KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.769
- Πόντοι
- 6.166
Ντρούλη Ντρούλη Ντρούλη χοντρούληΒρε μωρά που με καταλάβατε
Ντρούλη Ντρούλη Ντρούλη χοντρούλη
Ντρούλη Ντρούλη Ντρούλη χοντρούλη
χοντρούλη μόνο εσένα αγαπώ
Ντρούλη Ντρούλη Ντρούλη χοντρούληΒρε μωρά που με καταλάβατε
Αρχίσαμε....Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο της Ιωάννας;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
οχι δεν μπορουμεΚαλησπέρα σε όλη την παρέα. Μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο της Ιωάννας;
Μπορεί η Ιωάννα…Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο της Ιωάννας;
Εκ των προτέρων ΟΧΙΚαλησπέρα σε όλη την παρέα. Μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο της Ιωάννας;
Πανέμορφα μάτια, ετών κάπου στα 37 λίγο σπασμένο πρόσωπο, στήθος χαλαρό αλλά φουλ καυλιάρα. Non stop σε όλα. Προσωπικά μου αρεσεΕγω δεν θα ρωτησω το τηλεφωνο της Ιωαννας μιας και το εχω, αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν ειναι ομορφη. Για βοηθηστε παλικαρια
...οχι.Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο της Ιωάννας;
Εγω δεν θα ρωτησω το τηλεφωνο της Ιωαννας μιας και το εχω, αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν ειναι ομορφη. Για βοηθηστε παλικαρια
Ορίστε φίλε μουΜπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο σου;
Χαχα θεός δεν υπάρχειςεγώ που το έχω και δεν το χρησιμοποιώ τι να πω?
Τ ι να πας να κανεις μωρη βρωμιαρα Λουλα ρουφιανοπισωγλεντρα, αφου η κοπελα δεν γλυφει κωλους ουτε στραποναρει!εγώ που το έχω και δεν το χρησιμοποιώ τι να πω?
Ακόμα εδώ?Τ ι να πας να κανεις μωρη βρωμιαρα Λουλα ρουφιανοπισωγλεντρα, αφου η κοπελα δεν γλυφει κωλους ουτε στραποναρει!