professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.972
- Πόντοι
- 11.096
Ερωτεύτηκε το κορίτσι !!!!!
Ερωτεύτηκε το κορίτσι !!!!!
αριστα με τονο.
ποσο στοιχημα πας οτι στο επομενο ποστ θα ζητανε παλι τηλεφωνο?
και μιλαμε μονο τυφλος δεν το εβλεπε κι αυτοι ακομα ζητανε
Στείλε Ιωάννα το νούμερο!
Για να κάτσει κάποιος να διαβάσει 71 σελίδες, ΜΗΠΩΣ και υπάρχει κάπου εκει μέσα ένα τηλέφωνο...μάλλον πρέπει να έχει πολύ χρόνο για χάσιμο...Ξέρεις πόσες πουτάνες έχει η Αθήνα ήδη και πόσες βγαίνουν τώρα που διαβάζεις το μήνυμα; Εσύ κόλλησες σε μια συγκεκριμένη που έφτιαξες και λογαριασμό για το τηλέφωνό της. Μην με ρωτήσεις να σου κάνω προτάσεις. Γεμάτο πουτάνες και πουτανογραφεία είναι το σάητ βρες σε ποια θες να τον βάλεις και κάνε τα κουμάντα σου.
Όσο για το τηλέφωνο της Ιωάννας, το έχει βάλει ο petergsp νούμερο, νούμερο σε διάφορα πόστ και εγώ στην σελίδα 46 ολόκληρο. Αν δεν το δεις, σταμάτα το άθλημα γιατί ούτε την τρύπα θα είσαι ικανός να δεις για να γαμήσεις.
Αδερφέ αν μπορείς να μου στείλεις κι εμένα το νούμερο; Σε ευχαριστώ.Καλησπέρα όποιος θέλει το νούμερο της Ιωάννας ας μου στείλει πμ
Δες το viber σου ...
Για δες τους από κάτω σου τώρα και έλα να μου ξανά πεις πόσο χρόνο χρειαζότανε να δούνε το μήνυμα που μου έκανες παράθεση να μου το παίξεις έξυπνος. Κοίτα και τον ακριβώς από πάνω σου.Για να κάτσει κάποιος να διαβάσει 71 σελίδες, ΜΗΠΩΣ και υπάρχει κάπου εκει μέσα ένα τηλέφωνο...μάλλον πρέπει να έχει πολύ χρόνο για χάσιμο...
Πωωωω ολο φασαρια εισαι μωρ αδελφακι μου ...Για δες τους από κάτω σου τώρα και έλα να μου ξανά πεις πόσο χρόνο χρειαζότανε να δούνε το μήνυμα που μου έκανες παράθεση να μου το παίξεις έξυπνος. Κοίτα και τον ακριβώς από πάνω σου.
Τραβάς κανένα ζόρι ρε ραμολιμέντο;Πωωωω ολο φασαρια εισαι μωρ αδελφακι μου ...
Ναι ρε μυξιαρικο ..τραβαω , κανεις φασαρια και με ξυπνησες ....Τραβάς κανένα ζόρι ρε ραμολιμέντο;
Και τι, σου έκοψα το όνειρο;Ναι ρε μυξιαρικο ..τραβαω , κανεις φασαρια και με ξυπνησες ....
Τι να κανουμε ..εμεις οι ακακοι και ακινδυνοι και μικροτσουτσουνοι , μονο στο ονειρο μας βλεπουμε σεξουαλικες πραξεις .....δεν ειμαστε σαν εσας....Και τι, σου έκοψα το όνειρο;
Για δες τους από κάτω σου τώρα και έλα να μου ξανά πεις πόσο χρόνο χρειαζότανε να δούνε το μήνυμα που μου έκανες παράθεση να μου το παίξεις έξυπνος. Κοίτα και τον ακριβώς από πάνω σου.
Δεν μου βγάζει επιλογή για pm! Δεν ξέρω γιατί.. έκανα προφίλ για να πάρω το τηλ σου! Αν θες στείλε μουΤο τηλέφωνο μου το δίνω εγώ όπου θέλω
Και δεν έχω αλλάξει τηλέφωνο
Πάμε πάλι. Μου παραθέτεις ένα μήνυμά μου στο οποίο λέω σε ποια σελίδα είναι το τηλέφωνο και το παίζεις έξυπνος. Ακριβώς από κάτω σου ζητάνε τηλέφωνο. Δεν το είδαν λες; Τόσες φορές αναφέρθηκε που βρίσκεται.Καλά καλαμποκια...
Αυρη τη δουλειά θα κάνουμε, να διαβάζουμε 200 σελίδες...
μια σελιδα αν διαβασεις φτανει.Καλά καλαμποκια...
Αυρη τη δουλειά θα κάνουμε, να διαβάζουμε 200 σελίδες...
Ποιον ? Τους κλώνους?Ερωτεύτηκε το κορίτσι !!!!!
Σε ποια σελίδα είναι το τηλέφωνο?μια σελιδα αν διαβασεις φτανει.
τωρα αν δεν σου κοβει το νιονιο ή δεν κοβει και στους αλλους αυτο ειναι αλλη ιστορια.
ΥΓ μη ρωτησεις ποια σελιδα. αυτο θα δειχνει οτι οντως δεν σου κοβει.
Παιδιά είναι καί αυτά άστα νά παίξουν....Ποιον ? Τους κλώνους?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε ποια σελίδα είναι το τηλέφωνο?