George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.535
- Πόντοι
- 5.646
Καινούργιο αυτό;Νεα κατηγορια. Mail girl. Pm girl. Κατι τετοιο τελος παντων.
Καινούργιο αυτό;Νεα κατηγορια. Mail girl. Pm girl. Κατι τετοιο τελος παντων.
δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτύλα και μαλακία από το να παρακαλάς για τηλέφωνο.Νεα κατηγορια. Mail girl. Pm girl. Κατι τετοιο τελος παντων.
Για αυτο το call μπαινει πριν το girlδεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτύλα και μαλακία από το να παρακαλάς για τηλέφωνο.
μετά οι ίδιοι (που στελνουν 50 πμ και 100 μνμ εδώ μέσα) βγαίνουν σε άλλα νήματα και βρίζουν τις γυναίκες ότι θέλουν παρακάλια...την ίδια στιγμή που οι ίδιοι παρακαλάνε να δώσουν λεφτά σε βίζιτα....
ΗΜΑΡΤΟΝ
ούτε θα πρέπει να ονομάζεται κολ γκιρλ η οποιαδήποτε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ.
αναφέρομαι σε πάρα πολλές εδώ μέσα...
ακριβώς.Για αυτο το call μπαινει πριν το girl
Το ονομα ναι. Η πρακτικη οχι.Καινούργιο αυτό;
Ιωάννα καλημέρα, μπορώ να έχω το τλφν σουΚαλημέρα Αγόρια
Οποιος μου έχει στείλει μήνυμα εδώ στο προφίλ μου παλαιότερα παρακαλώ πολύ να μου στείλει πάλι για να το δω γιατί το σκ θα κάτσω να απαντήσω σε όλους σας
Καλή σου μέρα,Καλησπέρα σε όλους ειμαι η Ιωάννα 34 ετών Ελληνιδα και μου αρέσει το σεξ αυτό το οποίο θα διαπιστώσει αμεσως οποίος με δει από κοντα.
Δεν έχω ενδοιασμούς ούτε και απωθημένα. Είμαι εδώ για να περάσουμε όλοι ομορφα και να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις μαζί... Όσο πιο εντονες τοσο το καλύτερο ?
Δεν ξέρω αν ειμαι στο σωστό νήμα έψαχνα το callgirls στην Αθήνα
οταν θελησεις να απαντησεις,ξερεις που θα με βρεις.Ντόρος να γίνετε,εγώ απλά λέω αυτά που βλέπω,μια χαρά είναι η κοπέλα,κάτι θα ξέρεις περισσότερο για να επιμενεις
Μίλησες με τον εκπρόσωπο τύπου ...κάτι θα γίνει!!!!!οταν θελησεις να απαντησεις,ξερεις που θα με βρεις.
μεχρι τοτε οπως ακριβως το ειπες.
ντορος να γινεται και κλωνοπανηγυρι.
Υπάρχη κλωνοπανηγυρι;οταν θελησεις να απαντησεις,ξερεις που θα με βρεις.
μεχρι τοτε οπως ακριβως το ειπες.
ντορος να γινεται και κλωνοπανηγυρι.
Υπάρχει πάντως, μετα σπό ψάξιμο, ο γκρούβαλος...
Που είναι η Ιωάννα να βάλει μία τάξη εδώ μέσα...Αυτο το νημα γινεται σαν τα καραβια φαντασμα που βολοδερνουν χωρις πληρωμα και προορισμο στους ωκεανους για χρονια
H Ιωαννα ηταν πολυ καλη στο οθωμανικο και την πηραν στην ΤουρκιαΠου είναι η Ιωάννα να βάλει μία τάξη εδώ μέσα...