Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Άρες μάρες κουκουνάρεςΠάμε πάλι. Μου παραθέτεις ένα μήνυμά μου στο οποίο λέω σε ποια σελίδα είναι το τηλέφωνο και το παίζεις έξυπνος. Ακριβώς από κάτω σου ζητάνε τηλέφωνο. Δεν το είδαν λες; Τόσες φορές αναφέρθηκε που βρίσκεται.
Ποιος θα κάτσει ρε μπαγλαμα να διαβάσει 75 σελίδες; Ξέρω, καθυστερημενοι υπάρχουν πολλοί, τι ηλιθιες ερωτήσεις κάνω...
Τι πιο απλό απ το να αναγράφει η κοπέλα το τηλέφωνο στην υπογραφή, ή στο προφίλ;
Λογικό λοιπόν κάποιος να στέλνει πμ, η κοπέλα να έχει λάβει 1000 πμ, και μετά να πέφτει σπαμ στο forum, κοπελιά, διάβασε το μήνυμα που σου έστειλα...στείλε μκυ το τηλέφωνό σου...
Και σταμάτα να παίζεις με τη νοημοσύνη του κόσμου. Το κάνεις εσύ και πολλά μπαστάρδια εκεί έξω.
Δεν μπαίνει ο κόσμος να λύσει εξισώσεις. Υπάρχουν ξέρεις όλες οι κατηγορίες ανθρώπων, από αυτόν που θα καεί σε ένα φόρουμ όλη μέρα (ή ένα καφενείο, ή ένα σύνδεσμο) και αυτόν που θα είναι περαστικός. Επειδή εζω περάσει απ όλα τα στάδια, και στα φόρουμ και στο γηπεδικό, ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ.
Ένα τηλέφωνο ζητάει ο κόσμος, ή το δίνεις ή δεν το δίνεις, δεν πουλάς ειρωνεία, γιατί ειρωνεία και μπινελίκια θα λάβεις.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός αυτή τη φορά.
Α, και το τηλέφωνο το έχω, έχω περάσει πολύ καλά με την κορασίδα.