aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.738
- Πόντοι
- 11.956
Μπήκαν και τα βαριά χαρτιά του σάιτ στο νήμα ....θα έβλεπε συνεχώς στα νέα μύνημα το νήμα και είπε ας μπω και εγώ ....χαχαχα
Μην είσαι καχύποπτος...Μπήκαν και τα βαριά χαρτιά του σάιτ στο νήμα ....θα έβλεπε συνεχώς στα νέα μύνημα το νήμα και είπε ας μπω και εγώ ....χαχαχα
Το χοντρούλης έχει να κάνει με το πάχος του πουλιού του,όχι με τον σωματοτυπο του!Για χοντρουυλης εισαι βρωμοστομος τυπε
Αν και δεν μας αφορά που είναι χοντρός αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα αυτό που λες είναι έγκυρο...?Το χοντρούλης έχει να κάνει με το πάχος του πουλιού του,όχι με τον σωματοτυπο του!
Που να ξέρω, υποθέσεις κάνω!Αν και δεν μας αφορά που είναι χοντρός αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα αυτό που λες είναι έγκυρο...?
Κάτσε μπας και μου δώσει κάποια πληροφορία ο παίχτης ...Που να ξέρω, υποθέσεις κάνω!
Πχ ο παππούς μου που τον είχε μακρυ είχε παρατσουκλι " μισχος"
Να στο στείλω σε pm?Κάτσε μπας και μου δώσει κάποια πληροφορία ο παίχτης ...
Καίγομαι για απόψε και δεν βρίσκω κάτι διαθέσιμο....
Έχεις πρόσβαση να πεις καμία καλή κουβέντα στην κοπέλα για πάρτη μου...?Να στο στείλω σε pm?
Δυστυχώς όχι, χαχαχαχαχαΈχεις πρόσβαση να πεις καμία καλή κουβέντα στην κοπέλα για πάρτη μου...?
Κρίμα...Δυστυχώς όχι, χαχαχαχαχα
Σε φωτογραφία ή από κοντά;Την βλέπω πολύ συχνά οπότε άσκοπο να απαντήσει
Πολλές ερωτήσεις χωρίς νόημα.Η απάντηση έχει δοθεί πιο πάνω ψάξε λιγοΣε φωτογραφία ή από κοντά;
Δύο ερωτήσεις έκανα, είναι πολλές οι δύο;Πολλές ερωτήσεις χωρίς νόημα.Η απάντηση έχει δοθεί πιο πάνω ψάξε λιγο
Από κοντάΣε φωτογραφία ή από κοντά;
Μην πειράζεις τόν κόσμο εσύΣε φωτογραφία ή από κοντά;