Το Λ' Αμουρ είδα στο FB ότι έχει να ανεβάσει από πέρσι, άρα υποθέτω έχει κλείσει, σωστά;
Πέρασα από Diamonds Κυριακή βράδυ και αφού προσπέρασα αγριεμένο πιτσιρικά που βγαίνοντας άρχισε να μου φωνάζει "εδώ μέσα πας; τι πας να κάνεις; μην πας, δεν έχει πουτάνες εδώ!", μπήκα, έκατσα κι άρχισε η ομοβροντία των επισκέψεων απ' τις κοπελούδες. Πέντε κορίτσια το σύνολο, με προϋπηρεσία από 10 χρόνια έως 5 μέρες η κάθε μια που ρώτησα, ειδίκευση στις μελαχρινές νταρντανοκοπέλες το μαγαζί. Μαρία η μία, τροφαντή, 40άρα την έκοψα, Βερόνικα η άλλη, ίδια ηλικία λίγο πιο αδύνατη, μια Ρωσίδα επίσης στα 40 μου φάνηκε, λίγο ξερακιανή και η μόνη ξανθιά, αλλά που δεν συγκράτησα όνομα, και άλλη μία με σουβλερή μύτη, η πιο νεαρή απ' όλες, μπορεί και προς τα 30, αλλά με σώμα πιο ατσούμπαλο απ' όλες.
Κι ανάμεσα σ' αυτά τα αγκάθια, ένα πραγματικό λουλούδι: η Λάουρα. Τι κορίτσαρος είναι αυτός ρε μάγκες; Κορμί θανατηφόρο, γυμνασμένο και σφιχτό, ωραίες καμπύλες, βυζάκι στητό και καλοσχηματισμένο και ρόγα κάγκελο να τη γλύφεις με τις ώρες. Ανεβήκαμε στον καναπέ το χορού με το καλησπέρα σας, αργή, αισθησιακή και με μπόλικες εντάσεις, ελεύθερα πιασίματα και επιδερμίδα από βελούδο - όνειρο!
Πήρα τον απλό χορό, οπότε πέρα από τις ρόγες της που μου έβαζε στο στόμα και τα στήθη της που μου έκανε σάντουιτς το πρόσωπο, δεν έγινε τίποτα το πιο εξτρίμ, αλλά αν ξέρει κανείς συναγωνιστή αν κάνει και τίποτε παραπάνω με το σωστό αντίτιμο το κορίτσι, ας ενημερώσει και η τύχη του θα του το επιστρέψει διπλό!
Ποτό πελάτη 8 ευρώ, ποτό κοπέλας δεν ξέρω
Απλός χορός 25 ευρώ (τσουχτερό γαμώ την επαρχία μου), σπέσιαλ 50 (που δεν ξέρω τι περιλαμβάνει, μου είπαν βγάζουν το κιλωτάκι και έχει μεγαλύτερη διάρκεια, προφανώς).
ΥΓ: Όταν έφυγα από εκεί, πήγαινα πέρα δώθε σαν τον ηλίθιο με το αμάξι να βρω το Μαύρα Μάτια (είναι δυο πόρτες δίπλα απ' την Ελληνική Ραδιοφωνία, που μαζεύονται κάτι χοντρές μαύρες και κάνουν πιάτσα για ατρόμητους, αν τύχει να το ψάξει και κάνας άλλος μετά από εμένα), αλλά και που το βρήκα, τζάμπα τα πέρα δώθε: με το που μπήκα, τρόμαξα και βγήκα μ' αυτά που είδα. Επίσης, την επόμενη μέρα εντόπισα και το μπαρ Στροφή (ελ. βενιζέλου 53, στο Γαζι), αλλά ήταν κλειστό η ώρα 1 τη νύχτα, άρα μάλλον έχει κλείσει τελείως;