Spiderw
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2022
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.593
- Πόντοι
- 1.196
Αποψε....??,,????Καλησπέρα Ιωάννα.
Ενδιαφέρομαι για μία συνάντηση μαζί σου, απόψε. Μπορώ να έχω κάποιο τηλ. σου;
Αποψε....??,,????Καλησπέρα Ιωάννα.
Ενδιαφέρομαι για μία συνάντηση μαζί σου, απόψε. Μπορώ να έχω κάποιο τηλ. σου;
8/12/09----07/09/22 εκανες τοσα χρονια υπομονη ρε θηριο ...?Και εγώ θα ήθελα το τηλ αν γίνεται δεν μπορώ να στείλω pm
Ρε φίλε…πραγματικά ΗΜΑΡΤΟΝ!!8/12/09----07/09/22 εκανες τοσα χρονια υπομονη ρε θηριο ...?
Χα χα χα χα.......8/12/09----07/09/22 εκανες τοσα χρονια υπομονη ρε θηριο ...?
Οχι τη να φταις εσυ........δεν φταιω εγω για το κλωνοπαρτυ που παιζει σ αυτο το νημα ...
Γιατί νά ασχοληθεί ή ίδια αφού τά κλωνάρια κάνουν πάρτυ, ασχολούμαστε και εμείς σχολιάζοντας οπότε νά τό νήμα στήν κορυφή κάθε μέρα έχει προβολή.Οχι τη να φταις εσυ........
Το νημα εχει καταντηση για γελια ....
99 στα 100 μυνηματα ζητανε τηλεφωνο.....
Νημα της ιωαννας μα που ειναι αυτη η ιωαννα ουτε που εχω δει....
Anyway.....ζαμαν φου....
Δεν πα να χεις και μύρια μόνο και μόνο απ' αυτά που λες καταλάβαμε τι είσαι...δεν μας ενδιαφέρει σ αυτό το νήμα τι βγαζεις...επίσης ξέρω πολλά άτομα που με 40 50 60 ευρώ μεροκαματο είναι πολύ πιο ευτυχισμένοι από κάποιους που ξύνουν τα παπάρια τους και κανουν λεφτά με τις κληρονομιές των γονιών θείων παππούδων (και το περηφανεύονται κιόλας)..α και μάντεψε γαμανε τσάμπα και με το σπαθί τους και σίγουρα δεν θα ευχοντουσαν να ανέβουν οι τιμές των cg για να μη γαμαει η πλεμπα...Φτωχός είσαι ε? Αυτό είναι το πρόβλημα όταν έχεις 4ψηφιο passive income
Nαι σωστος.....Γιατί νά ασχοληθεί ή ίδια αφού τά κλωνάρια κάνουν πάρτυ, ασχολούμαστε και εμείς σχολιάζοντας οπότε νά τό νήμα στήν κορυφή κάθε μέρα έχει προβολή.
Άσε που μύστες τό έχουν βάλει τό τηλέφωνο φορά παρτίδα μερικές σελίδες πίσω.... αλλά είπαμε ντόρος νά γίνετε.
Όπως το δεί κανείς κερδισμένη είναι μόνο ή ίδια και χωρίς νά ασχολείται κάν με τό νήμα.
Ναι σωστος αιολε....129 σελίδες .....σε κάθε σελίδα υπάρχουν σίγουρα 10 ποστ που ζητάνε τηλέφωνο....κάντε τον πολλαπλασιασμό....άρα είναι νήμα που ζητάμε τηλέφωνα ....αφού η κορασίδα που έχει το όνομα της το νήμα ποτέ δεν εμφανίζεται.....
Έχω της πρώτης ξαδέρφης του , δεν ξέρω αν σου κάνει. Βέβαια σκέψου αν μπλέξεις στο σόι θα βρεις και αυτό που θέλεις.Επειδή εδώ είναι το νήμα που όλοι ζητάνε τηλέφωνο....ζητάω και εγώ το τηλέφωνο της μάνας του Ντοσιτς....οποίος το έχει ...
Στειλτου το σε πμ....Έχω της πρώτης ξαδέρφης του , δεν ξέρω αν σου κάνει. Βέβαια σκέψου αν μπλέξεις στο σόι θα βρεις και αυτό που θέλεις.
εμενα μου απαντησε μετα απο 2 - 2,5 μέρες και ολα καλα,Αυτο το τηλεφωνο που εχει στο viber ισχυει;
https://*****/ioanna-34/