Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Ιπποκράτους 144

• Μέλος που άνοιξε το νήμα btlsantos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία

btlsantos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
www.bourdela.tv/content/view/502/1/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση του σπιτιού στον κατάλογο[/url]
Η μανδυ απλα το καλητερο γαμισι που μου ετηχε ποτε.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
και ανοιξες θρεντ ενα μηνα μετα τη κριτικη σου? :rockon: :rockon: εκτος αν ξαναπηγες κ περιμενουμε νεα κριτικη

Επισκέπτης

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: λες να μη σταυρωσε πελατη απο τοτε?γιατι απο κριτικες λιγα πραγματα.

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Λοιπόν αγαπητοί συναγωνιστές σαν γειτονας αυτου του χώρου τον έχω επισκεφτεί αρκετές εως πολλές φορές και θέλω να μοιραστώ τα καλά και τα κακά του.

Στα πλήν λοιπόν είναι:
-Έλλειψη parking κάτι που εμένα δεν με νοιαζει εσάς όμως?
-Πολλές φορές δεν φέρνουν τα top κοριτσια παρόλο που είναι ο top χώρος της γνωστής αλυσίδας και το μοναδικό ίσως studio τόσο κοντά στο κολωνάκι.
-Η είσοδος της πόρτας είναι απέναντι από στάση λεωφορείου (γκαντεμιά για τους πρωτάρηδες που κωλώνουν γενικά να μποθν σε τετοιους χώρους) αν και δεν φένεται τι είναι από έξω ο χώρος

Στα συν τώρα:

-Οι τσατσάδες είναι κατε εμέ κάτι παραπάνω από ευγενικές (εκτός αν είσαι στόκος και δεν καταλαβαίνεις ότι και αυτές μπορεί να έχουν μια κακή μέρα)
-Ο χώρος είναι πολύ ζεστός και αν δεν έβλεπα το φωτάκι θα νόμιζα ότι μπαίνω στον Κόμη (παλιό Cult ποτάδικο)
-Τα κοριτσια λόγω πελατείας και κίνησης κάθονται μέσα στο δωμάτιο δεν την κάνουν με την μία
- Έχουν αρχίσει και φέρνουν πλέον τα ωραία παιδιά και εκεί πολύ πιο συχνα.

Γενικά λοιπόν αν είστε κάτοικοι κέντρου και πετύχετε τα αξιόλογα παιδιά της αλυσίδας βουρ στο πατσά .

fufasss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα και εγώ μάγκες στο λεγόμενο μαγαζί μετά από τα καλά σχόλια που έχω διάβαση κατά καιρούς..και πραγματικά δεν είναι μάπα το καρπούζι. έτυχα και μια καλούτσικη κοπελίτσα από ρουμάνια με κάτι ταττο στα πόδια όνομα δεν θιμαμε..καθαρό μαγαζί και δεν σε σφάζουν το πρωτινό..μου είπαν ότι και σε λίγο καιρό θα υπαρχή και δωρεών παρκινγκ κάπου στην γειτονία

The Chaostar

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Απόλυτα ικανοποιημένος. Δυστυχώς δεν θυμαμαι να ονοματα των κοριτσιών αλλά όποτε έχω πάει, έχω περάσει υπέροχα. Μεσημεράκι είναι ότι πρέπει - ένα μικρό break από τη δουλειά, και στον Παράδεισο για μισή ωρίτσα. Και μετά, πάλι από την αρχή...

Επισκέπτης
Απόλυτα ικανοποιημένος. Δυστυχώς δεν θυμαμαι να ονοματα των κοριτσιών αλλά όποτε έχω πάει, έχω περάσει υπέροχα. Μεσημεράκι είναι ότι πρέπει - ένα μικρό break από τη δουλειά, και στον Παράδεισο για μισή ωρίτσα. Και μετά, πάλι από την αρχή...
μιση ωρα με το απλο καθεται στο δωματιο?

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
μιση ωρα με το απλο καθεται στο δωματιο?

Το εν λογω μαγαζι εχει αυτο το καλοκακο...Επειδη ειναι αρκετα απομονωμενο δεν παταει και παρα πολυ ο κοσμος οσο σε αλλα..Αυτο αφηνει το πεδιο για περισσοτερη ωρα αν γοθσταρει η γκομενα..και αν δεν χυσεις εσυ...

Απο την αλλη βεβαια επειδη δεν παταει και πολυ ο κοσμος δεν φερνουν και τα καλυτερα τεμαχια παντα...Αλλα καλο χωρις κατι κακο δεν υπαρχει...

PAC-MAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εδω και μερικες μερες ο "οικος" ηταν κλειστος.Μηπως ξερει κανεις αν ξανανοιξε?Κατα τη γνωμη μου ειναι απο τα καλα στουντιο και εφερνε κατα καιρους καλες κοπελες οπως η Καρολαιν.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Εδω και μερικες μερες ο "οικος" ηταν κλειστος.Μηπως ξερει κανεις αν ξανανοιξε?Κατα τη γνωμη μου ειναι απο τα καλα στουντιο και εφερνε κατα καιρους καλες κοπελες οπως η Καρολαιν.

κλειστό ακόμη

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Το "ίδρυμα" στην οδό Ιπποκράτους υπ' αριθμόν 144 και σήμερα ήταν κλειστό... από ότι μπόρεσα να μάθω από το διπλανό ψιλικατζίδικο κάτι η γειτονιά, κάτι η άδεια... αυτές είναι μάλλον οι αιτίες...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Το "ίδρυμα" στην οδό Ιπποκράτους υπ' αριθμόν 144 και σήμερα ήταν κλειστό... από ότι μπόρεσα να μάθω από το διπλανό ψιλικατζίδικο κάτι η γειτονιά, κάτι η άδεια... αυτές είναι μάλλον οι αιτίες...

Φιλε Πιτσιρικο, στον Αιγυπτιο μιλουσες βρε? Αυτος τι να ξερει!  :2funny: Κριμα θα ηταν αν δεν ανοιξει γιατι ειναι πολυ βολικο για αυτους που μενουν κεντρο, και ειχε δυνατα μωρα.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Θα πήγε διπλα στο Μεγαρο ΜαΞιμου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Φιλε Πιτσιρικο, στον Αιγυπτιο μιλουσες βρε? Αυτος τι να ξερει!  :2funny: Κριμα θα ηταν αν δεν ανοιξει γιατι ειναι πολυ βολικο για αυτους που μενουν κεντρο, και ειχε δυνατα μωρα.
Μια γυναίκα μου τα είπε αυτά που ήταν εκεί... τεςπα. Όπως και να' χει αν ανοίξει και πάλι, ας ειδοποιήσει κάποιος...

PAC-MAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις αν ανοιξε και παλι?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom