νυχτοκαβαλαρης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 364
- Πόντοι
- 290
ελα να βρεθουμε από κοντα να δεις πως είμαιΑν θεωρείς την Ιόλη μουνάρα τότε φαντάσου πως είσαι εσύ ομορφάνδρα μου!!
ελα να βρεθουμε από κοντα να δεις πως είμαιΑν θεωρείς την Ιόλη μουνάρα τότε φαντάσου πως είσαι εσύ ομορφάνδρα μου!!
φιλε μου αγαπητε λες την μιση αληθεια..επειδη την τιμη την οριζει ο κατστηματαρχης δεν σημαινει οτι την βαζει οσο θελει..υπαρχει και ενα λογικο πλαφον..δηλαδη εσενα αν σου πωλαγανε ενα σαμπουαν 20 ευρω θα το αγοραζες??οχι μαλλον..υπαρχει ο ορισμος της αγορας και της ζητησης..κατσε να μην εχει μια κοπελα ζητηση να δεις πως θα πεσουν ολα κατακορυφα..και δε μιλαω για την ιολη δεν εχω βρεθει καν μαζι της...Σε οποιοδήποτε κατάστημα και αν πάτε, οι τιμές είναι πάνω στα προϊόντα (τις ορίζει η διεύθυνση του καταστήματος)
Αν σας αρέσει αγοράζετε, αν όχι δεν...
Κάπως έτσι λειτουργεί και με τον χώρο αυτό. Η κοπέλα ορίζει την τιμή και αν συμφωνείς, την πηδάς!
Απλά πράγματα...
Γιατί μαλώνετε?
Η Ιόλη όσον αφορά ομορφιά είναι υποκειμενικό θέμα!
Δεν είναι με τίποτα θεά, αλλά σε εμένα άρεσε σαν εμφάνιση!
Αλλά αυτό που μου προκάλεσε να θέλω να την ξαναδώ είναι η συμπεριφορά της:
Σου κάνει ντροπαλή, χαμηλών τόνων σαν παρθένα, αλλά είναι νυμφομανής και κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει.
Μακάρι όλες να είχαν την προθυμία τής!
Αυτό δεν το βρίσκεις έξω εύκολα!
Γιατί πάμε να πηδήξουμε!!! Όχι να μας σπάσουν τα αρχιδια!!!
Η γνώμη μου!
Η αλήθεια συνήθως είναι στη μέση. Γενικά μιλώντας η τιμή δεν πρέπει να είναι ούτε ψηλά ούτε χαμηλά ώστε να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι.φιλε μου αγαπητε λες την μιση αληθεια..επειδη την τιμη την οριζει ο κατστηματαρχης δεν σημαινει οτι την βαζει οσο θελει..υπαρχει και ενα λογικο πλαφον..δηλαδη εσενα αν σου πωλαγανε ενα σαμπουαν 20 ευρω θα το αγοραζες??οχι μαλλον..υπαρχει ο ορισμος της αγορας και της ζητησης..κατσε να μην εχει μια κοπελα ζητηση να δεις πως θα πεσουν ολα κατακορυφα..και δε μιλαω για την ιολη δεν εχω βρεθει καν μαζι της...
Τρόμαξα μικρέ!ελα να βρεθουμε από κοντα να δεις πως είμαι
φιλε μου αγαπητε λες την μιση αληθεια..επειδη την τιμη την οριζει ο κατστηματαρχης δεν σημαινει οτι την βαζει οσο θελει..υπαρχει και ενα λογικο πλαφον..δηλαδη εσενα αν σου πωλαγανε ενα σαμπουαν 20 ευρω θα το αγοραζες??οχι μαλλον..υπαρχει ο ορισμος της αγορας και της ζητησης..κατσε να μην εχει μια κοπελα ζητηση να δεις πως θα πεσουν ολα κατακορυφα..και δε μιλαω για την ιολη δεν εχω βρεθει καν μαζι της...
φιλτατε ελληνίδα ναι φοιτήτρια ίσως όχι ακόμα μάλλον στο μεταπτυχιακό πρέπει να είναι τώρα .αλλα από τις φωτό που έχω δει και σε αύρες που μου έχει στείλει φαίνεται τούμπανοΔεν έχετε καταλάβει ότι πληρώνετε το "Ελληνίδα παρθένα - φοιτήτρια";
συν 30ειδα στις κρητικες της Ιολης τιμη 120 +50 anal. ασχετα απο ραφια σαμπουαν και νομους προσφορας ζητησης ειναι πολλα
όχι και φοιτήτρια ακόμα ανάφερα παραπάνω μεταπτυχιακό προς το μάστερΑκομα φοιτητρια ειναι η Ιόλη?
ειδα στις κρητικες της Ιολης τιμη 120 +50 anal. ασχετα απο ραφια σαμπουαν και νομους προσφορας ζητησης ειναι πολλα
εδώ είναι ένας χώρος ανταλλαγής απόψεων ο καθένας απλά λέει την άποψη σύμφωνα από οποία πλευρά βλέπει το πράγμακαποτε,δεν θυμαμαι ακριβως ποτε,εχει ημερομηνια η κριτικη μου,ηταν στα 120€ φουλ εξτρα ολα.
τοτε την ειχα τιμησει,αλλα απο κει και περα δεν ξερω τι αλλαξε και πηρε την ανηφορα.
παντως γνωμη μου τα σημερινα λεφτα δεν τα αξιζει καν.
Δεν έχετε καταλάβει ότι πληρώνετε το "Ελληνίδα παρθένα - φοιτήτρια";
εδώ είναι ένας χώρος ανταλλαγής απόψεων ο καθένας απλά λέει την άποψη σύμφωνα από οποία πλευρά βλέπει το πράγμα