anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Δεν το αύξησε ακόμη...?Αναμένω αύξηση στα 150/ώρα με κωλο.
Πάμε,πάμε...
Δεν το αύξησε ακόμη...?Αναμένω αύξηση στα 150/ώρα με κωλο.
Πάμε,πάμε...
Θα δείξει...Δεν το αύξησε ακόμη...?
ψαξε το λινκ που εβαλα ποιο πίσωΈχεις κάποιο τηλέφωνο;
Ευχαριστώψαξε το λινκ που εβαλα ποιο πίσω
Και 500μη σου πω4η συνάντηση με τον δυναμίτη πριν λίγες ημέρες... Τούμπανο όσο δεν πάει το μωρό.
Μακάρι να το ανεβάσει σύντομα στο 200αρι μπας και φύγει λίγο η μπλεμπα.
Παλιά στην Ελλάδα υπήρχαν οι λεγόμενοι μπρούκληδες.4η συνάντηση με τον δυναμίτη πριν λίγες ημέρες... Τούμπανο όσο δεν πάει το μωρό.
Φτωχός είσαι ε? Αυτό είναι το πρόβλημα όταν έχεις 4ψηφιο passive incomeΚαι 500μη σου πω
Τι ναυάγια είστε ρε πουστη μου
Κλασικό φαινόμενο στο Ελλάντα.... Σε προμνημονιακά χρόνια δεν ήταν μονο οι εκ του Αμέρικα Έλληνες,αλλά και οι εδώ...Έπαιρναν δάνεια και αγόραζαν αμάξια και είχαν και κανένα φραγκάκι σε ρευστό για να κεράσουν κανενα καφέ,με σκοπό να φανούν στο κπουτσοχώρι τους ότι είχαν λεφτά και πέτυχαν στην ζωή τους.Βεβαια,είτε τους έβγαλαν στο σφυρί και τα σώβρακα,είτε τριπλοπλήρωσαν μαλακίες....Σε κάθε περίπτωση η νοοτροπία του μπρούκλη είναι μια μορφή πιρφορισμού και μας έχει καταστρέψει.Παλιά στην Ελλάδα υπήρχαν οι λεγόμενοι μπρούκληδες.
Ήταν άνθρωποι που είχαν φύγει από το χωριό τους, πήγαιναν στην Αμερική και όταν επέστρεφαν κάπου - κάπου στα χωριά τους για λίγο, συνήθως καλοκαίρια, ήθελαν να εντυπωσιάσουν τους πάντες με τις ιστορίες τους. Είχαν βγάλει και 5 φράγκα παραπάνω, μιλούσαν με λίγο ξενική προφορά, κερνούσαν στο καφενείο, έκαναν το κομμάτι τους τέλος πάντων και επέστρεφαν ξανά στην Αμερική, όπου η πραγματικότητα δεν είχε πάντα σχέση με όσα σπουδαία θεωρούσαν οι συγχωριανοί τους πως έκαναν εκεί. Το βασικό ήταν όμως πως στο χωριό ήταν διάσημοι.
Φαίνεται πως η νοοτροπία του μπρούκλη υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα.
Γειά σου ρε Νεοέλληνα με τα γούστα σου και το σνομπ υφάκι !!!!4η συνάντηση με τον δυναμίτη πριν λίγες ημέρες... Τούμπανο όσο δεν πάει το μωρό.
Καλημέρα μπορείς το τηλ σε πμ ;Καλησπέρα σε όλους ειμαι η Ιωάννα 34 ετών Ελληνιδα και μου αρέσει το σεξ αυτό το οποίο θα διαπιστώσει αμεσως οποίος με δει από κοντα.
Δεν έχω ενδοιασμούς ούτε και απωθημένα. Είμαι εδώ για να περάσουμε όλοι ομορφα και να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις μαζί... Όσο πιο εντονες τοσο το καλύτερο ?
Δεν ξέρω αν ειμαι στο σωστό νήμα έψαχνα το callgirls στην Αθήνα
Καλημέρα μπορείς το τηλ σε πμ ;
Φιλαράκο δεν ξέρω αν αυτός που αναφέρεσαι ειναι φτωχός, εσύ πάντως σίγουρα είσαι χαζός και προκλητικός.Φτωχός είσαι ε? Αυτό είναι το πρόβλημα όταν έχεις 4ψηφιο passive income
Αυτά τα "σε αγοράζω" , εσείς που τα λέτε , τι χκατα νομίζετε ότι είστε; Το ότι έχετε λεφτά, δεν σημαίνει ότι είστε κάτι.Φιλαράκο δεν ξέρω αν αυτός που αναφέρεσαι ειναι φτωχός, εσύ πάντως σίγουρα είσαι χαζός και προκλητικός.
Υ.Γ. για να σε προλαβω μπορω να σε αγορασω 10 φορες, αυτο δε σημαινει οτι θα γραφω δημοσια να αυξησει η μια ή η άλλη την τιμη για να μην μπορούνε να πάνε μερικοι.'Οσο για την πλέμπα, κοίτα τον καθρεφτη σου να τη δεις.
4η συνάντηση με τον δυναμίτη πριν λίγες ημέρες... Τούμπανο όσο δεν πάει το μωρό.
Σωστος !!!!! Και το Μπρουκλης βγηκε επειδη οι βλαχοι δε λεγαν σωστα το Μπρουκλιν της Νεας ΥορκηςΠαλιά στην Ελλάδα υπήρχαν οι λεγόμενοι μπρούκληδες.
Ήταν άνθρωποι που είχαν φύγει από το χωριό τους, πήγαιναν στην Αμερική και όταν επέστρεφαν κάπου - κάπου στα χωριά τους για λίγο, συνήθως καλοκαίρια, ήθελαν να εντυπωσιάσουν τους πάντες με τις ιστορίες τους. Είχαν βγάλει και 5 φράγκα παραπάνω, μιλούσαν με λίγο ξενική προφορά, κερνούσαν στο καφενείο, έκαναν το κομμάτι τους τέλος πάντων και επέστρεφαν ξανά στην Αμερική, όπου η πραγματικότητα δεν είχε πάντα σχέση με όσα σπουδαία θεωρούσαν οι συγχωριανοί τους πως έκαναν εκεί. Το βασικό ήταν όμως πως στο χωριό ήταν διάσημοι.
Φαίνεται πως η νοοτροπία του μπρούκλη υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα.