Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλημέρα ,φίλος με ενημέρωσε ότι στο Scandal στη Χερσόνησο φορτώνεις κανονικά όποια θέλεις.Δεν έχω κάποια ενημέρωση για κάτι τέτοιο στα Μάλια
Στη μέση της σεζόν θα έχει τα καλύτερα κορίτσια εκεί !!Χερσονησο ανοιξε παντως!!
Υπάρχει και στα μαλια και στην χερσόνησο αλλά αυτά που λες για όλη την νύχτα πρέπει να έχεις δυνατή τσέπη ελπίζω να το καταλαβενης αυτόΠαιδιά Καλησπέρα,θέλω να κατέβω Hράκλειο για δουλειά κ μετά για 2-3 μέρες Μάλια,μαθαίνω ότι άνοιξε μαγαζί τύπου strip που τη φορτώνεις τη κοπέλα κανονικά για όλη νύχτα ,είναι αλήθεια κ πόσο?
Στα Μάλια ποιο μαγαζί έχει?ξέρω ένα στη χερσόνησοΥπάρχει και στα μαλια και στην χερσόνησο αλλά αυτά που λες για όλη την νύχτα πρέπει να έχεις δυνατή τσέπη ελπίζω να το καταλαβενης αυτό
Δεν θυμάμαι το όνομα αυτή την στιγμή αλλά αν ρωτήσεις που είναι το στριπτιτζαδικο του φασουλα το ξέρουν όλοι εκείΣτα Μάλια ποιο μαγαζί έχει?ξέρω ένα στη χερσόνησο
Το Google ένα και μοναδικό βγάζει, Go Go Lap Dance Δημοκρατίας 97 ΜάλιαΣτα Μάλια ποιο μαγαζί έχει?ξέρω ένα στη χερσόνησο
Στο go go ειναι δύσκολο να πάρεις κοπέλα απο πληροφορίες που έχωΤο Google ένα και μοναδικό βγάζει, Go Go Lap Dance Δημοκρατίας 97 Μάλια
Καλησπέρα ,έχουμε κάποια ενημέρωση για κοπέλες κ τι κάνουν στο go go lap dance στα ΜάλιαΣτα Μάλια ποιο μαγαζί έχει?ξέρω ένα στη χερσόνησο
Πολύ καλό κατάστημαΜόνο το diamonds έχουμε στο Ηράκλειο. Μια χαρά είναι.