Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.401
- Πόντοι
- 456
Εχει και κριτικές..και ναι είναι υπέρτατη καβλα ορμαΤελικά είναι καλή η Ιωάννα....θα μας πει κανά μύστης πελάτης
Εχει και κριτικές..και ναι είναι υπέρτατη καβλα ορμαΤελικά είναι καλή η Ιωάννα....θα μας πει κανά μύστης πελάτης
Το καλη ειναι πολυ λιγο , ακομα και για τους πιο συντηρητικους , προσοχη στους εχοντες προβληματα αντοχης !!!!Τελικά είναι καλή η Ιωάννα....θα μας πει κανά μύστης πελάτης
Μου θύμισες κάτι. Πιτσιρικάς, είχα πάρει μια κοπέλα για όλο το βράδυ. Την γάμησα 3-4 φορές, όχι με ιδιαίτερη ένταση και κάποια στιγμή μου είπε "τι θα γίνει ρε φιλε, θα με πηδάς όλο το βράδυ;"Το καλη ειναι πολυ λιγο , ακομα και για τους πιο συντηρητικους , προσοχη στους εχοντες προβληματα αντοχης !!!!
Καλησπέρα σε όλους ειμαι η Ιωάννα 34 ετών Ελληνιδα και μου αρέσει το σεξ αυτό το οποίο θα διαπιστώσει αμεσως οποίος με δει από κοντα.
Δεν έχω ενδοιασμούς ούτε και απωθημένα. Είμαι εδώ για να περάσουμε όλοι ομορφα και να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις μαζί... Όσο πιο εντονες τοσο το καλύτερο ?
Δεν ξέρω αν ειμαι στο σωστό νήμα έψαχνα το callgirls στην Αθήνα
Καλησπερα Ιωάννα! Θα ήθελα πολύ να σε συναντήσω. Μπορείς να μου στείλεις το τηλ σε pm;Καλησπέρα σε όλους ειμαι η Ιωάννα 34 ετών Ελληνιδα και μου αρέσει το σεξ αυτό το οποίο θα διαπιστώσει αμεσως οποίος με δει από κοντα.
Δεν έχω ενδοιασμούς ούτε και απωθημένα. Είμαι εδώ για να περάσουμε όλοι ομορφα και να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις μαζί... Όσο πιο εντονες τοσο το καλύτερο ?
Δεν ξέρω αν ειμαι στο σωστό νήμα έψαχνα το callgirls στην Αθήνα
Σύμβουλος τής Ιωάννας νά υποθέσω;Η Ιωάννα είναι περίπτωση μάγκες,θέλει κ αυτοί να περνά καλά κ ξέρει να απολαμβάνει το ραντεβού.
Το τλ καλά κάνει κ δεν το βάζει δημόσια,κάνει λίγα ραντεβού, θέμα ποιότητας,δεν είναι η μόνη άλλωστε που το κάνει
Όσοι θέλουν πραγματικά θα τη γνωρίσουν κ εγώ έτσι απλά έστειλα προσωπικό μνμ κ απάντησε
Ιωάννα το πας καλά έτσι συνέχισε να δινεις το καλύτερο σου παντα
Τέλος, να σεβόμαστε τα εργαζόμενα κορίτσια ένας καλός λόγος δεν έβλαψε ποτέ..
ΕθελοντήςΣύμβουλος τής Ιωάννας νά υποθέσω;
Και γιατί δεν πας και στις φωτιές τώρα το καλοκαίρι... χρειάζονται εθελοντέςΕθελοντής
Στεναχωριέσαι η χαίρεσαι που την πηδάνε και άλλοι εκτός από εσένα...?Εθελοντής
......Εθελοντής
ΤεστΣτεναχωριέσαι η χαίρεσαι που την πηδάνε και άλλοι εκτός από εσένα...?
Δεν ξέρω ρε παίχτη...Τεστ
1-2
1-2
Αυτός ο πάτος που είδα παραπάνω είναι της Ιωάννας;;;
Δε γίνεται ρε τύπε, δε γίνεται να γίνονται τέτοια πράγματα εδώ μέσαΔεν ξέρω ρε παίχτη...
Εδώ μέσα είναι η χαρά του κλώνου...
Τι είναι αλήθεια τι ψέμα θα σε γελάσω...
Όλα αυτά σ αυτό το (Μ)...νήμα...
Τέτοια κορίτσια χωρίς ντροπής κ ταμπού δεν είναι μόνο για έναν,όταν αποσυρθούν το συζητάμε το πραγμαΣτεναχωριέσαι η χαίρεσαι που την πηδάνε και άλλοι εκτός από εσένα...?
Ρώτα την Ιωάννα, στα 100 άτομα τι κερδάμε;Όλα αυτά σ αυτό το (Μ)...νήμα...
Α οκ άρα καλά πάει η μπίζνα....Τέτοια κορίτσια χωρίς ντροπής κ ταμπού δεν είναι μόνο για έναν,όταν αποσυρθούν το συζητάμε το πραγμα
Είναι χαρά μου φίλε μου...Α οκ άρα καλά πάει η μπίζνα....