aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.491
- Πόντοι
- 11.956
Ότι διαβάζω σχολιάζω ....ούτε είπα εάν είναι ωραία εάν κάνει καλό σεξ κτλ....δεν ξέρω δεν έχω πάει.....αλλά σχολιάζω εδώ ....αυτή είναι η διαφορά η δικιά μου ....
πως να πας ρεεεεεεεεεεεε?Ότι διαβάζω σχολιάζω ....ούτε είπα εάν είναι ωραία εάν κάνει καλό σεξ κτλ....δεν ξέρω δεν έχω πάει.....αλλά σχολιάζω εδώ ....αυτή είναι η διαφορά η δικιά μου ....
Και όμως το έχωπως να πας ρεεεεεεεεεεεε?
εχεις τηλεφωνο ?
Κι εγω μανΚαι όμως το έχω
Παίξε το πουλάκι σου καημένε...Ιωαννα....το σκέφτηκες πολύ αυτό το όνομα στο κλώνο
Για χοντρουυλης εισαι βρωμοστομος τυπεΠαίξε το πουλάκι σου καημένε...
Σου κάνει έκπτωση?Παίξε το πουλάκι σου καημένε...
Την πλάκα μας κάνουμε φίλε δεν το κατάλαβες ....είπα εγώ ποτέ εάν είναι ωραία η χάλια ....εάν είναι καλή στο σεξ η όχι ..... ποτέ....Φίλε έχει σοβαρό πρόβλημα ψάξτω λιγο
Και χοντρουλης και ανορθογραφος......μμμμμμΦίλε έχει σοβαρό πρόβλημα ψάξτω λιγο
ΧοντρουληςΣε όλα τα νήματα μπαίνεις κ γράφεις μαλακίες άιντε νούμερο...
Όπως τα εσύ ένα χρόνο εδώ τι μυνήματα έχεις ....δεν πόσο χρόνο έχω εδώ και δες μυνήματα .... είμαι ευέλικτος μπαίνω σε πολλά νήματαΣε όλα τα νήματα μπαίνεις κ γράφεις μαλακίες άιντε νούμερο...
Τυπε μηπως εχεις πολλες οθονες?Όπως τα εσύ ένα χρόνο εδώ τι μυνήματα έχεις ....δεν πόσο χρόνο έχω εδώ και δες μυνήματα .... είμαι ευέλικτος μπαίνω σε πολλά νήματα
Ναι και ποσταρο στις φωτογραφίες.... ξέρετε ποια ...Τυπε μηπως εχεις πολλες οθονες?
Ευαγγελατε εσυ?
Ξεροχυνω με Τατι τυπεΝαι και ποσταρο στις φωτογραφίες.... ξέρετε ποια ...
Όταν μπήκαμε στο νήμα είχε 30 άτομα τώρα 55....θέλουμε έκπτωσηΤυπε μηπως εχεις πολλες οθονες?
Ευαγγελατε εσυ?
Παίχτη καλή η Ιωάννα την προτείνεις...?Άλλο ένα καλό ραντεβού σήμερα..για να μπει καλά η εβδομάδα... το κορίτσι οταν θέλω ραντεβού είναι πάντα εκεί σταθερη αξια
και που ν αρχισω και τα στιχακια τυπεΌταν μπήκαμε στο νήμα είχε 30 άτομα τώρα 55....θέλουμε έκπτωση