Anonumos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2021
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Φίλε μου δεν μπορώ να σπυ στείλω μήνυμα. Δεν ξέρω γιατί.Άμα γινότανε να δόσεις και σε εμένα οδηγίες θα το εκτιμούσα αδερφέ μου.
Φίλε μου δεν μπορώ να σπυ στείλω μήνυμα. Δεν ξέρω γιατί.Άμα γινότανε να δόσεις και σε εμένα οδηγίες θα το εκτιμούσα αδερφέ μου.
καλησπερα φιλε μου αν μπορουσες να μ δωσεις κ μενα πληροφοριες!!!Καλησπερα στην παρέα. Πηγα σήμερα στον παππού (επιτέλους τον βρήκα). 2 κοπέλες έχει,μια πιτσιρικά και μια πιο μεγάλη. Πηγα με την πιτσιρικά και μπορώ να πω πως πέρασα καλά.Σίγουρα θα ξαναπάω!! Οποίος θέλει πληροφορίες με χαρά να απαντήσω στα μηνύματα του!
Στον παραλιακό στο mare απέναντι σήμερα δουλεύει η Λίλη λογικά αύριο η ΕμμανουέλαΚαλησπέρα παιδιά. Είμαι καινούργιος στο Site και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει τι παίζει Ηράκλειο.
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
αν μπορεις στειλε φιλε μου σε μηνυμα λεπτομερειες...με ενδιαφερειΓειά σας παιδιά πριν λίγες μέρες πήγα σε μια κοπέλα από Ρωσία στο Ηράκλειο πάρα πολύ καλή και άριστη επαγγελματίας καθαρή ευγενικη χαμογελαστή και κάνει τα πάντα την συστήνω ανεπιφύλακτα..... Όποιος θέλει πληροφορίες με χαρά μου να του δώσω
Καλησπέρα δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να σου στείλω... Στείλτε μου εσύ να μιλήσουμεαν μπορεις στειλε φιλε μου σε μηνυμα λεπτομερειες...με ενδιαφερει
καλως ορισες στο φορουμ φιλε μου.αν μπορεις δωσε πληροφοριες για τη κοπελαΓειά σας παιδιά πριν λίγες μέρες πήγα σε μια κοπέλα από Ρωσία στο Ηράκλειο πάρα πολύ καλή και άριστη επαγγελματίας καθαρή ευγενικη χαμογελαστή και κάνει τα πάντα την συστήνω ανεπιφύλακτα..... Όποιος θέλει πληροφορίες με χαρά μου να του δώσω
Καλησπέρα φίλε μου δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να στείλω μήνυμα.. Στείλτε μου εσύ να μιλήσουμε να σου δώσω πληροφορίεςκαλως ορισες στο φορουμ φιλε μου.αν μπορεις δωσε πληροφοριες για τη κοπελα
Δώσε εδώ στο φόρουμ τις πληροφορίες να ξέρουμε όλοι.Καλησπέρα φίλε μου δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να στείλω μήνυμα.. Στείλτε μου εσύ να μιλήσουμε να σου δώσω πληροφορίες
Κάνε ποστ εδώ όπως είπε κ ο φίλος μέχρι να σε αφήνει το σύστημα για μηνυματαΚαλησπέρα δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να σου στείλω... Στείλτε μου εσύ να μιλήσουμε
φιλε μου πρεπει να συμπληρωσεις μηνυματα,πρωτα για να μπορεις να τα πουμε.ουτε&εγω μπιρω τωραΚαλησπέρα φίλε μου δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να στείλω μήνυμα.. Στείλτε μου εσύ να μιλήσουμε να σου δώσω πληροφορίες
Πόσα μηνύματα πρέπει να συμπληρώσω;;φιλε μου πρεπει να συμπληρωσεις μηνυματα,πρωτα για να μπορεις να τα πουμε.ουτε&εγω μπιρω τωρα
καλημερα φιλε μου.αν δε κανω λαθος 5 μηνυματα.η αλλιως 10.δε θυμαμαι ακριβως.συγνωμηΠόσα μηνύματα πρέπει να συμπληρώσω;;
Καλησπέρα δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να σου στείλω... Στείλτε μου εσύ να μιλήσουμε
Μάλλον 10 εγκεκριμένα από τους mods. Μπορείς να ποσταρεις κ σε άλλα ,threads για πιο άμεσα αρκεί να είναι σχετικά με το περιεχόμενο.Πόσα μηνύματα πρέπει να συμπληρώσω;;