ASPIRE(2)
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.498
- Πόντοι
- 4.656
ΣεπτεμβριοΞέρουμε ποτε κατεβαίνει;
ΣεπτεμβριοΞέρουμε ποτε κατεβαίνει;
Δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω μέχρι αργά. Μια φορά πήγα κατά τις 01:00 αλλά τίποτα. Φεύγοντας τις είδα στο δρόμο και μου είπαν ότι είχαν κλείσει τέτοια ώρα.Καλημέρα.Πήγα εκεί αλλά δεν είδα κίνηση.Είδα και τα ραντάρ που λέτε. Μέχρι τι ώρα είναι?
Αν μάθεις κάτι γραψεΣεπτεμβριο
Καλημέρα ανοίγει κατά της 9:00 το πρωί και κλείνει γύρω στις 22:00.Καλημέρα.Πήγα εκεί αλλά δεν είδα κίνηση.Είδα και τα ραντάρ που λέτε. Μέχρι τι ώρα είναι?
Δυνατό κομμάτι!!!Καλησπερα έχει παει κάνεις στην Στεφανία που είναι στο κάνε σεχ?? Αν ναι πειτε υπηρεσίες/τιμή και που βρίσκεται!! Ευχαριστώ.
Η ίριδα ;6934302285
Κάτι μου λέει πως άποψε έχεις πολλές καύλες!!τι περιμένεις λοιπόν κάλεσέ με να σε ξεκαυλοσω.6934302285kanesex.com
Μόλις τελείωσα με την συγκεκριμένη. Μακριά φόλα σε ξενερώνει πολλά τα έξτρα και μην μου αγγίζεις το πρόσωπο μη τα μαλλιά. Αφού ούτε τελείωσα βαρέθηκα ξενέρωσα και έκλαψα τα 70€
και ζητάει 80 ευρώ το μισάωρο;Λοιπόν για Νικολέττα καλή συνεννόηση και εύκολο ραντεβού,αλλά πολύ μεγάλη σε ηλικία πρέπει να είναι 35-40 και δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο για την τιμή της...δεν θα ξαναπήγαινα
Πριν καιρό που είχε ξανάρθει την είχα συναντήσει!!!Μπορεί κάποιος να ενημερώσει για την συγκεχυμένη κοπέλα. Θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ.ΗΔΟΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ
Είμαι 32 Χρόνη Ελληνίδα σύνοδος με απίστευτα ερωτική διάθεση.Ειμαι ζουμερη με στήθος 5αρή καί όμορφο πρόσωπο! Μπορείς να με απολαύσεις σήμερα αρκεί να Με καλέσεις! Απολαμβάνω αυτό που κάνω καί ψάχνω γενναιόδωρο Ευγενικό κύριο να τον κάνω χαρούμενο! Παρεμε στο 6974120906 για μία αξέχαστη εμπειρία!kanesex.com
Επιβεβαιώνω και εγώ!! Την είχα επισκεφτεί και την προηγουμενη φορά που είχε έρθει και είχαμε περασει καλά!! Έχει βάλει κάποια κιλά από τότε..STEFANIA.. Σε γενικές γραμμές καλή συνέυρεση σε γνωστό χώρο στην Αμμουδάρα.. Δεκτική, ευγενική, καθαρή και όμορφη. Έχει παραπάνω κιλά βέβαια από τις φωτογραφίες με αρκετή κυτταρίτιδα στα μπουτάκια. Ο σωματότυπος σε παραπέμπει κάπως σε αντρικό, με ανοικτές πλάτες κτλ.. πρέπει να έκανε γυμναστήριο ή κολύμβηση χρόνια.. Παρατήρησα αρκετά σημάδια-ουλές στον κώλο (για όσους τα παρατηρούν αυτά) και πειραγμένο στήθος. 60€ για μια εκτόνωση χωρίς πρωκτικό. Έχει ελεύθερα πιασίματα, άκα πίπα, 69.Φοιτήτριες τελειώσαμε εξεταστική κ σα περιμρνμε
6984858206 Είμαστε δυο καυτές φοιτήτριες - Δυο 20 Χρονες κοπελες - όλο χάρη και γοητεία, μπορείς να πάρεις και τις δυο ή και ξεχωριστά. Εχουμε τέλεια κορμία και κωλάρες. Με τέτοια κορμία δεν θα έχεις ούτε έναν λόγο για να μας αντισταθείς. Είμαστε πολυ παιχνιδιαρες που διασκεδάζουν στο κρεβάτι...kanesex.com
ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ 36 χρ
6992034571 έλα να περάσεις πολύ όμορφα είμαι ελληνίδα ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ έχω χώρο δυκο μουkanesex.com
έχω κλάψει για πολλές π....νες έχω κλάψει (τα λεφτά μου ) !!!!!! μα για τούτη πιο πολύ!!!!!!!!!
Χάλι μαύρο σώμα συμπεριφορά υπηρεσίες ΟΛΑ!!!!!!!!
Το συγκεκριμένο άσμα ταιριάζει γάντι όταν πέφτουμε σε κάτι τέτοιες φολες..φίλε μου έγραψες..ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ 36 χρ
6992034571 έλα να περάσεις πολύ όμορφα είμαι ελληνίδα ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ έχω χώρο δυκο μουkanesex.com
έχω κλάψει για πολλές π....νες έχω κλάψει (τα λεφτά μου ) !!!!!! μα για τούτη πιο πολύ!!!!!!!!!
Χάλι μαύρο σώμα συμπεριφορά υπηρεσίες ΟΛΑ!!!!!!!!