Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 615K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 96 άτομα (14 μέλη και 82 επισκέπτες)

Despacitoss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
130
Πόντοι
1
Ποια ειναι η καλυτερη για ποδολαγνειες;;

geokrit87

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2016
Like
22
Πόντοι
0
Καλησπερα στην παρέα. Πηγα σήμερα στον παππού (επιτέλους τον βρήκα). 2 κοπέλες έχει,μια πιτσιρικά και μια πιο μεγάλη. Πηγα με την πιτσιρικά και μπορώ να πω πως πέρασα καλά.Σίγουρα θα ξαναπάω!! Οποίος θέλει πληροφορίες με χαρά να απαντήσω στα μηνύματα του!
καλησπερα φιλε μου αν μπορουσες να μ δωσεις κ μενα πληροφοριες!!!

Bombardier85

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2016
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα...αν μπορεί κάποιος ας μου τι στείλει τι παίζει ηράκλειο.....Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...

Greenlizzard27

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι καινούργιος στο Site και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει τι παίζει Ηράκλειο.
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

ASPIRE(2)

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.502
Πόντοι
4.656
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι καινούργιος στο Site και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει τι παίζει Ηράκλειο.
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Στον παραλιακό στο mare απέναντι σήμερα δουλεύει η Λίλη λογικά αύριο η Εμμανουέλα
Στην 62 ΜΑΡΤΥΡΩΝ απο πάνω δουλεύει η Μαρίνα γύφτο Βουλγάρα μακριά …
Κάτι άλλο δεν υπάρχει …

carlosx71

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2013
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Παιδες ηερει κανεις που βρισκεται η Αντζελα που δουλευε παλια παραλιακη μετα Αϊνικολιωτη και τελευταια στο στουντιο 10?

iskader

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2022
Like
56
Πόντοι
0
Κάτι από τα πολύ παλιά αν θυμάται κάποιος. Δεκαετία 90 κυρίως. Στην Αινικολιώτη και στη τσικριτζή θυμάται κανείς μια κοντούλα με λίγα κιλά παραπάνω με τεραστια βυζιά Μαρία ή/και Ηλέκτρα? Αν κάποιος θυμάται κάτι ας γράψει ότι θυμηθεί. Με ενδιαφέρει.

greek1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2022
Like
156
Πόντοι
1
Γειά σας παιδιά πριν λίγες μέρες πήγα σε μια κοπέλα από Ρωσία στο Ηράκλειο πάρα πολύ καλή και άριστη επαγγελματίας καθαρή ευγενικη χαμογελαστή και κάνει τα πάντα την συστήνω ανεπιφύλακτα..... Όποιος θέλει πληροφορίες με χαρά μου να του δώσω

Τελευταία τροποποίηση:

kobe1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Like
62
Πόντοι
1
Γειά σας παιδιά πριν λίγες μέρες πήγα σε μια κοπέλα από Ρωσία στο Ηράκλειο πάρα πολύ καλή και άριστη επαγγελματίας καθαρή ευγενικη χαμογελαστή και κάνει τα πάντα την συστήνω ανεπιφύλακτα..... Όποιος θέλει πληροφορίες με χαρά μου να του δώσω
αν μπορεις στειλε φιλε μου σε μηνυμα λεπτομερειες...με ενδιαφερει

Paldim

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
886
Πόντοι
86
καλως ορισες στο φορουμ φιλε μου.αν μπορεις δωσε πληροφοριες για τη κοπελα

greek1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2022
Like
156
Πόντοι
1
καλως ορισες στο φορουμ φιλε μου.αν μπορεις δωσε πληροφοριες για τη κοπελα
Καλησπέρα φίλε μου δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να στείλω μήνυμα.. Στείλτε μου εσύ να μιλήσουμε να σου δώσω πληροφορίες

Lefteris(2)

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2021
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλε μου δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να στείλω μήνυμα.. Στείλτε μου εσύ να μιλήσουμε να σου δώσω πληροφορίες
Δώσε εδώ στο φόρουμ τις πληροφορίες να ξέρουμε όλοι.
Επίσης δε σε αφήνει να στηλεις προσωπικό μήνυμα γιατί πρέπει πρωτα να κάνεις 5 δημόσια σχόλια σε φορουμ

kobe1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Like
62
Πόντοι
1
Καλησπέρα δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να σου στείλω... Στείλτε μου εσύ να μιλήσουμε
Κάνε ποστ εδώ όπως είπε κ ο φίλος μέχρι να σε αφήνει το σύστημα για μηνυματα

Paldim

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
886
Πόντοι
86
φιλε μου πρεπει να συμπληρωσεις μηνυματα,πρωτα για να μπορεις να τα πουμε.ουτε&εγω μπιρω τωρα

kobe1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Like
62
Πόντοι
1
Καλησπέρα δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να σου στείλω... Στείλτε μου εσύ να μιλήσουμε

Πόσα μηνύματα πρέπει να συμπληρώσω;;
Μάλλον 10 εγκεκριμένα από τους mods. Μπορείς να ποσταρεις κ σε άλλα ,threads για πιο άμεσα αρκεί να είναι σχετικά με το περιεχόμενο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom