emmmanosemm
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στν παρέα εννοείται οτι αν παιζει τηλ για Εμμανουέλα απο παραλιακή θα ήθελα και εγω..πολυ καλη σε ολα της ..μακαρι να ειναι αλήθεια .
Ποιά είναι η Άντζελα??Παιδιά η Λίλη ακόμα δουλεύει στην παραλιακή? Επίσης ξέρετε τίποτα για την Άντζελα?
Ήταν παραλιακη και μετά χανιοπορταΠοιά είναι η Άντζελα??
Αυτή νομίζω έχει φυγει Χανιά..Ήταν παραλιακη και μετά χανιοπορτα
Στην παραλιακή είναι ανοιχτά? Και αν είναι ανοιχτά είναι εκεί η Λίλη?Αυτή νομίζω έχει φυγει Χανιά..
Καλησπέρα φίλε μου μπορείς να μου πεις το τηλ της Ελενας η να μου δείξεις αγγελεια;;;Χθεσινή επίσκεψη στην Έλενα, δεν δραστηριοποιούμε στο Ηράκλειο αλλά τη συνάντησα για 2η φορά. Η συνεδρία ήταν πολύ καλύτερη από την πρώτη. Δεν είναι και το πρώτο μουνί (από τη μέση και κάτω, χάνει πολύ), αλλά τα βυζιά της αντισταθμίζουν τη διαφορά. Είναι λοιπόν, για όσους δεν ξέρουν, ένα καστανόξανθο milf, μακρύ ίσιο μαλλί, μετρίου αναστήματος (γύρω στο 1,65 την έκανα), καυλιάρικο (για τα δικά μου γούστα) πρόσωπο και μέτριο σώμα, το δυνατό της σημείο είναι τα τεράστια φυσικά βυζιά της. Τα οποία στα δίνει να τα ευχαριστηθείς. Κάνει πολύ ήρεμο γαμίσι, κάτι που το επιδιώκω για να έχω τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια. Δε βιάζεται καθόλου και σε αφήνει όση ώρα θες σε κάθε στάση, η πίπα της, αν και σκουφάτη, θα έλεγα ικανοποιητική, με πολύ ισπανικό. Δίνει πεταχτά φιλιά και δεν έχει αυτήν την καύλα (θέρμη) που έχουν κάποιες άλλες και σε απογειώνουν. Οι φωτογραφίες στην αγγελία δεν είναι δικές της. Εγώ σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος. Θα μείνει μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας
εχεις καμια πληροφορια για την αντζελα? κανενα τηλ κατι?Αυτή νομίζω έχει φυγει Χανιά..
Δυστυχώς όχι.. Δεν την έχω επισκεφτεί καν.. Μόνο ότι έχω δει από εδώ..εχεις καμια πληροφορια για την αντζελα? κανενα τηλ κατι?
Δεν παίζει κάτι εκεί γιατί το αναφέρεις είδες κάτι περίεργο ;Καλησπέρα συγχωριανοί. Μια ερώτηση... Μια πόρτα σιδερένια γκρί μεγάλη στην 62 μαρτύρων, πριν το τζοκερ δεξιά, ξέρει κανείς τί παίζει;
Καλησπέρα μάγκες.
Επίσκεψη σήμερα στην Αβερωφ (Λια) ήταν μέσα 2 μιλφ, ένα ξανθό και ένα μελαχρινό.
Μπενω με το μελαχρινο (Αλεξάνδρα) και όλο γέλια και αστειάκια.
Ξεκινάει με ακάποτη που αν δεν την σήκωνα ακόμα εκεί θα ήταν,μετά 69 που έδειχνε να το απολαμβάνει και στο τέλος πέρασμα σκούφο και αγώνα.
Στον αγώνα άντεχε και φαινόταν να της αρέσει.
Μετά το τέλος δεν έτρεξε στο μπάνιο αλλά φρόντισε να σκουπίσει και την τελευταία σταγόνα.
Είπε θα κάτσει καμία βδομάδα όποτε όσοι προλάβουν.
Εγώ θα πάω σίγουρα.
Από αναλογίες μην περιμένετε μοντέλου αλλά τα λεφτά τα τιμάει.
Αυτά από εμένα,καλά μπάνια και καλά γαμησια σε όλους!