- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.859
- Πόντοι
- 42.697
Ρωξάνα ξανθό μιλφ με ωραίο καλσόν
την Ρωξανα δεν ετυχε να την δω....χμμμμμμ!
Ρωξάνα ξανθό μιλφ με ωραίο καλσόν
δεν πειραζει...δεν πειραζει...ωωωπ, συγγνώμη δεν σας πρόσεξα
την Ρωξανα δεν ετυχε να την δω....χμμμμμμ!
Επίσκεψη προ ολίγου για διαλέυκανση της υποθέσεως
Τεμάχια 4,
Αλιόνα (η κοντή με τους βύζους που άναψε τα λαμπάκια του zero),
...Τι νούμερο είναι τα βυζιά, ρε?
θα τα τραβηξουμε μια φωτο ,αν μπορεσουμε,να τα δειξουμε........Τι νούμερο είναι τα βυζιά, ρε?
επισκεψη σημερα μετα απο ενα μηνα που περασα κ μου ειπαν μονο μασαζ λογο της ενημερωσης απο συναδελφο οτι μπριζολιασε....τζιφος περασμα 15.10 κ ξανα 15.40 δεν ανοιγαν,αργοτερα κατα της 18.15 ηταν μαλιστα κλειστη κ η κατω πορτα....
![]()
...εχει γουστο να εχεις τετοια φατσα...?
ξυπνα τον μπατσο που κρυβεις μεσα σου......λες? ποτε δεν ξερεις![]()
...εχει γουστο να εχεις τετοια φατσα...?
κριμα αν το κανουν αυτο,γιατι πολυ συντομα μου μυριζεται λουκετο....το πρωτο ειναι αλλωστε.....
Και εγω που περασα τα ιδια...
Μαλλον μελη και επισκεπτες ειχαν βαλει στοχο το ιδρυμα εχθες και τα "κουριτσια"φοβηθηκαν
ΕΜΥ 144
Η κάτω πόρτα όταν ανοίγει
η επάνω το κουνέλι πνίγει.
Ναιαιαιαιαιαι και Ντοριν και Ζανετ !!!!...στο συγκεκριμένο μαγαζί, όταν ήταν ακόμα στούντιο ξεπαρθένιασατην Ουγγαρέζα πορνοστάρ Καρολάιν το 2008
χθεs κατα τιs 8 to βραδυ που περνουσα απο την ιπποκρατουs, το ειδα ανοιχτο.Ναιαιαιαιαιαι και Ντοριν και Ζανετ !!!!
πολυ ομορφεs κοπελλεs. η ντοριν στο δωματιο ηταν πιο καλη. η αλλη βαριοταν.Ναιαιαιαιαιαι και Ντοριν και Ζανετ !!!!
jerry σε βλεπω ενημερωμενω κ για τα στουντιοκοριτσα.....πολυ ομορφεs κοπελλεs. η ντοριν στο δωματιο ηταν πιο καλη. η αλλη βαριοταν.
πιο παλια ναι.jerry σε βλεπω ενημερωμενω κ για τα στουντιοκοριτσα.....