Mounimaster
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 201
Ναι αυτή καταλαβαίνει εάν δεν είσαι πελάτης και είσαι περίεργος !!!Αν πάω δηλ τώρα εγώ ...θα μου ανοίξουν;
Ναι αυτή καταλαβαίνει εάν δεν είσαι πελάτης και είσαι περίεργος !!!Αν πάω δηλ τώρα εγώ ...θα μου ανοίξουν;
Μα Πρώτη φορά πηγενωΝαι αυτή καταλαβαίνει εάν δεν είσαι πελάτης και είσαι περίεργος !!!
Σε βλέπουν από την κάμερα και σου ανοίγουνΜα Πρώτη φορά πηγενω
Ηλέκτρα 25 χρονών στο κάνε σεχ έχει παει κάνεις??Σε βλέπουν από την κάμερα και σου ανοίγουν
Στο νυχαδικο απέναντι καθώς μπαίνουμε αριστερά !!Καλησπέρα στην παρέα πήγα σήμερα εκεί (ΛΙΑ) χωρίς να εχω την πρόθεση να μπω αλλά ήθελα να το εντοπίσω για να το χω έτοιμο οταν θα θέλω να παω....κοιτούσα απο δω και απο κει αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι κατάλαβα που ακριβως ειναι η πορτα...παμε παλι...μπαινουμε απο Αβέρωφ και είναι η πρώτη στοα στο ΔΕΞΙ μας χερι (Νο31)προχωράμε μέσα στην στοα που ειναι ενα νυχαδικο, ενα βιβλιοπωλείο και στο βαθος ενα καφενείο σωστά??? Η πορτα ποια ακριβως είναι??
Δηλαδή μπορεί να πάει κάποιος που δε ξέρει χωρίς τηλέφωνο και απλά να χτυπήσει κουδούνι?Στο νυχαδικο απέναντι καθώς μπαίνουμε αριστερά !!
Ευχαριστώ πολύ. Αλλά εβα τηλέφωνο οδό κάτι να κάνω μια επίσκεψη να δω τι παίζει?Το milf απο Κορεα ειναι ηδη Αθηνα...
Δεν την βρισκω την αγγελια που λες.Ηλέκτρα 25 χρονών στο κάνε σεχ έχει παει κάνεις??
Την έχουν κατεβάσει αλλά έτσι και αλλιώς ήταν φεικΔεν την βρισκω την αγγελια που λες.
Είναι στο σάιτ κανονικά αλλα είναι Χανιά τώρα γράφει αν κάποιος έχει παει ας μας πειΤην έχουν κατεβάσει αλλά έτσι και αλλιώς ήταν φεικ
Είχα ξαναέρθει πριν μερικούς μήνες κάντε μια αναζητηση πιο παλιά θα την βρείτε . Είχαν πει αρκετοί. Διχασμένες απόψεις .Για αυτην εδω την αγγελια εχει παει κανεις? Ξερετε αν κανει και σεξ μετα το μασαζ?Το Αγιουρβεδικο τελευταίες ημέρες Ηράκλειο
Φεύγω την Κυριακή 25/9/22 απο το Ηράκλειο Κρήτης εχω χωρο μου στην Αμουδαρα. Αyus σημαίνει ζωή και Veda σημαίνει γνώση ολιστική τεχνική οι Ινδοι το αποκαλούν Ιερό μασάζ χρονολογειται πριν το-4500π.χ,αναγνωρισμενο απ τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας. Γινεται με Αμυγδαλελαιο δημιουργει ένα μοναδικό...kanesex.com
Εάν κανείς ότι σπρώχνεις τη πόρτα σε βλέπει και σου ανοίγει. Έχει δεξιά και αριστερά 2 κάμερες σε τύπο ραντάρ και σε βλέπει από εκεί. Ανεβαίνεις στον 1ο όροφο.Δηλαδή μπορεί να πάει κάποιος που δε ξέρει χωρίς τηλέφωνο και απλά να χτυπήσει κουδούνι?
Τωρα δεν ξερω αν εφερε καποια καινουρια ο παππους.Βρισκεται Αμμουδαρα σε πολυ διακριτικο μερος .Υπαρχει αναφορα παλιοτερα.Τηλαφωνο μπορω να σου στειλω αν θες.Ευχαριστώ πολύ. Αλλά εβα τηλέφωνο οδό κάτι να κάνω μια επίσκεψη να δω τι παίζει?
Δεν δουλεύει τώρα είναι στη θεσσαλονίκηΞέρει κανεις που δουλεύει η Εμμανουέλα και πως μπορώ να την βρω;
Καλημέρα.Πήγα εκεί αλλά δεν είδα κίνηση.Είδα και τα ραντάρ που λέτε. Μέχρι τι ώρα είναι?Εάν κανείς ότι σπρώχνεις τη πόρτα σε βλέπει και σου ανοίγει. Έχει δεξιά και αριστερά 2 κάμερες σε τύπο ραντάρ και σε βλέπει από εκεί. Ανεβαίνεις στον 1ο όροφο.
Ξέρουμε ποτε κατεβαίνει;Δεν δουλεύει τώρα είναι στη θεσσαλονίκη