Dancemaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2022
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Επειδή είμαι καινούργιο μέλος και δεν έγραφα τόσο καιρό θα γράψω εδώ τις εντυπώσεις από την πολύ πρόσφατη συνάντηση που είχα με την Ιωάννα.Καταρχάς να πω ότι στα 20 μου και σε ένα χρόνο που ασχολούμαι με εσκορτ 1η φορα είδα ένα call girl να κάνει αυτά τα πράγματα στο κρεβάτι να δίνει τόσο πόνο, να ιδρώνει τοσο πολύ τη φανέλα. Όντως λες εκείνη την ώρα πιο πολύ το κάνει για την ευχαρίστηση της πάρα για τα χρήματα. Τώρα το πρόσωπο είναι αρκετά καλό έως τελικό αναλόγως τι έχεις συνηθίσει, σώμα πετιτ γύρω στο 1.56 με 1.57 με μικρό βιζι b- θα έλεγα κωλος καλοςσχηματιματισμενος δυνατός και μικρός. Το θέμα όμως δεν είναι το σώμα της η το πρόσωπο της που ξαναλέω είναι ωραία γυναίκα είναι η καυλα που βγάζει αυτό που θέλει να πηδιεται ακατάπαυστα δεν κουράζεται με τίποτα. Φοβερή μανία με το την παίρνεις από κωλο και 1η φορα φορά πέτυχα τύπισα του χώρου που δεχεται με τέτοια χαρά να τα καταπιεί. Παίδες ότι έχετε φανταστεί ότι έχετε ακούσει ότι δει σε τσόντες με την συγκεκριμένη μπορεί να γίνει στη πραγματικότητα αν έχετε τις κατάλληλες αντοχές. Τετοοιο γαμισι ούτε με κανονική κοπέλα δεν έχω κάνει. Τα ραντεβού όντως είναι πολύ περιορισμένα 2 αυστηρά. Αυτά και από εμένα . Αν μπορέσετε ζήστε το μεγκες τρομερό γαμησι