Mounimaster
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 201
40€Κόστος;
40€Κόστος;
αγγελια η τηλεφωνο υπαρχει?Καλησπέρα μάγκες.
Επίσκεψη σήμερα στην Αβερωφ (Λια) ήταν μέσα 2 μιλφ, ένα ξανθό και ένα μελαχρινό.
Μπενω με το μελαχρινο (Αλεξάνδρα) και όλο γέλια και αστειάκια.
Ξεκινάει με ακάποτη που αν δεν την σήκωνα ακόμα εκεί θα ήταν,μετά 69 που έδειχνε να το απολαμβάνει και στο τέλος πέρασμα σκούφο και αγώνα.
Στον αγώνα άντεχε και φαινόταν να της αρέσει.
Μετά το τέλος δεν έτρεξε στο μπάνιο αλλά φρόντισε να σκουπίσει και την τελευταία σταγόνα.
Είπε θα κάτσει καμία βδομάδα όποτε όσοι προλάβουν.
Εγώ θα πάω σίγουρα.
Από αναλογίες μην περιμένετε μοντέλου αλλά τα λεφτά τα τιμάει.
Αυτά από εμένα,καλά μπάνια και καλά γαμησια σε όλους!
αγγελια η τηλεφωνο υπαρχει?Δώστε αν θελετε κάποια πληροφορία πως μπορούμε να την βρουμε
αγγελια η τηλεφωνο υπαρχει?
Που είναι αυτό ρε φίλε ...δώσε περισσότερες πληροφοριεςΚόστος;
Καλημέρα στην παρεα...πειτε ρε παιδια μια γνωμη...διαθετω 2-3 ωρες και 50 Ευρω τι προτεινετε για σημερα??
Όχι, απλά έψαχνα της Ξένιας και νόμιζα οτι ήταν αυτόΔεν παίζει κάτι εκεί γιατί το αναφέρεις είδες κάτι περίεργο ;
Της Ξένιας ειναι σπιτι κανονικό. Καμια σχεση με εκει. Παρε τηλ θα σε κατατοπισει.Όχι, απλά έψαχνα της Ξένιας και νόμιζα οτι ήταν αυτό
Που είναι αυτό που αναφέρεις;Κόστος;
Που είναι αυτό;Καλησπέρα μάγκες.
Επίσκεψη σήμερα στην Αβερωφ (Λια) ήταν μέσα 2 μιλφ, ένα ξανθό και ένα μελαχρινό.
Μπενω με το μελαχρινο (Αλεξάνδρα) και όλο γέλια και αστειάκια.
Ξεκινάει με ακάποτη που αν δεν την σήκωνα ακόμα εκεί θα ήταν,μετά 69 που έδειχνε να το απολαμβάνει και στο τέλος πέρασμα σκούφο και αγώνα.
Στον αγώνα άντεχε και φαινόταν να της αρέσει.
Μετά το τέλος δεν έτρεξε στο μπάνιο αλλά φρόντισε να σκουπίσει και την τελευταία σταγόνα.
Είπε θα κάτσει καμία βδομάδα όποτε όσοι προλάβουν.
Εγώ θα πάω σίγουρα.
Από αναλογίες μην περιμένετε μοντέλου αλλά τα λεφτά τα τιμάει.
Αυτά από εμένα,καλά μπάνια και καλά γαμησια σε όλους!
Ποιο κατω είναι στον ίδιο δρόμοΌχι, απλά έψαχνα της Ξένιας και νόμιζα οτι ήταν αυτό
Το milf απο Κορεα ειναι ηδη Αθηνα...Καλησπέρα συναγωνιστές. Διαβάζω στα μηνύματα για παππού με κινέζικο αλλά κανένα τηλ. καμία αγγελία παίζει?
Το ίδιο κ για Αβέρωφ. Βοηθήστε κ εμάς που είμαστε νέοι στην πόλη.
Ιδικά το κινέζικο έχει μείνει απωθημένο.
Καλησπέρα συναγωνιστές. Διαβάζω στα μηνύματα για παππού με κινέζικο αλλά κανένα τηλ. καμία αγγελία παίζει?
Το ίδιο κ για Αβέρωφ. Βοηθήστε κ εμάς που είμαστε νέοι στην πόλη.
Ιδικά το κινέζικο έχει μείνει απωθημένο.
Αν πάω δηλ τώρα εγώ ...θα μου ανοίξουν;Σύνδεση
www.bourdela.com
Δες εδώ