f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.614
- Πόντοι
- 4.060
Ακόμα ζητάνε chris..Ακομα θυμαμαι την 65χρονη γρια Ελενη,που μας ειχαν πρηξει το καυλι 10 σελιδες παρακαλια για το τηλ της. Για τη γρια φιλε!
Ακόμα ζητάνε chris..Ακομα θυμαμαι την 65χρονη γρια Ελενη,που μας ειχαν πρηξει το καυλι 10 σελιδες παρακαλια για το τηλ της. Για τη γρια φιλε!
Απίστευτος κωλος. Τρίτη έρχομαι Αθήνα, Ιωάννα. Νομίζω επιβάλλεται μια δοκιμή. Θα σε καλέσω μωρό μουΆλλο ένα επιτυχημένο ραντεβού
Απίστευτος κωλος. Τρίτη έρχομαι Αθήνα, Ιωάννα. Νομίζω επιβάλλεται μια δοκιμή. Θα σε καλέσω μωρό
Το θέμα είναι....θα απαντήσει...χαχαχαΑπίστευτος κωλος. Τρίτη έρχομαι Αθήνα, Ιωάννα. Νομίζω επιβάλλεται μια δοκιμή. Θα σε καλέσω μωρό μου
Μου θύμησες τα μηχανάκια (παπάκια) είχαν αργό κ γρήγορο...Το κορίτσι είναι ικανό να σου κάνει τη χειρότερη και την καλύτερη πιπα του κόσμου...
Βρε θα μου την ξεριζωνες...καλά όταν το κατάλαβες έκανες μια πίπα για σεμινάριο...
Τη πιάνει αμόκ και προσπαθεί να τη καταπιεί ολόκληρη, για αυτό πρέπει να της βάζεις φρένοΤο κορίτσι είναι ικανό να σου κάνει τη χειρότερη και την καλύτερη πιπα του κόσμου...
Βρε θα μου την ξεριζωνες...καλά όταν το κατάλαβες έκανες μια πίπα για σεμινάριο...
Φρένο γιατί; Καλούτσικο ακούγεται οτι πάει να τη καταπιεί..βρίσκει δόντι;Τη πιάνει αμόκ και προσπαθεί να τη καταπιεί ολόκληρη, για αυτό πρέπει να της
Για να στείλει κάποιος μνμ πρέπει να έχει συμπληρώσει 10 ποστ. Οι περισσότεροι απ' αυτούς που ζητάνε το τηλ. της Ιωάννας, αλλά και κάθε κοπέλας - new entry με καλές κριτικές - φωτό, είναι κατά κανόνα νέα μέλη ή με μηδενική συμμετοχή, που δεν έχουν συμπληρώσει και δεν έχουν την υπομονή να συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό ποστ, γιαυτό γίνεται συνήθως αυτός ο χαμός. Μέχρις ότου ξεχαστεί κάπως η κοπέλα και πάνε στην επόμενη κ.ό.κ.Θα πρέπει να μπαίνει auto ban σε όποιον ζητάει σε θρεντ τηλ και όχι σε pm πραγματικά θυμίζει κάτι πυροβολημένους που όταν λέει μια πόρτα ώθησε αυτοί την τραβάνε και ας έχουν πάει στο ίδιο ΙΚΑ 15 χιλιάδες φορές.
Κάβλα απίστευτη η ΙωάνναΆλλο ένα επιτυχημένο ραντεβού
γιατι;Παίδες ηρεμήστε! Και εμείς που πήραμε το τηλ της δεν μπορούμε να κανονίσουμε μαζί της δυστυχώς.
Δεν απαντάει viber, τι να πωγιατι;
Ναι, διότι, ένα μουντιάλ έχει, η μέρα έχει 24 ώρες, και προφανώς πρέπει να αφιερώσει κάποιες ώρες για να φάει, να κοιμηθεί, αν έχει πρωινή δουλειά, κλπ.Παίδες ηρεμήστε! Και εμείς που πήραμε το τηλ της δεν μπορούμε να κανονίσουμε μαζί της δυστυχώς.
Φίλε, έκανα μια μέρα ένα πείραμα. Έκανα γυναικείο προφίλ κάποτε στο irc και πρόσφατα στο tinder.Δεν απαντάει viber, τι να πω