www.bourdela.tv/content/view/502/1/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση του σπιτιού στον κατάλογο[/url]
Η μανδυ απλα το καλητερο γαμισι που μου ετηχε ποτε.
www.bourdela.tv/content/view/502/1/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση του σπιτιού στον κατάλογο[/url]
μιση ωρα με το απλο καθεται στο δωματιο?Απόλυτα ικανοποιημένος. Δυστυχώς δεν θυμαμαι να ονοματα των κοριτσιών αλλά όποτε έχω πάει, έχω περάσει υπέροχα. Μεσημεράκι είναι ότι πρέπει - ένα μικρό break από τη δουλειά, και στον Παράδεισο για μισή ωρίτσα. Και μετά, πάλι από την αρχή...
μιση ωρα με το απλο καθεται στο δωματιο?
Εδω και μερικες μερες ο "οικος" ηταν κλειστος.Μηπως ξερει κανεις αν ξανανοιξε?Κατα τη γνωμη μου ειναι απο τα καλα στουντιο και εφερνε κατα καιρους καλες κοπελες οπως η Καρολαιν.
ο λόγος?κλειστό ακόμη
Το "ίδρυμα" στην οδό Ιπποκράτους υπ' αριθμόν 144 και σήμερα ήταν κλειστό... από ότι μπόρεσα να μάθω από το διπλανό ψιλικατζίδικο κάτι η γειτονιά, κάτι η άδεια... αυτές είναι μάλλον οι αιτίες...
Μια γυναίκα μου τα είπε αυτά που ήταν εκεί... τεςπα. Όπως και να' χει αν ανοίξει και πάλι, ας ειδοποιήσει κάποιος...Φιλε Πιτσιρικο, στον Αιγυπτιο μιλουσες βρε? Αυτος τι να ξερει! Κριμα θα ηταν αν δεν ανοιξει γιατι ειναι πολυ βολικο για αυτους που μενουν κεντρο, και ειχε δυνατα μωρα.
ναι, ξέρειΞερει κανεις αν ανοιξε και παλι?
δηλαδή; δουλεύει ξανά;ναι, ξέρει