Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.403
- Πόντοι
- 456
Ιωάννα η πιο εθιστική καύλα απ' όλες.. όσοι έχουν πάρει γνωρίζουν..βασίλισσα της ηδονής σου γαμάει το μυαλό εύκολα κ θες κ άλλο ξανά κ ξανά
Μη σου τρεχουν τα σαλια γιατι θα μπλεξουν με τα υγρα της ΙωανναςΙωάννα η πιο εθιστική καύλα απ' όλες.. όσοι έχουν πάρει γνωρίζουν..βασίλισσα της ηδονής σου γαμάει το μυαλό εύκολα κ θες κ άλλο ξανά κ ξανά
Χωρίς;;;;;;;;;;Ιωάννα η πιο εθιστική καύλα απ' όλες.. όσοι έχουν πάρει γνωρίζουν..βασίλισσα της ηδονής σου γαμάει το μυαλό εύκολα κ θες κ άλλο ξανά κ ξανά
Κ πίστεψε με είναι λίγεςκαλησπερα ιωαννα περιμενω μυνημα για να βρεθουμε εχω στειλει 4 με 6 φορεσ μυνημα
μόνο?καλησπερα ιωαννα περιμενω μυνημα για να βρεθουμε εχω στειλει 4 με 6 φορεσ μυνημα
Άμα μπορείς στείλε και σε εμένα το τηλέφωνο,σε ευχαριστώΑπαντάει απλά από τα πολλά υγρά γλιστράει το κινητό
Γι αυτό εγω τη γαμαω απ το μουνι , κρατάω ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣH Ιωαννα ηταν πολυ καλη στο οθωμανικο και την πηραν στην Τουρκια
χασαμε τους κλωνους χασαμε και τα trolls ρε γμτο,μαλλον θ ειναι διακοπες μετα των συζυγων και θα αδυνατουνΡε σεις πως πάτωσε αυτό το νήμα έτσι ? Που είναι το αφεντικό ? Που είναι οι
"Ιασο Κόκλα θα μου δώσεις τηλ ?"
Εντάξει, ΙωανναΚάτι έχει αυτό το κορίτσι το μαγικό....μέλι μάλλον...
Ιωάννα θα μου δώσεις το τηλ σου ??Κάτι έχει αυτό το κορίτσι το μαγικό....μέλι μάλλον...
Βρε μωρά που με καταλάβατεΙωάννα θα μου δώσεις το τηλ σου ??