PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Oχι!Μαλλον δεν θα ξαναανοιξει το ιδρυμα αυτοδηλαδή; δουλεύει ξανά;
Oχι!Μαλλον δεν θα ξαναανοιξει το ιδρυμα αυτοδηλαδή; δουλεύει ξανά;
Eιπες την σωστη φραση ;)χωρίς πολύ κόσμο.
Oχι!Μαλλον δεν θα ξαναανοιξει το ιδρυμα αυτο
ναι αλλα αμα τους πεις να παιρνουν λεφτα στα ισα για τα πηδηματα θα σου πουν 'τι με περασες, πουτανα ;'δεν το ανοίγουμε εμείς ρε πιάτσα μπάς και λύσουμε το οικονομικό?τα κορίτσια τα βάζω εγώ.Μιά βόλτα στην ακαδημίας και πανεπιστημίου να κάνω θα βρώ 500000 αγάμητες που θέλουν να γαμηθούν όπως και δήποτε...
ναι αλλα αμα τους πεις να παιρνουν λεφτα στα ισα για τα πηδηματα θα σου πουν 'τι με περασες, πουτανα ;'
πρεπει να τους λες οτι δεν θα τα παιρνουν αμεσως, αλλα εμμεσως.
καλα καλα.ε ναί μα εννοείται αυτό.Τα λεφτά θα τους τα μαζεύω εγώ και θα τους κάνω κάθε λίγο και λιγάκι δωράκια,θα τις βγάζω για φαγητό,ποτό κλπ...για να νιώσουν ότι κάτι κάνουν τελικά σε αυτήν την άδικη για τις ελλεεινίδες ζωή.
καλα καλα.
φάκιου !
φέρτα
φάκιου
Το ιδρυμα ξαναανοιξε τελικα υπο νεα διευθυνση!Περασα πριν απο λιγο κι εκδιδοταν η μπουρδελογυρολογος Ναταλι(Φ200,71,67 κλπ)γνωστη απο την κακια της συνηθεια να δαγκωνει τις ψωλες των ανυποψιαστων πελατων!Την κοπελα μου παρουσιασε η μονιμως μουτρωμενη νεαρη τσατσα του Παιωνιου 10 οποτε ισως να υπαρχει καποια συγγενεια μεταξυ των ιδρυματων αυτων(Παιωνιου 10,Θησεως 35,Κεφαλληνιας 75 κ Αχαρνων 106)
αυτη ειναι μια πολυ ψηλη μολδαβη καστανομαλλα με μικρο βυζακι και κωλαρα?γιατι την εψαχνα...Το ιδρυμα ξαναανοιξε τελικα υπο νεα διευθυνση!Περασα πριν απο λιγο κι εκδιδοταν η μπουρδελογυρολογος [glow=red,2,300]Ναταλι[/glow](Φ200,71,67 κλπ)γνωστη απο την κακια της συνηθεια να δαγκωνει τις ψωλες των ανυποψιαστων πελατων!Την κοπελα μου παρουσιασε η μονιμως μουτρωμενη νεαρη τσατσα του Παιωνιου 10 οποτε ισως να υπαρχει καποια συγγενεια μεταξυ των ιδρυματων αυτων(Παιωνιου 10,Θησεως 35,Κεφαλληνιας 75 κ Αχαρνων 106)
3 μηνες και κατι μερες λειτουργησε τελικα το ιδρυμα υπο τη νεα διευθυνση!Το ιδρυμα ξαναανοιξε τελικα υπο νεα διευθυνση!Περασα πριν απο λιγο κι εκδιδοταν η μπουρδελογυρολογος Ναταλι(Φ200,71,67 κλπ)γνωστη απο την κακια της συνηθεια να δαγκωνει τις ψωλες των ανυποψιαστων πελατων!Την κοπελα μου παρουσιασε η μονιμως μουτρωμενη νεαρη τσατσα του Παιωνιου 10 οποτε ισως να υπαρχει καποια συγγενεια μεταξυ των ιδρυματων αυτων(Παιωνιου 10,Θησεως 35,Κεφαλληνιας 75 κ Αχαρνων 106)
3 μηνες και κατι μερες λειτουργησε τελικα το ιδρυμα υπο τη νεα διευθυνση!
Δεν αντεξε και κατεβασε ρολλα για ακομη μια φορα!
Δυσκολοι καιροι και δεν λενε να το καταλαβουν καποιοι
Πολύ ακριβό ενοίκιο φιλέφίλε piatsa εσύ είσαι μάχημος ρεπόρτερ!!! το συγκεκριμένο στούντιο την περίοδο 2007-2008 ήταν απο τα δυνατά. έφερνε καλά κομμάτια ιζαμπέλα αν θυμάμαι καλά μία λίνα γερμανίδα με το πόδι το χιλιόμετρο και πολλές άλλες γκόμενες κυρίως απο το γερμανικό μέτωπο. πολύ καλά κομμάτια αλλά απο υπηρεσίες αφού τις είχα δοκιμάσει τις περισσότερες είχα καταλήξει σε στανταράκια. η μαγκιά του συγκεκριμένου στούντιο ήταν οτι δεν είχε κόσμο, και ήταν διακριτικό. σπάνιο να είναι μποτιλιαρισμένη η ιπποκράτους σε αυτό το ύψος άρα δεν καρφωνόσουν. αμα σε γνώριζε και η υπηρεσία επινες καφεδάκι στην κουζίνα και σε περιποιόταν καλύτερα η γκόμενα στο δωμάτιο.
μετά από ένα διάστημα το κόψα εξαιτίας μερικών πολωνικών αμέτοχων αρμάτων βλέπε βικτώρια, μάρτα. δεν λέω καλά μουνιά αλλά οι υπηρεσίες τους ήταν υπηρεσίες μπουρδέλου.
αυτές τις μαλακίες κάνουν κα ενώ ο χώρος για στούντιο ήταν γαμάτος μέσα, διακριτικό κάνουν μαλακίες......
Πολύ ακριβό ενοίκιο φιλέ
από γνωστό που νοίκιαζε μαγαζί στην περιοχή θα σου πω πως το πιο πιθανό είναι να πλήρωναν κοντά στα 2 με 3 χιλιάρικα άρα για βαλε τα κάτω να δεις εάν συμφέρει...δηλαδή ρε μαγκόνι πόσα πλήρωναν? έχεις άκρες και ξέρεις?
κοίτα οκ το νοίκι μπορεί να είανι ακριβό αν ξέρεις όμως οτι έχεις υψηλά πάγια έξοδα δεν κάνεις μαλακίες προσέχεις το εμπόρευμα για να έχεις απόσβεση....