anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
Βασικός σχολιαστής του νήματος, λαμβάνει, σήματά σου δυνατά-καθαρά.
Βασικός σχολιαστής του νήματος, λαμβάνει, σήματά σου δυνατά-καθαρά.
Κάτι δέν πάει καλά...Εγώ μπήκα λίγο στο νήμα παραλία μάτι...με φωτογραφίες από στριγκ και κωλάρες και μόνο 25 άτομα ...και εδώ χωρίς φωτογραφίες στα 65
Ρώτα την Ιωάννα, στα 100 άτομα τι κερδάμε;
Συνγνωμη ρε φιλε, το ΚΕΡΔΑΜΕ !!! ειναι καινουργιο ρημα !!! ?????????Ρώτα την Ιωάννα, στα 100 άτομα τι κερδάμε;
Θύμησέ μου λίγο την ηλικία σου τύπεΣυνγνωμη ρε φιλε, το ΚΕΡΔΑΜΕ !!! ειναι καινουργιο ρημα !!! ?????????
Τι σχεση εχει η ηλικια μου με την ορθογραφια και την γραμματικη , αν μου πεις θα σου την πω .δεν εχω προβλημα !!!!!!Θύμησέ μου λίγο την ηλικία σου τύπε
Τύπε, είναι ένα λογοπαίγνιο της λέξης κερδίζουμε που παλιότερα ακουγόταν πολύ, δεν είναι ανορθογραφίαΤι σχεση εχει η ηλικια μου με την ορθογραφια και την γραμματικη , αν μου πεις θα σου την πω .δεν εχω προβλημα !!!!!!
Καλα με επεισες!!!! χαχαχαΤύπε, είναι ένα λογοπαίγνιο της λέξης κερδίζουμε που παλιότερα ακουγόταν πολύ, δεν είναι ανορθογραφία
Αν κάνεις ένα απλό γκουγκλάρισμα μπορεί να σε βοηθήσει.Καλα με επεισες!!!! χαχαχα
Μην προσπαθεις να τα μπαλωσεις γιατι το κανεις χειροτερα , περαστικα σου . δεν ειναι κακο να μαθαίνει !!!!Αν κάνεις ένα απλό γκουγκλάρισμα μπορεί να σε βοηθήσει.
Αν έλεγες απλά από την αρχή οτι είσαι μικρός θα είχες ελαφρυντκά.Μην προσπαθεις να τα μπαλωσεις γιατι το κανεις χειροτερα , περαστικα σου . δεν ειναι κακο να μαθαίνει !!!!
Δεν ειμαι ουτε μικρος ουτε μεγαλος , αλλα ξερω πολυ καλη γραμματικη - συνταξη - ορθογραφια , ειμαι λιγοτερο αγραμματος οπως φαινετε απο σενα , γεια χαρα .Αν έλεγες απλά από την αρχή οτι είσαι μικρός θα είχες ελαφρυντκά.
Εντάξει τύπε, κλείσε να πάρω μια γραμμή ακόμα.Δεν ειμαι ουτε μικρος ουτε μεγαλος , αλλα ξερω πολυ καλη γραμματικη - συνταξη - ορθογραφια , ειμαι λιγοτερο αγραμματος οπως φαινετε απο σενα , γεια χαρα .
Δεν ειμαι ουτε μικρος ουτε μεγαλος , αλλα ξερω πολυ καλη γραμματικη - συνταξη - ορθογραφια , ειμαι λιγοτερο αγραμματος οπως φαινετε απο σενα , γεια χαρα .
Αλλος ενας αγραμματος και κακοποιητης της Ελληνικης γλωσσας .ευχαριστω !!!!
«Κερδάμε»
Το «δόγμα Σπάθα» πρωτοδιατυπώθηκε, πριν από καιρό, στα «χρόνια της παράγκας» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ενας διαιτητής, ο Σπάθας, σε μια τηλεφωνική συνομιλία με τον Θωμά Μητρόπουλο μας είχε χαρίσει άφθονο γέλιο με το ανεπανάληπτο «κερδάμε»: «Θωμά, ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάμε και όλοι...www.protothema.gr
παππου σε πουτανοφορουμ εισαι ...Αλλος ενας αγραμματος και κακοποιητης της Ελληνικης γλωσσας .ευχαριστω !!!!
Εντάξει τύπε, εσύ κερδάς.Αλλος ενας αγραμματος και κακοποιητης της Ελληνικης γλωσσας .ευχαριστω !!!!
Δηλαδη ρε φιλε πρεπει να εισαι παππους για να ξερεις γραμματικη , ειμαι 43 και δικηγορος, εσυ ποσο τουβλο εισαι και εμεινες αγραμματος ??? βρες στο λεξικο το ρημα ΚΕΡΔΑΜΕ και ξανα ελα .παππου σε πουτανοφορουμ εισαι ...
πες για καμια πουτανα που γαμησες στα νιατα σου και ασε την γαμοορθογραφια να παει στο διαολο ...