν έχω το προσωπικό τηλέφωνο της Ρωσίδας γιατί σε αυτό που είχα το σήκωνε κάποιος και σου εξηγούσε που είναι το μέρος για να πας... εχθές της έκανα μία επίσκεψη για μια μεσημεριανή εκτόνωση και της πήρα το προσωπικό της τηλέφωνο... Επειδή δεν ξέρω αν μπορώ να το γράψω δημόσια όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα να του το δώσω ?
matrix..8444
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2022
- Like
- 998
- Πόντοι
- 81
Για στείλε τα φώτα σουΚαλημέρα όποιος θέλει πληροφορίες για την κοπέλα μπορεί να μου στείλει μήνυμα.. ?
matrix..8444
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2022
- Like
- 998
- Πόντοι
- 81
62 μαρτύρων αριθμός 83 κατά καιρούς φέρνει καλά κομμάτια το τηλέφωνο τελειώνει 3485Γνωρίζει κανείς άμα το μπουρδέλο στην Χανιώπορτα είναι ανοικτό αυτή την περίοδο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σπίτι ?62 μαρτύρων αριθμός 83 κατά καιρούς φέρνει καλά κομμάτια το τηλέφωνο τελειώνει 3485
greek1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2022
- Like
- 156
- Πόντοι
- 1
Σου στέλνω μήνυμαΓια στείλε τα φώτα σου
Διαγραμμένο μέλος 204384
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Αν είναι εύκολο θα το εκτιμούσα .Γειά σας συναγωνιστές.. Επειδή κάποιος φίλος από εδώ από το Forum μου έστειλε μήνυμα και με ρώτησε αν έχω το προσωπικό τηλέφωνο της Ρωσίδας γιατί σε αυτό που είχα το σήκωνε κάποιος και σου εξηγούσε που είναι το μέρος για να πας... εχθές της έκανα μία επίσκεψη για μια μεσημεριανή εκτόνωση και της πήρα το προσωπικό της τηλέφωνο... Επειδή δεν ξέρω αν μπορώ να το γράψω δημόσια όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα να του το δώσω ?
greek1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2022
- Like
- 156
- Πόντοι
- 1
Σου στέλνω μήνυμαΑν είναι εύκολο θα το εκτιμούσα .
greek1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2022
- Like
- 156
- Πόντοι
- 1
Φιλαράκι μου μάλλον πως είσαι καινούργιος στο Forum και δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα.. Μόλις συμπληρώσεις αν θυμάμαι καλά δέκα μηνύματα θα μπορείς να στείλει προσωπικό μήνυμα ή να σου στείλω εγώ.. Όταν τα συμπληρώσεις στείλω μου προσωπικό μήνυμα να σου δώσω λεπτομέρειες ?Αν είναι εύκολο θα το εκτιμούσα .
Θα ηθελα και εγω πληροφοριες για τη Ρωσιδα παρακαλω!Γειά σας παιδιά πριν λίγες μέρες πήγα σε μια κοπέλα από Ρωσία στο Ηράκλειο πάρα πολύ καλή και άριστη επαγγελματίας καθαρή ευγενικη χαμογελαστή και κάνει τα πάντα την συστήνω ανεπιφύλακτα..... Όποιος θέλει πληροφορίες με χαρά μου να του δώσω
greek1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2022
- Like
- 156
- Πόντοι
- 1
Οκ σου στέλνω μήνυμα συναγωνιστήΘα ηθελα και εγω πληροφοριες για τη Ρωσιδα παρακαλω!
greek1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2022
- Like
- 156
- Πόντοι
- 1
Οκ σου στέλνω μήνυμα καλημέραΘα ηθελα κι εγω το τηλ της Ρωσιδας..
greek1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2022
- Like
- 156
- Πόντοι
- 1
Δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα γιατί μάλλον δεν έχεις συμπληρώσει τα μηνύματα που χρειάζεται εδώ στο Forum φιλαράκι μουΘα ηθελα κι εγω το τηλ της Ρωσιδας..
gaidouri
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2016
- Like
- 785
- Πόντοι
- 81
πληροφορίες σε μήνυμα παρακαλω?Γειά σας παιδιά πριν λίγες μέρες πήγα σε μια κοπέλα από Ρωσία στο Ηράκλειο πάρα πολύ καλή και άριστη επαγγελματίας καθαρή ευγενικη χαμογελαστή και κάνει τα πάντα την συστήνω ανεπιφύλακτα..... Όποιος θέλει πληροφορίες με χαρά μου να του δώσω
Irakliomanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2021
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Κι από δω αδερφέΚαλημέρα όποιος θέλει πληροφορίες για την κοπέλα μπορεί να μου στείλει μήνυμα.. ?
greek1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2022
- Like
- 156
- Πόντοι
- 1
Συμπλήρωσε τα μηνύματα που χρειάζεται για να μπορεις να στείλεις μήνυμα μάλλον είσαι καινούργιος.. Όταν τα συμπληρώσεις και μπορείς να στείλεις μήνυμα στείλε μου να σου πω πληροφορίες συναγωνιστήΚι από δω αδερφέ