aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.135
- Πόντοι
- 11.956
Λοιπόν ξεκιναμε...τώρα 14 άτομα βλέπουν το νήμα ...πόσοι έχουν το τηλέφωνο της...ο χοντρούλης που είναι
Με την Ιωαννα μαν, με την ΙωανναΛοιπόν ξεκιναμε...τώρα 14 άτομα βλέπουν το νήμα ...πόσοι έχουν το τηλέφωνο της...ο χοντρούλης που είναι
Τι κάνει σηκώνει το τηλέφωνο...Με την Ιωαννα μαν, με την Ιωαννα
Φτιαχνει τα υδραυλικα ρε!!!Τι κάνει σηκώνει το τηλέφωνο...
εγω απ το χοντρουληΥδραυλικός είναι τελικά ....αααα για αυτό έχει τόσα λεφτά για τα κορίτσια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
30 άτομα τώρα χαχα χαχα...περιμένω μύνημα προσωπικό από Ιωάννα για έκπτωση
Δεν τον έχω στολίσει ποτέ με επίθετα ....αυτός με βαφτίζει με διάφοραεγω απ το χοντρουλη
Για μπινελικια,που τον κοροιδευεις
Δηλαδή είναι καλή ?καντε λιγακι υπομονη....μου ειπε οτι θα φροντισει να ικανοποιησει τους παντες....απλα λιγακι υπομονη......αλλη μια ακρως ικανοποιητικη συναντηση......σιγα σιγα βαδιζουμε προς την τελειοτητα.....
Ταχπινηδες !!! χαχα μουροχαβλοι και ψευτοαριστοκρατες !!Ναι αλλα οι νότιοι ήταν ανέκαθεν πιο τσαχπινηδες!
Έλα νοτια να σε κερασω τσιπουρα μετά την Ιωάννα!
Ενώ οι ΒΠ φλωρουμπες τελειωμένες!Ταχπινηδες !!! χαχα μουροχαβλοι και ψευτοαριστοκρατες !!
Μπορείς να μου το στείλεις;;Έχω το ίδιο τηλέφωνο, κάνω ραντεβού κανονικά!
Όποιος μου έστειλε μήνυμα για τον αριθμό μου και έχει περάσει πάνω από 1 μήνας παρακαλώ να μου κάνει μια ευγενική υπενθύμιση με νέο πμ.
Εδω μιλαμε για τους νικητες !!! και οπως λενε ο πρωτος ειναι πρωτος ο δευτερος ΕΙΝΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!Ενώ οι ΒΠ φλωρουμπες τελειωμένες!
Νικητές σε τι?Εδω μιλαμε για τους νικητες !!! και οπως λενε ο πρωτος ειναι πρωτος ο δευτερος ΕΙΝΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!
Ακριβος !! οσο για τους αλλους Β η Ν , ανθρωποι και ανθρωπακια .Νικητές σε τι?
Α,στον εμφύλιο των ΗΠΑ ,οκ
Καλο μηνα και καλο βραδυ .!!!!!!!!!Ακριβος !! οσο για τους αλλους Β η Ν , ανθρωποι και ανθρωπακια .